Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(azen @ 2009 11 10, 20:54)
oho, na siaubas kazkoks nega na to kad turi iskesti tokia operacija tai dar ir zmoniu nesupratima  doh.gif

pasmerkti ar pasakyti kam to reikia? visuomet lengviau.
Palaikyti zmogu, ji drasinti tikrai sunkiau.

Dziaugiuosi del navatkos thumbup.gif saunuole mergyt 4u.gif
Atsakyti
šaunuoliai tavo tėvai, navatka thumbup.gif gali didžiuotis jais, kad galvojo apie tave, kaip jausiesi ar atrodysi ateityje thumbup.gif

o maniškiai ne tik nematė ir nemato dabar šios problemos (nors ji TOKIA akivaizdi), bet dar ir priešinasi, kad daryčiausi šią operaciją doh.gif aišku jiems baisu, kad nesuluošinčiau savęs, bet...vistiek....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 11, 18:32)
šaunuoliai tavo tėvai, navatka  thumbup.gif  gali didžiuotis jais, kad galvojo apie tave, kaip jausiesi ar atrodysi ateityje thumbup.gif

o maniškiai ne tik nematė ir nemato dabar šios problemos (nors ji TOKIA akivaizdi), bet dar ir priešinasi, kad daryčiausi šią operaciją  doh.gif aišku jiems baisu, kad nesuluošinčiau savęs, bet...vistiek....

na maniske mama kai parodziau internete kaip kojas tiesina, tai tik galva pakraipe... na nezinau ka sakytu jei sumastyciau operacija daryt.... gal kad neturiu kur det pinigu g.gif bet kad kojos mano kreivos tai pripazysta, o paklausus kodel nieko nedare tiesiog pasako kad anais laikais niekas i tokius dalykus nekreipdavo demesio ir pas jokius daktarus nesiusdavo g.gif na mes kaime gyvenom iki kol man 8 m suejo tai ten normalios poliklinikos nebuvo... o veliau kazkaip tai nezinau kodel nesikreipem pas ortopedus, gal todel kad net minciu nekilo jog imanoma tokia problema kazkaip spresti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 12 lapkričio 2009 - 19:26
QUOTE(azen @ 2009 11 10, 21:54)
oho, na siaubas kazkoks nega na to kad turi iskesti tokia operacija tai dar ir zmoniu nesupratima  doh.gif

LABAS MERGYTES...AS SUSISKAMBINAU SU GYDYTOJU..JIS SAKO NORI PAKALBET SU MANIM, BET KARTU IR VYRAS TURI DALYVAUT POKALBYJE..BET NESUPRANTU KO CIA JIS DETAS...PAV CIA MANO ASMENINIS REIKALAS.AS ANTRADIENI VAZIUOSIU VIENA, JEI NEDARYS DEL TO,KAD VIENA SPRENDZIU, TADA CIA JAU NE MAN...AS NENORIU MORALU IR PERKALBINEJIMU..JUK NE DEL VYRU DARAUSI O DEL SAVESSSSS....DEL VISU IR AISKU DEL SAVES...NA, BET VYKSIU PAKALBET..GAILA, KAD TAS GYDYTOJAS TAIP SUMANE...SAKO YRA IR DIDESNIU KOJU DEFEKTU..GAL MANE KAMUOJA PSICHOLOGINIAI VEIKSNOIAI..BET JUK MAN AKIVAIZDU NORIU TIESIU KOJU...TAI JUK NENORIU KRUTU PAMELOS AR NOSIES KITOS..AR SIURBT RIEBALUS...TIK DEL ESTETIKOS... smile.gif REIKS ILGAI DISKUTUOT..O JEIGU JIS NESIRYZ DARYTI YTADA TIKRAI ATSIRAS KITAS GYDYTOJAS ..TA JUODA SUKNELE TRUMPA TIKRAI NESUKANDES SPINTOJ..AS TAI JUMS IR SAU PRISIEKIU..NA TIEK..SEKMES VISOMS..KAI KA SUZINOSIU PARASYSDIU.
Atsakyti
na as tai gtdytoja suprantu. nes jis mato kad pas tave tas kreivumas nera didelis (del maniskiu koju tai jam tikriausiai abejoniu nekiltu ax.gif ) ir jam kyla abejoniu del operacijos. o siaip tai man atrodo kad pries bet kokia tarkim plastine operacija tikriausiai buna pokalbis is psichologines puses.
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 15, 14:28)
LABAS MERGYTES...AS SUSISKAMBINAU SU GYDYTOJU..JIS SAKO NORI PAKALBET SU MANIM, BET KARTU IR VYRAS TURI DALYVAUT POKALBYJE..BET NESUPRANTU KO CIA JIS DETAS...PAV CIA MANO ASMENINIS REIKALAS.AS ANTRADIENI VAZIUOSIU VIENA, JEI NEDARYS DEL TO,KAD VIENA SPRENDZIU, TADA CIA JAU NE MAN...AS NENORIU MORALU IR PERKALBINEJIMU..JUK NE DEL VYRU DARAUSI O DEL SAVESSSSS....DEL VISU IR AISKU DEL SAVES...NA, BET VYKSIU PAKALBET..GAILA, KAD TAS GYDYTOJAS TAIP SUMANE...SAKO YRA IR DIDESNIU KOJU DEFEKTU..GAL MANE KAMUOJA PSICHOLOGINIAI VEIKSNOIAI..BET JUK MAN AKIVAIZDU NORIU TIESIU KOJU...TAI JUK NENORIU KRUTU PAMELOS AR NOSIES KITOS..AR SIURBT RIEBALUS...TIK DEL ESTETIKOS... smile.gif REIKS ILGAI DISKUTUOT..O JEIGU JIS NESIRYZ DARYTI YTADA TIKRAI ATSIRAS KITAS GYDYTOJAS ..TA JUODA SUKNELE TRUMPA TIKRAI NESUKANDES SPINTOJ..AS TAI JUMS IR SAU PRISIEKIU..NA TIEK..SEKMES VISOMS..KAI KA SUZINOSIU PARASYSDIU.

bet tu tik kainą išsiaiškink, net jei nesidarysi operacijos ax.gif nu bet kaip įdomiai čia tas gydytojas sumastė, kad vyras turi dalyvaut...nors kita vertus, tai pakankamai rimta operacija, rimtas sprendimas, čia kaip kokį brangų turtą įsigyt ar parduot, kai turi būt santuokinio žinioje.....juk jei kas tau atsitiktų negero, tai vyras tam daktarui akis išdraskytų....matyt gydytojas apsidrausti nori, turbūt ir jis, kaip ir mes čia visos manom, kad tavo kojytės yra pakankamai normalios....

kita vertus, tai tavo gyvenimas ir tu turi pilną teisę priimti tokius sprendimus, kurių reikia TAU....SĖKMĖS bet kokiu atveju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 15 lapkričio 2009 - 16:18
CIA AS DAR APIE MAMA PAPASAKOSIU..JI SUNKIAI PRIPAZINO ,KAD KOJOSKREIVOS..SAKE VAIKYSTEJ NEBUVO IS VISI KREIVOS..NIEKAS NESAKE..IR MOKYKLOJ IS MANES NESISAIPE.TIK VA VELIAU KAI PRADEJAU MAMAI TIESIAI SU PIRSTU DURT I TARPA SAKO NA BUNA VISOKIU FORMU KOJU...TADA AS VERKT PRADEJAU IR JI NA DAR RODYK..SAKO UNA LIGU IR PAN...TUREJAU IR AS ILGAI KALBET KOL PERLAUZIAU JA...O KITI IR NEBANDO SUPRAST..BE JUK KIEKVIENAS GYVENAM SAVO KAILYJE IR NORIM ,KAD TAS ,,KAILIS,, MUMS PATIKTU lotuliukas.gif NU CIA PARASIAU...BET NEISTRINSIU... lotuliukas.gif IR DAR EINU PASUKSIU TAM GYDYTOJUI KUR TA MERGYTE OPERAVO IR PASISEKE OPERACIJA..GAL DASIBELSIU IKI JO... smile.gif PAZIURESIM KA JIS KALBA..
Atsakyti
sėkmės Anil, mes su tavim drinks_cheers.gif o tas pasakymas apie kailį-nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 15, 14:28)

Sveikos,

as manau, kad gerai tas gydytojas daro, kad ir vyra kviecia. Visgi tai gana sunki ir skausminga operacija ir po operacijos reikes daug istverti todel vyro ir artimu zmoniu parama labai svarbi.
As manau, kad vyra itraukti i sia "veikla" irga svarbu, nors operacija daraisi del saves, kad pati gerai jaustumeisi, bet nereikia pamirsti ir vyto, jis gal ir nesako, bet jam tikriausiai baisokai atrodo ta operacija. Sudalyvaus vyras pokalbyje, gerai supras kas bus tau daroma, kad po operacijos tau reikes daug demesio ir pagalbos.
Tikrai nemanau, kad reikia vyro sutikimo, kad pasidaryt operacija, cia manau daugiau is psichologines puses jo pritarima, o tiksliau palaikymo reikia.

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 11 16, 15:46)
Sveikos,

as manau, kad gerai tas gydytojas daro, kad ir vyra kviecia. Visgi tai gana sunki ir skausminga operacija ir po operacijos reikes daug istverti todel vyro ir artimu zmoniu parama labai svarbi.
As manau, kad vyra itraukti i sia "veikla" irga svarbu, nors operacija daraisi del saves, kad pati gerai jaustumeisi, bet nereikia pamirsti ir vyto, jis gal ir nesako, bet jam tikriausiai baisokai atrodo ta operacija. Sudalyvaus vyras pokalbyje, gerai supras kas bus tau daroma, kad po operacijos tau reikes daug demesio ir pagalbos.
Tikrai nemanau, kad reikia vyro sutikimo, kad pasidaryt operacija, cia manau daugiau is psichologines puses jo pritarima, o tiksliau palaikymo reikia.

Sekmes

as tai suprantu, kad nori ,kad vyras pasakytu ar as jam ir tokia patinku...na vyras pries ta operacija...jam tai ziauru..ir kai parodziau nuotraukas su aparatais jis sako smegenis issioperuok..bet gyvenam liberalioj visuomenej as renkuosi,kas man geriau ir atrodo teisinga.vyras sako paziurek kokiu moteru yra ir siaip nelabai graziu..o jis ir pavydus, sako ir pastebi, kad vyru demesio netruksta man..klausia r as tokia egoiste, kad rizikuoju gyvybe del koju...na cia jo supratimas....bet juk svarbiausia jaustis gerai..o AS NORIU TU KOJYCIU DAILIU...labai noriu doh.gif kaip ir visos,kad norim..juk tai turetu but taip suprantama...as savajam vis sakau skauda kojos, ir tai padetu, kad neskaudetu..ir nugarai senatvej butu geriau..bet netiki tokia motyvacija...jis gydytojuj sakytu, kad nepitaria ir dar sakytu ,kad as nebezinau ko noriu is gyvenimo..todel ir nenoriu veztis...koti gal kitaip vertina..mama gal kiek perverciau.ji truputi palaiko...
Atsakyti
dar parasysiu biski informaciujos rdau..saniukas vaiku ortopedas, bet parekomendavo toki ortopeda kvedara ir darviena naruna porvonecka..jie dirba nortway ir kardiolitoje, bei dar valdiskai ligoninese skirtingose lyg 2 vilniuj ir santariskese..as kalbejau su kvedaru..skambinau i nortvay klinika..na as ten nbuvau del implantu, bet dabar jau ir geri ortopedai vyksta..pirmadieni vyksiu ten ..o sia savaite liki klaipedos nuvaziuosiu..kuom daugiau info tuo geriau...sako man tas gyd.kvedaras-,, ilizarovo aparatai yra, taip, bet jie nepatogus jau atgyvene...siais laikas yra ir visokiu nauju aparateliu ir kitu operacijos sprendimu..nebereikia vaiksciot su tais didziuliais ilizarovo aparatais,, pirmadieni su fotkem busiu vilniuj..na vat taip...nerimstu kaip matot....jis ar paklause ar manokreivumas nuo ligos ar kaip.as sakau tokia forma igimta... g.gif na tai taip ir yra manau mums daugeliui...ten greit ir kaina suzinosiu..o klaipedoj antradieni ar treciadieni busiu...sulyginsiu ir imsiuos veiksmu...o dar dabresiu- zmogus ner tobulas, ner proporcingas, bet visi norim but grazus....ir pirmiausia vidus turi but grazus..as pradejau nuo jo..isvaliau mintis, kaip per brita filtra perfiltravau save..klaidas, nuosmukius, pakilimus..juk visko buvo...akys sielos veidrodis..maniskes tai linksmos ir spindi tai prisiminus,kad turiu visad stebet savo laikysena, kad negaliu uzsimaut norimu suknysiu prigesta...ir draugai pastebi, kai bunu tokia be nuoaikos..mastau kazka...bet niekas neitaria ko taip greit nuotaikos susvyruoja..daznai kai praeina mergina su graziu rubeliu ir tiesiom kojytem..as irgi turiu skoni ir galeciau apsirengt suderintai, stilingai, bet turiu menka pasirinkima...nes turiu maskuot kojas. dar tas pasakymas siutina-,,o pavasaris sijonukai trumpeja...na ji visi zinom..bet ar jau taip su malonumu dedames bent jau midi...nebent su ilgaauliais..ir vakar su jais buvau ir su meksta suknyte...daug kas sake graiai atrodau..bet ki pakviete i svecius nenorejau eiti..nes nenorejau batu nusimaut...kavinukej pasedejom..galvoju nusimausoiu batus ir zemiau keliu ta skyle.... doh.gif na vat toks vargelis..jei buciau su dzinsiukais butumem pratesima dare... lotuliukas.gif bet as issisukau, uzteks..mes vykstam namo, vaikas, suo ir tt...nu minciu kratinys vel gavos..bet rasiau visoms ir is visos sirdies...laikykimes..esam visos grazios, tik ,kad kojos biski nestandartines smile.gif na lauksiu jusu minciu..kai pamatau kai kuri paraso ka visad skaitau..ir dar po kelis kartus..jusu juk nepaystu, bet man jus artimos duseles...nezinau kodel...cia galiu rasyt apie tai kas viduj daros ir skaityt kitu mintis.tai gydo ir drasina mergytes...tikrai...dar karta didelis aciu ILGAKASEI uz temyte 4u.gif as daug metu internete vedu zodzius kreivos kojos..o po to trinu istorija, kad nieks nepaskaitytu kuom domius...viena karta vezem perinstaliuo kompa, o a galvoju, juk visu istoriju paieskose neistrynem..jei pasicekavys kuo domimes ir pamatys mano vedamus zodzius juoksis, ir dar truputi pzystamas tas programuotojas...visad slepti nuo aplinkiniu koju kreivuma pabodo..kodel tai yra toks dalykas, kad moteris gedijas, o vyrai daznai i kojas spokso moteru ir aptarineja...nu bet nieko nepakeisim... o dar radau hobi darau super grazius auskariukus...na man jie grazus ir kiti sako liuks prikuriu..gal net bandysiu parduot po to..butu mini bizniukas ir hobis...turiu gal 60 poru padarius smile.gif o ir kaledom bus saunios dovaneles...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 16, 15:21)
as tai suprantu, kad nori ,kad vyras pasakytu ar as jam ir tokia patinku...na vyras pries ta operacija...jam tai ziauru..ir kai parodziau nuotraukas su aparatais jis sako smegenis issioperuok..bet gyvenam liberalioj visuomenej as renkuosi,kas man geriau ir atrodo teisinga.vyras sako paziurek kokiu moteru yra ir siaip nelabai graziu..o jis ir pavydus, sako  ir pastebi, kad vyru demesio netruksta man..klausia r as tokia egoiste, kad rizikuoju gyvybe del koju...na cia jo supratimas....bet juk svarbiausia jaustis gerai..o AS NORIU TU KOJYCIU DAILIU...labai noriu doh.gif kaip ir visos,kad norim..juk tai turetu but taip suprantama...as savajam vis sakau skauda kojos, ir tai padetu, kad neskaudetu..ir nugarai senatvej butu geriau..bet netiki tokia motyvacija...jis gydytojuj sakytu, kad nepitaria ir dar sakytu ,kad as nebezinau ko noriu is gyvenimo..todel ir nenoriu veztis...koti gal kitaip vertina..mama gal kiek perverciau.ji truputi palaiko...

nemanau, kad blogai jei vyras yra nusistates pries operacija; tai tik pades jums geriau nuspresti, o vyra vezkites i konsultacija. Pamatys, kad jus tvirtai apsisprendus ir isklausius visus argumentus uz ir pries vis tiek esate pasiryzusi operuotis, tada ir nusileis, nes nebus kur detis. O jo paramos po operacijos tikrai reikes.

Atsakyti