Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(niniuks @ 2009 11 17, 21:32)
na saunu, Monitau, bet as 150% sutinku su Anil30 wink.gif ir absolutely, jei yra galimybe kazka pakeisti, kaip ir dantu kreivuma, kodel ta galimy6ybe nepasinauudojus?! o jei dar lietuvoje!!! as, va  juokais paminejau Anil, jei koks gydytojas skaitytu si foruma, gal susigundytu bizniuka atidaryti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as buciau antra kliente, nes, matyt, Anil30 rautusi pirma  lotuliukas.gif 
ka gi, lieka laukti kuomet Anil grys namo pilnais lagaminais dovanu smile.gif  tongue.gif 
atiukai

as noreciau var ryt ,kad kas darytusi..bet matau to nebius..ir galvoju visos atidelios dar..as pabusiu banduomuoju triusiuku, bet tikiuos uz tai bus rezultatas, nes prieziura bus didesne ir konsultantai labiau domesis...ir siaip nebesulaukiu koju... smile.gif o del batu azen tikrai jie padetu..nes jie tokie buna ir parauksleti ir ilgi..ir atverciami...tikrai tiktu...na gal klystu..bet tai mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 17, 20:38)
as noreciau var ryt ,kad kas darytusi..bet matau to nebius..ir galvoju visos atidelios dar..as pabusiu banduomuoju triusiuku, bet tikiuos uz tai bus rezultatas, nes prieziura bus didesne ir konsultantai labiau domesis...ir siaip nebesulaukiu koju... smile.gif o del batu azen tikrai jie padetu..nes jie tokie buna ir parauksleti ir ilgi..ir atverciami...tikrai tiktu...na gal klystu..bet tai mano nuomone...

Na supranti kaip gaunas, turetu buti jau laaaaabai daug garbanotas kad pasleptu. nes tarp keliu yra 3cm tarpas o truputi zemiau keliu jau gaunas 7cm tarpas. ir pas mus tarpas vidui ir issisovimai isorinese koju pusese.tai kai uzsideti tuos garbanotus ta tie issisoviai koju isoreje taip pat iassiryskina ir vis tiek matosi kad kojos kreivos. sakau pas mus visiskai skirtinga koju forma ir kas tinka tau visiskai netinka man (na ir ilgakasei tikriausiai)
Atsakyti
user posted image
va sitie gal pasleptu doh.gif lotuliukas.gif bet tai butu jau nebesvarbu, nes po pirmo isejimo kas nors nusautu... lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip..bet maciau tave su pusilge suknele nuotraujkoj sauniai atrodai...gal izeidziau nepyk azen...ir mano tarpas ner mazas labai schmoll.gif na bet aisku cia atart ner juk paprasta visos esam prisitaikiusios per gyvenimeli kas tinka...cia apie rubelius...o tie su kutais idomus batai..man idomus.. thumbup.gif
Atsakyti
nu baik tu ko cia pykti irnesakyk.gif
Atsakyti
aš smulki, nešioju xs ir s dydžio drabužius, mano ūgis 1,62...labai norėčiau išbandyti tokius batus, na mažu (vis tikiuosi ką nors kada prisitaikyt, bet nelabai išeina verysad.gif ), gal ir išeitų kas.....vat vat, kaip Azen pastebėjo, man ir įdomu, kaip čia būtų su išorine kojų puse (į vidines puses galima ką įsidėti ar prisiklijuot)?????????? turiu tiesius be jokių raukšlių ilgus batus beveik iki kelių, tai būtent baisiausiai atrodo kai jie į išorę išsišauna verysad.gif verysad.gif verysad.gif

man tai netinka žemiau kelių suknelės, nes kojos vsiteik baisiai atrodo, ir su aukštakulniais taip pat verysad.gif verysad.gif verysad.gif

aš tai daryčiausi su tavimi operaciją, ANIL, jei ji kainuotų iki 6 tūkstantėlių (ir tai gali udarytis tik Kaune, kad vaikai galėtų lankyti), bet labai abejoju tokia kaina, juk implantų plastika apie 10 t. eina.....daugiau šiai dienai negaliu skirt.....
Atsakyti
oj as ziauriai noriu tos operacijos ir tikrai darysiu. bet taip, as taip pat neturiu pakankamos sumos kad galeciau pradeti 'veikti'. ir dabar kai dirbu ir jei tenka pasilikti ilgiau darbe, o zinau jog uz tai nebus sumoketa, tai zinokit man net silpna pasidaro blink.gif - pasidariau spaudike nuo kryziaus. as tiesiog niekada rimtai nemaniau jog tai yra taip netoli, jog ta operacija visiskai realiai pasiekiama ir dar net LIETUVOJ!!! siemet Kaledos man bus skurdzios - tik i mano kojine gryni piniguciai, o kojine i banka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 18, 00:15)
aš  smulki, nešioju xs ir s dydžio drabužius, mano ūgis 1,62...labai norėčiau išbandyti tokius batus, na mažu (vis tikiuosi ką nors kada prisitaikyt, bet nelabai išeina  verysad.gif ), gal ir išeitų kas.....vat vat, kaip Azen pastebėjo, man ir įdomu, kaip čia būtų su išorine kojų puse (į vidines puses galima ką įsidėti ar prisiklijuot)?????????? turiu tiesius be jokių raukšlių ilgus batus beveik iki kelių, tai būtent baisiausiai atrodo kai jie į išorę išsišauna  verysad.gif    verysad.gif  verysad.gif

man tai netinka žemiau kelių suknelės, nes kojos vsiteik baisiai atrodo, ir su aukštakulniais taip pat  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

aš tai daryčiausi su tavimi operaciją, ANIL, jei ji kainuotų iki 6 tūkstantėlių (ir tai gali udarytis tik Kaune, kad vaikai galėtų lankyti), bet labai abejoju tokia kaina, juk implantų plastika apie 10 t. eina.....daugiau šiai dienai negaliu skirt.....

tie batukai mnksti zomsiniai..as siandien busiu kaune..bet gaila negalesim pasimatyt..gruodzio3 busiu kaune..tad parodysiu savo batus, galesim kur susibegt...tada kur pasimatuosi..pav savo cili tulike lotuliukas.gif na o gal tiks....
Papildyta:
QUOTE(niniuks @ 2009 11 18, 03:12)
oj as ziauriai noriu tos operacijos ir tikrai darysiu. bet taip, as taip pat neturiu pakankamos sumos kad galeciau pradeti 'veikti'. ir dabar kai dirbu ir jei tenka pasilikti ilgiau darbe, o zinau jog uz tai nebus sumoketa, tai zinokit man net silpna pasidaro  blink.gif  - pasidariau spaudike nuo kryziaus. as tiesiog niekada rimtai nemaniau jog tai yra taip netoli, jog ta operacija visiskai realiai pasiekiama ir dar net LIETUVOJ!!! siemet Kaledos man bus skurdzios - tik i mano kojine gryni piniguciai, o kojine i banka lotuliukas.gif    lotuliukas.gif

niniuk saunuole, kad sieki tikslu o as taupiau kelis metus...ir dar tai isimu is banko tai vel padedu..padejo tai ,kad terminuotam indeliui buvau porai metu nemenka sumele pasidejus kai uzsidirbom uzsienyje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 11 18, 01:12)
oj as ziauriai noriu tos operacijos ir tikrai darysiu. bet taip, as taip pat neturiu pakankamos sumos kad galeciau pradeti 'veikti'. ir dabar kai dirbu ir jei tenka pasilikti ilgiau darbe, o zinau jog uz tai nebus sumoketa, tai zinokit man net silpna pasidaro  blink.gif  - pasidariau spaudike nuo kryziaus. as tiesiog niekada rimtai nemaniau jog tai yra taip netoli, jog ta operacija visiskai realiai pasiekiama ir dar net LIETUVOJ!!! siemet Kaledos man bus skurdzios - tik i mano kojine gryni piniguciai, o kojine i banka lotuliukas.gif    lotuliukas.gif

saunuole... as taip nesugebu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 18, 13:07)
tie batukai mnksti zomsiniai..as siandien busiu kaune..bet gaila negalesim pasimatyt..gruodzio3 busiu kaune..tad parodysiu savo batus, galesim kur susibegt...tada kur pasimatuosi..pav savo cili tulike lotuliukas.gif na o gal tiks....
Papildyta:

oi kaip būtų šaunu, ANIL thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ačiū tau iš visos širdies už rūpestėlį.....Gal ier tu AZEN prisijungtum, pabendrautumėm susipažintumėm...ANIL, o man jei kur užmatysi Airijoj ir jei dar rasi vietos lagamine galėtum bridžiuką 36 dydžio papirkti, kažką panašaus į tuos juodus, kur fotki nuotraukoj vienoj esi užsidėjus, ten kur galai paraukti wub.gif bet neuždedu naštos, nerasi, pamirši ar pan., tai nesuk sau galvos ax.gif
Atsakyti
imetu manekeniu su klisom kojom, sirdeles paglostymui (kaip tikrai lietuve as cia)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
antraste is kur foto emiau The Longest, Skinniest, Most Beautiful Legs doh.gif biggrin.gif
tai vis sakau MB va ziurek su svao kojom galiu i manekenes pretenduot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 18, 20:03)
oi kaip būtų šaunu, ANIL thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ačiū tau iš visos širdies už rūpestėlį.....Gal ier tu AZEN prisijungtum, pabendrautumėm susipažintumėm...ANIL, o man jei kur užmatysi Airijoj ir jei dar rasi vietos lagamine galėtum bridžiuką 36 dydžio papirkti, kažką panašaus į tuos juodus, kur fotki nuotraukoj vienoj esi užsidėjus, ten kur galai paraukti  wub.gif bet neuždedu naštos, nerasi, pamirši ar pan., tai nesuk sau galvos  ax.gif

kada kada bus cia bigsmile.gif visai gal noreciau
Atsakyti
gerulių čia nuotraukyčių įmetei AZEN bigsmile.gif nu matai, pasirodo galima ir į manekenes pretenduot, tik va tada ilgint kojas reiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti