Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(*badabum* @ 2009 11 16, 17:24)
nemanau, kad blogai jei vyras yra nusistates pries operacija; tai tik pades jums geriau nuspresti, o vyra vezkites i konsultacija. Pamatys, kad jus tvirtai apsisprendus ir isklausius visus argumentus uz ir pries vis tiek esate pasiryzusi operuotis, tada ir nusileis, nes nebus kur detis. O jo paramos po operacijos tikrai reikes.

as jam sakiau...o jis sako, kad labai supyktu del tos operacijos.as kai darysiuos motyvuosiu,kad ne del grozio o del to,kad nugarai ir tt..taipadeda... kad ne del grozio...na man tai be galo svarbu....as mineja,kad nuo to mane kamuoja panika...as net psichologei sakiau del tu koju..visa neperseniausiai, bet ji sako nemato bedos, sako jus elegantiska moteris, esu komunikabili...ir nereikia painiot 2 dalyku..sako panika del dvasinio pasaulio o ne del koju.... g.gif bet as nesutinku...viena kovoju .uz savo tiesa kaip zana d,ark... lotuliukas.gif na ir tegul jie visi nesupranta... kazi kaip ta gydytoja jaustusi jei jos kojos butu kreivos..ar taip kalbetu...o vyras sako su gan jautri ir nieks nepasikeistu po tu koju operacijos....bet man pasikeistu...mes siuo klausimu atskiruose frontuose...o siaip esu stipri ir del tokio reikalo iskesiu bet ka.o ir slkausmo pernelyg nebijau....tad susitvarkysiu....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 16, 13:10)
sėkmės Anil, mes su tavim  drinks_cheers.gif  o tas pasakymas apie kailį-nerealus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Na maniskis MB galvoju kad tikriasiai be problemu isleistu cia Lietuvelej darytis operacija, jei zinome nereiktu apie pinigus galvot... Bet kadangi apie juos vis delto reikia galvot... tai apie operacija tik pasvajoju ir baltu pavydu pavydziu ANIL30 4u.gif
Maniskis tada ir pats butu patenkintas, nes sijonus nesiociau (kas jam labai patinka). SU aukstakulniais.
Atsakyti
o matai, ANIL. taviškis irgi prieš tą operaciją blink.gif aš visad maniau, kad jis nieko prieš, suprantu, kaip sunku, kai nėr palaikymo iš artimiausio žmogaus...bet tau nors tiek gerai, kad finansiškai gali pati sau leisti tai.....aš net normaliai su saviškiu negaliu apie tai pakalbėti, laiko jis tą mano norą išsidirbinėjimu, dar per dantį patraukia, nedašunta jam, kaip tai yra svarbu doh.gif

bet kokios geros žinios dėl fiksatorių, kaip šaunu būtų, jei nereiktų nešioti tų griozdų drinks_cheers.gif lauksim su nekantrumu bet kokių žinių, šaunuolytė esi, kad taip tvirtai artėji link savo svajonės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif VILTIS tu mūsų visų drinks_cheers.gif ačiū tau už tai.....
Papildyta:
aš irgi nuo to laiko, kai tik įsigijom internetą vis vedu žodžius "kreivos kojos", deja nieko normalaus taip niekada ir nepavykdavo rasti leituvių kalba.....seniai norėjau užvesti tokią temelę čia, bet kažkaip buvo gėda, nedrasu.......o kaip šaunu dabar, kiek artimų dūšelių susibūrėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 11 11, 13:34)
pasmerkti ar pasakyti kam to reikia? visuomet lengviau.
Palaikyti zmogu, ji drasinti tikrai sunkiau.

Dziaugiuosi del navatkos  thumbup.gif  saunuole mergyt  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
mergytes labas...a tik uzporos savaiciu abu daktarelius aplankysiu...isvykstu porai savaiciu i airija...apsipirkt reik sventem - kaledom...bet susirasysim ir is ten... smile.gif nusipirksiu visokiu rubeliu, gal net mini suknyciu...juk viliuos,kad greit pasikeis kojytes..ir tikius busiu is cia pirmoji kuri pasidare ta opracija, bet ne paskutine....cia kaip tos ,,olialia,, kur viska apie krutis pasakojo. lotuliukas.gif .as kas kart jums pasakociau kaip kas kaip yja, savijauta kokia,kokie rezultatai..gal kuri ir aplankytumet mane smile.gif na viskas pildos ko zmogus labai labai nori..reikia noret is visos sirdeles...ir taminti austi, brandinti..ir tada tikrai pildos.... smile.gif as jau esu isitikinus kituose daykuose.... smile.gif kazkaip gyvenu gan idomu gyvenima, isskyrus kojeles...kreivos kojos kisa koja lotuliukas.gif but laimingai. lotuliukas.gif doh.gif cia juokas pro asaras gaunasi...
Atsakyti
sveikos.

turiu ir aš tokį "gražumyną"... Mama pasakojo, jog vaikščiot be galo anksti pradėjau ir buvau dručkė, tai tos kojytės matyt ir neatlaikė - vaikystėj šuo galėdavo laisvai pro mano kojų tarpą pralįsti. blush2.gif
Bet su metais kažkaip keitėsi - dabar tas tarpas yra, tik netoks didelis. Net ne "o raidės" o ovalas kažkoks. kad ir kiek paauglė būdama stresavau, verkiau, net sijonams boikotą paskalbus buvau, tiek dabar man visiškai vienodai...
Tiesą sakant, žinau gyvenime kur kas didesnių bėdų, nei kreivos kojos. Gal šitas klausimas ir meilę sau atspindi - nepasakyčiau, kad labai tą moku, bet stengiuosi save mylėti. Ką žinai, gal gyvenime šimtus kartų rimtesnes bėdas reikės įveikti, o jei dar imsi dėl tokių niekų galvą kvaršinti... doh.gif
Beje, dabar sijonų mano spintoj daugybė. Ir ilgesnių, ir trumpų. Nesigėdiju. Esu kokia esu. smile.gif mylėkit save ir jūs. 4u.gif
Atsakyti
as meile sau supratu gal kiek kitaip...mylim mes visos save..gal is meiles sau ir norim but grazesnes..juk sakoma nepersivalgau, nenoriu but stora...tad laikomes dietu..o ne slemsciam viska ka megstam...myleti save tai puseleti, saugot sveikata, bei dvasiskai tobulet...mylet save toks koks esi irgi reikia..bet is meiles sau ir keiciames..o kam merginos dazo plaukus, vartoja kosmetika, vitaminus, plastine chirurgija, dantu briketai.....galu gale tempia vyrsnes rauksleles...moters prigimtis noras but graziai...o grozis neatsiejamas nuo moters...kuris vyras pasakytu oooo kreivos kojos grazu..super liuks...nei vienas...jei tai isgirsciau manyciau jis nesveikas vyras ar koks pats kompleksuotas...mano vyras sako ,,nemyliu tavo atskiru kuno daliu myliu bendra vaizda..jis man labai patinka.,,..o as noriu, kad ir kojos butu grazios..cia del saves, seimos ir geros nuotaikos... smile.gif smile.gif juk net mokslininkai irode grazus zmones ir geresni gauna ir buna sveiksni ir laimingesni... smile.gif mylim visi save besalygiskai kaip vaikus...bet nereikia painiot meiles su tobulinimusi...aisku jei ner galimybes kazka padaryt ar jei noris 4 dtdzio krutu ir dar kazko panasaus suprantu...o koju kreivumas tai yra defektas o ne kazkokie ynoriai...ir tikrai labai drasios merginos kurios mini gali nesiot ir vaiksciot iskelusios galva kreivom kojom...net etiketo taisykles sako reikia rengtis tai kas pritinka.as jei mini maunuos batus labai idemiai renkuos....tik tada iseinu is namu...ir siaip stengiuos rengtis taip, kad jausciaus kiek galima graziau ir savim pasitikedama...gyvenima aisku yra ligos, nepritekliai, kiti ir badauja, bet kiekvienas gyvenam savo gyvenimus, ir vertos but grazios nuo galvos iki koju pirstu galiuku...aisku yra tam priestaraujanciu, bet visi mastom skirtingai....o i grozio remus kreivos kojos nesipaiso,kaip bebutu graudu ir liudna... doh.gif
Papildyta:
ir dar yra tokia etiketo taisykle jei nori dirbt pav rimtoje kompanijoj iki keliuku sijonelis yra lyg ir butina garderoobo dalis..na elternatyva kelniu kostiumelis..o kam yra buve kai kolektyve moterys sako sijonuku diena...tad kazi ar su batukais trumpais lakiniais ir iki keliuku sijoneliu isdrysciau rami kaip belge ir galva iskelus vaiksciot bendradarbiu kolektyve..tikiu daugumai butu sunku ir skaudu...aciu dievui mano drauge dirba savivaldybej ir jos ten taip kostiumeliais renginejas...as irgi kazkada turejau rengtis pagal etiketa, valstybes tarnautoja - dzinsai tik penktadieni...bet nebuvo bedu del sijoneliu juos nesiodavau tik kai ilgaauliu sezonas...o vasara tik ilgokos sukneles ir kelnes...konbinezoniukai ydomus gelbejo...na cia fantazija gera gelbejo mane...o kaip eitumet i mergvakari kur visos turi but mokinukes...ar sesutes...as nejau...buvo vasara...dar po miesta su miniaku vaiksciot butu reikeja su kitom panelem..kam man to reikejo.tikiu ir jums yra buve tokiu situaciju..esu ir siltuos krastuos ilsejusis, bet madingi tiuliai-sariai gelbejo su timpikem...bet su sortukais tikrai nelaksciau...cia ir kompleksai ir estetika..pav jei nepritinka tikrai reikia rengtis kas tinka.vel coia mano nuomone..o drasioms pavydziu...vaje tiek rasineju..gerai,kad vis laiko turiu...greit nebebus tiek jo... smile.gif nu iki
Atsakyti
oi kaip tau pavydžiu Monitau tokio požiūrio....super, sveikinu - taip ir toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuoliukė thumbup.gif

aš taip negaliu, be galo kompleksuoju...mano kojytės tikrai labai kreivos, negelbsti net ilgaauliai, visalaiką dėviu tiesaus kirpimo ar platėjančias kelnes, net ir karščiausią vasaros dieną doh.gif ačiū dievui, šią vasarą atradu bridžus - su jais kojyčių kreivumas taip labai nekrenta į akį, tai ši vasara pirma mano gyvenime, kai nešutau per karščius ir gana laisvai jaučiausi.....aišku kartą kitą užsidėjau ir sijonuką, bet tik kieme savam vaikščiodavau (šią vasarą įsikėlėm į namą) ir tai tik tada kai kaimynų lauke nesimatydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 17, 18:09)
oi kaip tau pavydžiu Monitau tokio požiūrio....super, sveikinu - taip ir toliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuoliukė  thumbup.gif

aš taip negaliu, be galo kompleksuoju...mano kojytės tikrai labai kreivos, negelbsti net ilgaauliai, visalaiką dėviu tiesaus kirpimo ar platėjančias kelnes, net ir karščiausią vasaros dieną  doh.gif  ačiū dievui, šią vasarą atradu bridžus - su jais kojyčių kreivumas taip labai nekrenta į akį, tai ši vasara pirma mano gyvenime, kai nešutau per karščius ir gana laisvai jaučiausi.....aišku kartą kitą užsidėjau ir sijonuką, bet tik kieme savam vaikščiodavau (šią vasarą įsikėlėm į namą) ir tai tik tada kai kaimynų lauke nesimatydavo  doh.gif

o tai zemiau keliu sijonai ar sukneles, na arba ilgos gi sia vasara buvo labai madoj? g.gif
as tai saves per karscius nekankinu schmoll.gif biggrin.gif

MONITAU saunuole esi. bet kazkodel isivaizduoju kad tavosios kojeles nera jau tokios labai ir kreivos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 17, 20:09)
oi kaip tau pavydžiu Monitau tokio požiūrio....super, sveikinu - taip ir toliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šaunuoliukė  thumbup.gif

aš taip negaliu, be galo kompleksuoju...mano kojytės tikrai labai kreivos, negelbsti net ilgaauliai, visalaiką dėviu tiesaus kirpimo ar platėjančias kelnes, net ir karščiausią vasaros dieną  doh.gif  ačiū dievui, šią vasarą atradu bridžus - su jais kojyčių kreivumas taip labai nekrenta į akį, tai ši vasara pirma mano gyvenime, kai nešutau per karščius ir gana laisvai jaučiausi.....aišku kartą kitą užsidėjau ir sijonuką, bet tik kieme savam vaikščiodavau (šią vasarą įsikėlėm į namą) ir tai tik tada kai kaimynų lauke nesimatydavo  doh.gif

mes tai apsitverem medine gan auksta tvora..tad vaikstau po savo kiema po maudymuko, ar sortu..guliu gulte, deginuos..kaimynai nemato lotuliukas.gif tik chalatukas yra po ranka plonytis jei sveciai uzsuktu uzsimetu.. lotuliukas.gif nu ir as noreciau nebut kompleksuota, bet juk savo poziurio nepakeisiu..zinociau tavo ismiera ilgakase parvesciau super batus..jie patikek slepia kreivuma...kazkaip perduociau..o jei nepatiktu tikrai koia draugike juos nupirktu nuo manes nes pigu ten... smile.gif galetum su jais ir iki keliu sijoneliu tikrai jaukiai jaustis..jie buna juodi ir pilki..labai patogus...as tik toj pacioj parduotuvep perku ir visad tokio stiliaus... smile.gif
Atsakyti
na saunu, Monitau, bet as 150% sutinku su Anil30 wink.gif ir absolutely, jei yra galimybe kazka pakeisti, kaip ir dantu kreivuma, kodel ta galimy6ybe nepasinauudojus?! o jei dar lietuvoje!!! as, va juokais paminejau Anil, jei koks gydytojas skaitytu si foruma, gal susigundytu bizniuka atidaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif as buciau antra kliente, nes, matyt, Anil30 rautusi pirma lotuliukas.gif
ka gi, lieka laukti kuomet Anil grys namo pilnais lagaminais dovanu smile.gif tongue.gif
atiukai
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 17, 19:07)
mes tai apsitverem medine gan auksta tvora..tad vaikstau po savo kiema po maudymuko, ar sortu..guliu gulte, deginuos..kaimynai nemato lotuliukas.gif tik chalatukas yra po ranka plonytis jei sveciai uzsuktu uzsimetu.. lotuliukas.gif nu ir as noreciau nebut kompleksuota, bet juk savo poziurio nepakeisiu..zinociau tavo ismiera ilgakase parvesciau super batus..jie patikek slepia kreivuma...kazkaip perduociau..o jei nepatiktu tikrai koia draugike juos nupirktu nuo manes nes pigu ten... smile.gif galetum su jais ir iki keliu sijoneliu tikrai jaukiai jaustis..jie buna juodi ir pilki..labai patogus...as tik toj pacioj parduotuvep perku ir visad tokio stiliaus... smile.gif

Nu patikek manim, tokiu koju kaip ilgakases ir tuo tarpu mano (musu kojos galiam sakyti vienodos) jokie ilgaauliai nepasliapia, matavausi daug visokiausiu. taviskes lengva paslepti, nes paziurek koks tarpelis pas tave o koks pas mus. doh.gif
na pakalbejau ne uz save, tikiuosi ilgakase nesupyks blush2.gif
Atsakyti