Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

[quote=ANIL30,2009 11 22, 20:14]

...bet kaip viskas butu paprasciau ir greiciau ir mieliau padaryta jei nereiketu del tu koju pergyvent, tiesa?... na, skonis dabar islavintas, belieka tik kojas susiremontuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
...as tikrai pavargau sleptis sad.gif lauksiu Anil gryztant i Lietuva. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 11 22, 19:01)
...as del koju dar neverkiau, bet turiu ziauriai  neigiama savybe, as pasidarau labai pikta ir nebenoriu nieko jei iskyla apsirengimo problema kai reikia kur eiti. ir pasitikejimas savim tuoj isgaruoja ir viskas baigta. tada ir pykciai su artimiausiais zmonem prasideda, - jie net nenumano tikrosios pykcio ar nevilties priezasties, - koju! jie paprastai galvoja jog as tipine moteris, turiu pilna spinta bet neturiu kuo apsirengti. oi ne ne ne, jei jie zinotu KODEL as neturiu kuom apsirenkti, tai gal ir nepultu gincytis.... o siap tai as irgi esu 'bliuve', kartais net kalbet nebegaliu kai imu zliumbt del to kad kazkas kazkaip ne taip pasake, gal net nenoredami... o kartais, zinot, kazkodel man paciai saves gaila pasidaro ir va imu zliumbt...
Anil, cia angluose, irgi potvynis, ypac siaurinej dalyje. pietuose irgi nesustoja lije, mano miestelis kolkas neskesta smile.gif as net prisiminiau kazkokioj pranasystej kazkas kalbejo, jog pasaulio pabaiga prasides nuo tvano ir pirmiausia paskes Britanija!!! siaubas, pagalvojau, - ir vel ne ten pataikiau!  blink.gif    lotuliukas.gif

o kiek tau metu?
Turi vyra?
tik nesakyk kad net su artimaisiais nepakalbi apie savo koju beda?
su vyru mama, kartais ir draugems (labai retai) bet pabedavoju, kad va turiu klisas kojas, kompleksuoju ir pan....
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 21, 21:52)
as gruodzio2 busiu dubline.esu pietinej...parasyk airiska nr as pasuksiu.rasyk i az.o gruodzio2 galim susimatyt.ar pirma..nes tada isskrendu o pirma jau busiu dubline... smile.gif

na saulut, i az parasiau tau savo tel nr, tai jei ka, susisieksim, na zinoma jei nebusi per daug uziemus ir galesi susitikt:)ok?butu labai smagu pabendraut:)
Papildyta:
QUOTE(niniuks @ 2009 11 22, 20:01)
...as del koju dar neverkiau, bet turiu ziauriai  neigiama savybe, as pasidarau labai pikta ir nebenoriu nieko jei iskyla apsirengimo problema kai reikia kur eiti. ir pasitikejimas savim tuoj isgaruoja ir viskas baigta. tada ir pykciai su artimiausiais zmonem prasideda, - jie net nenumano tikrosios pykcio ar nevilties priezasties, - koju! jie paprastai galvoja jog as tipine moteris, turiu pilna spinta bet neturiu kuo apsirengti. oi ne ne ne, jei jie zinotu KODEL as neturiu kuom apsirenkti, tai gal ir nepultu gincytis.... o siap tai as irgi esu 'bliuve', kartais net kalbet nebegaliu kai imu zliumbt del to kad kazkas kazkaip ne taip pasake, gal net nenoredami... o kartais, zinot, kazkodel man paciai saves gaila pasidaro ir va imu zliumbt...
Anil, cia angluose, irgi potvynis, ypac siaurinej dalyje. pietuose irgi nesustoja lije, mano miestelis kolkas neskesta smile.gif as net prisiminiau kazkokioj pranasystej kazkas kalbejo, jog pasaulio pabaiga prasides nuo tvano ir pirmiausia paskes Britanija!!! siaubas, pagalvojau, - ir vel ne ten pataikiau!  blink.gif    lotuliukas.gif

na pas mus dubline kol kas jokio potvynio nemaciau:) vakar palijo biskuti, na normali ziema cia tokia, jau per 4 metus pripratau prie vejo ir lietaus, gal kitose airijos dalyse ir yra potvyniai, bet cia dar nepaskesim kol kas:) taip kad anil, pasiimk laiveli ir plauk i dublina:)
o as su tavim niniuk sutinku, pas mane pilna spinta rubu tik kad kai reikia apsiregt visa laika tos kojos vaizda gadina, tada uzsitempi bet ka, kas labiausiai paslepai kireivimu, susiguzi ir lendi i viesuma...ziuri aplinkui visos graziom kojelem ir dar labiau sirdele suspaudzia:(pazliumbi ir toliau gyveni...bet as tai tvirtai apsisprendziau del operacijos...gana kankintis....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 11 23, 19:51)
o kiek tau metu?
Turi vyra?
tik nesakyk kad net su artimaisiais nepakalbi apie savo koju beda?
su vyru mama, kartais ir draugems (labai retai) bet pabedavoju, kad va turiu klisas kojas, kompleksuoju ir pan....

lotuliukas.gif ne, vyro neturiu. sena pana esu. doh.gif ar nebusiu as cia vyriausia wink.gif su draugu ne su vienu apie savo kojas nediskutavau rolleyes.gif ypac su paskutiniuoju, - bus jam ir taip sokas kai reiks sitiek laiko su manom 'cackintis' po operacijos tongue.gif su mama beabejo kalbesiu kazkada, bet ji kiek atmenu visada man sakydavo, - nesustatyk kojyciu viena prie kitos ir niekas nematys. aciu - jau sitiek metu tas kojytes 'isargas' statineju rolleyes.gif drauge tai tik viena tokia pacia turejau, bet ji saunuole, kaip ir jus visos, ismunka i ilgus batus, trumpa sijona ir galva iskelus lekia. as jai visada siek tiek pasitikejimo uzpavydedavau... man ilgi batai netinka, kaip minejau, mano blauzdos suktos... sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 11 23, 20:03)
lotuliukas.gif  ne, vyro neturiu. sena pana esu.  doh.gif  ar nebusiu as cia vyriausia wink.gif su draugu ne su vienu apie savo kojas nediskutavau  rolleyes.gif  ypac su paskutiniuoju, - bus jam ir taip sokas kai reiks sitiek laiko su manom 'cackintis' po operacijos  tongue.gif  su mama beabejo kalbesiu kazkada, bet ji kiek atmenu visada man sakydavo, - nesustatyk kojyciu viena prie kitos ir niekas nematys. aciu - jau sitiek metu tas kojytes 'isargas'  statineju  rolleyes.gif  drauge tai tik viena tokia pacia turejau, bet ji saunuole, kaip ir jus visos, ismunka i ilgus batus, trumpa sijona ir galva iskelus lekia. as jai visada siek tiek pasitikejimo uzpavydedavau... man ilgi batai netinka, kaip minejau, mano blauzdos suktos... sad.gif  unsure.gif

na as jau irgi ne jaunikle g.gif nors ziurint su kuo lygint... 29 stuktelejo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir 29 ax.gif
Atsakyti
NA MAN IRGI PANASIAI -30 VASARA SUKAKOJO smile.gif BET METU NEJAUCIU..NU KAZKODEL JAUCIUOS 23KAZKUR TAI.. AR DAR JAUNESNE lotuliukas.gif NU NET GEDA blush2.gif RIMTAI...KAZKAIP UZMIRSTU KIEK MAN METU IR KAI KAS PRISISTATO IR SAKO PAV 32 GALVOJU SENE AR SENIS..O JUK MAN PANASIAI blush2.gif ,BET IR MANO MOCIUTE SAKO NEJAUCIA,KAD JAI VIRS ASTUONIASDESIMT lotuliukas.gif SIRDIS NESENSTA..BET AS NORS SUBRENDUS JAUCIUOS..BUNA ZMONIU NEDABRENDUSIU...NA KITI YPAC VYRAI NIEKAD NESUBRESTA...AS IS BRENDIMO LAIKOTARPIO ISEJAU IR TAS NEBEGRESIA lotuliukas.gif TAD VISOS GAN PANASAUS AMZIAUS... 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif va, sakiau, gi, kad sena pana esu blink.gif man sausio menesi 33. prisimenu kai maza buvau, girdedavau suaugusius snekant apie 'kristaus amziu' - o je!!! atrode baisiai jau 'dideli' ir 'seni' jie man smile.gif ka, gi, dabar jau paciai tiek, o sneku kartais kaip mazvaike blush2.gif ir dabar baisiai noriu pasiteirauti, o kaip su tuo dusu, kai i kojas tuos aparaciukus sugrezia...? blink.gif as taippat ziurejau viena aki stipriai uzmerkus youtub'e viena is operaciju (atrodo kijevo gydytojo), po to masciau kaip reikia tuos 3 menesius istvert duso proceduras?... unsure.gif

Papildyta:
...sakiau, gi, kad mazvaike matyt busiu, - toki klausima paklausiau... 4u.gif
Atsakyti
cia gi reikia jau gydytoju klaust...as nezinau del duso..bet manau ,kad galima, tik saugot reik kojas, na tas vietas..ne manau kad vonioj mirkt noretus tada ar dziakudzi..o apsiplaut ir chigienos laikytis visaip ymanoma...juk zmones gipse buna ilgai..po avariju,,man tai nebutu beda..ta laikotarpi galeciau jei reiktu nu zinot, kaip katciukai maudos su letenyte pries svecius... lotuliukas.gif del tokio dalyko tai jau ne beda ir taip apsipraust butu smile.gif
Atsakyti
Na ir aš kreivakojė bigsmile.gif "O" forma nuo keliukų. Tos, kurios bėdavojasi, kad kūdos - džiaukitės smile.gif Nes aš pilnoka, ypač šlaunys, tai atrodo tragiškai - storos šlaunys ir gana kaulėtos kreivos blauzdos, panašiai kaip nuotraukoje iš pirmo ar antro puslapio smile.gif Sijoną seguos paprastai žiemą, prie ilgaaulių batų, ne mini - sulig keliais. O šiaip ypatingų kompleksų nejaučiu; žinoma, dažnai pavydžiai nužvelgiu ilgakojes, bet tiek to smile.gif Nors vasarą, kai karšta, užsimetu sijoną - ne trumpą (iš tikrųjų tokių nelabai ir mėgstu), bet sulig keliais, labiau netgi ne dėl kreivumo, o dėl šlaunų storumo. O šortų apskritai nevirškinu - būtų mano valia, uždrausčiau juos moterims nešiot smile.gif
Visos temos neskaičiau; lyg kažkas operuojasi - sėkmės, mergaitės, kuo dideliausios smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi Aries 4u.gif

o dėl dušo niniuks, tai mano draugė pasakojo, kad Volgograde tai jos maudydavosi taip: atsisėsdavo dušo kabinoje, kojos laukan iškištos ir prigaubtos rankšluosčiu kad nesušlaptų.taip ir nusiprausdavo, aišku vienam sunkoka, bet jei būtų šalia papildomos rankos, tai viskas čiki tada....bet juk galvą, pažastis ir viršutinę kūno dalį galima kriauklei nusipraust, o užpakalį ant bide, pėdas gal šiaip kas padėtų apsiplaut ar vonelei kokio ax.gif

man tai dar vienas klausimas kirba - t.y. kojų depiliacija doh.gif jei aš nesiskusčiau kojų pvz. kokias dvi savaites, tai mano kojos atrodo kaip vyro kokio, apžėlusios ilgais storais juodais plaukais....tai kompleksuočiau prieš gydytojus, ko ltą aparatą reiktų nešiot ir nuimt....bet aišku tai menkniekis, juk natūralu, daktarai trubūt nė nekreiptų dėmesio, bet aš viduje tai jausčiausi nepatogiai doh.gif
Atsakyti