Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(navatka @ 2009 11 06, 15:07)
del slaptazodzio rasykit i az, atsiusiu.

siaip ne taip atidariau...na cia buvo sudetingesne operacija, nes slaunis tiesino irgi..o mano slaunys geros..ir aparatras didesnis, klaipedoj gydytijas sake na nedideli tie aparateliai...bet sutikciau ir i toki kojas kist, kad tik issitiestu...ir kiek pastbejau greze daugelyje vietu...na bet tau visa tai jau praeityje... smile.gif as turiu dabar daug ka apmastyti...noriu abai tos operacijos, darysiuos ja, bet ir minciu visokiu kyla...aciu uz foto..saunuole, iskentei... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 06, 14:27)
siaip ne taip atidariau...na cia buvo sudetingesne operacija, nes slaunis tiesino irgi..o mano slaunys geros..ir aparatras didesnis, klaipedoj gydytijas sake na nedideli tie aparateliai...bet sutikciau ir i toki kojas kist, kad tik issitiestu...ir kiek pastbejau greze daugelyje vietu...na bet tau visa tai jau praeityje... smile.gif as turiu dabar daug ka apmastyti...noriu abai tos operacijos, darysiuos ja, bet ir minciu visokiu kyla...aciu uz foto..saunuole, iskentei... 4u.gif

Ne, cia tiesino tik blauzdas. ir aparatas tik ant blauzdu.
Atsakyti
na kojytės tikrai labai kreivos buvo verysad.gif bet šaunu, kad dabar viskas gerai, nes būtų didelių kompleksų įvarę....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 06, 19:52)
na kojytės tikrai labai kreivos buvo  verysad.gif  bet šaunu, kad dabar viskas gerai, nes būtų didelių kompleksų įvarę....

AS GERBIU ,KAD TA MERGYTE TIEK ISKENTE JAUNA,,,IR SUGEBA PAPASAKOT, NELAIKO PASLAPTYJE...ACIU UZ PASAKOJIMUS... 4u.gif
Atsakyti
ner cia ko laikyt paslaptyje blush2.gif
Atsakyti
OI sveikutes sudomino mane ta operacija, laukiu AZ dabar su slaptazodziu is navatkos ax.gif
dar labiau sudomino kad dare jai uz dyka, na zinoma siais laikais uz dyka nera nieko, bet gal kaip nors bent dali ligoniu kasos apmoka, gal reik tik siuntimo is daktares g.gif
ir kysiuko kokio ortopedui blush2.gif
Atsakyti
O ZINAU, KAD TIKRSAI YRA NE VIENA PASIDARIUS TOKIA OPERACIJA IR VIENA TV ZVAIGZDE, GAL LABIAU MEMO VEIKEJOOO NIEKUR JI NEPAPASAKOJO..IR NEBUVO ZINIASKLAIDOS ASKALUOJASMA..ISLIKO PASLAPTYJE...JEIGU BUCIAU NE NUO PRADZIU CIA IR JEIGU PRIES DAUGELI METU BUCIAU PASIDARIUS TA OPERACIJA, GAL BUT PAZYSTAMIEM IR NIEKO NEPASAKOCIAU..IR DABAR NEZADU KIEKVIENAM SKEJBTIS, KAD ISSITIESINAU KOJAS...BET DABAR RADAU BENDRAMINCIU, MAN SU JUMIS LANGVA APIE TAI KALBETI TODEL IR PASIDALINU NUOSIRDIAI ISGYVENIMAIS.. smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galeciau gauti navatkos slaptazodi, labai noreciau paziureti foto bigsmile.gif
Atsakyti
Na paziurejau, bet oi kokia mazute tu ten...
Na bet saunuole, kad iskentei tokia operacija vaikas, ir dabar gali dziaugtis graziomis kojelemis thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz palaikyma 4u.gif

O kai prasidejo tada operacijos, tai mane tevus smerke, sake ka jus darot is to vaiko? tipo nieko nepades ir t.t..
Po visko tie patys zmones i mane ziurejo ispustom akim.. biggrin.gif
Atsakyti
nemaciau nuotraukyciu, bet lenkiuosi tavo tevams, fantastiski zmones. tiesa pasakius ne visi tevai siuo atzvilgiu supratingi. beabejo nedrysciau kaltinti savo tevu, bet manau sunku suvokti ar pripazinti jog tavo vaikui reikia tokios pagalbos. manau mes, kurios praeiname sitokio pobudzio problemas ir savotiskai isgyvename tai - lengviau priimsime jei musu vaikai susidurs su kazkuom panasaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2009 11 10, 18:51)
Dekui uz palaikyma 4u.gif

O kai prasidejo tada operacijos, tai mane tevus smerke, sake ka jus darot is to vaiko? tipo nieko nepades ir t.t..
Po visko tie patys zmones i mane ziurejo ispustom akim..  biggrin.gif

oho, na siaubas kazkoks nega na to kad turi iskesti tokia operacija tai dar ir zmoniu nesupratima doh.gif
Atsakyti