Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(navatka @ 2009 11 05, 13:45)
tai va.. lankiausi Vilniuje pas ortopeda Saniuka, aisku jis vaiku gydytojas, bet tikrai gerai viska padare. Lauze kaulus per kelias vietas, tada uzdejo aparata Ilizaravo, tekdavo ji sukt kas karta. Bet aisku kancios daug didesnes, bet uztat koju tiesumas neapsakomas.  doh.gif  Kai kam parodau kojas ir pasakau kad jos kazkada buvo kreivos niekas net nepatiki  smile.gif
ir tas visas procesas truko kazkur apie 6-8 men.gerai nebepamenu.. aisku ir cia neuzteko vienos operacijos, reikejo keliu net..

labas..labai ydomu as girdejau apie saniuka..ir telefonu su juo kazkada kalbejau...tai ir klaipedoj tas pats tie aparatai...na o kaina idomu kokia..o koja lauze keliose vietose, ir as galvoju keliose kai lauzi tiesiau turi but juk reikia ties keliu ir zemiau ties galunem...reiks vel paskambinti saniukui jei sitas nesutiks, nes as jam skambinau pries pora metu susitare buvom,kad pasirodysiu, bet po to buvau del implantu nuvykus ir viskas susivele... dabar dar labiau patobulejo ortopedija..tau gerai, kad buvai jaunute, kaulai greiciau auga lauztose vietose, bet ir mes ne senutes, atauks...jei gali papasakok dar placiau..tikrai mus domina daug kas...pav ar puse metu su aparatais buvai, man pasakojo gyd, kad trumpiau reik buti...o komplikaciju ar nebuvo, pav nepuliavo, netino...kaip ar dabar nemaudzia kojyciu pav kai keicias orai..o ar gali devet aukstakulnius...na pristojom prie taves..nekantriai lauksiu informacijos .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 05, 17:28)
labas..labai ydomu as girdejau apie saniuka..ir telefonu su juo kazkada kalbejau...tai ir klaipedoj tas pats tie aparatai...na o kaina idomu kokia..o koja lauze keliose vietose, ir as galvoju keliose kai lauzi tiesiau turi but juk reikia ties keliu ir zemiau ties galunem...reiks vel paskambinti saniukui jei sitas nesutiks, nes as jam skambinau pries pora metu susitare buvom,kad pasirodysiu, bet po to buvau del implantu nuvykus ir viskas susivele... dabar dar labiau patobulejo ortopedija..tau gerai, kad buvai jaunute, kaulai greiciau auga lauztose vietose, bet ir mes ne senutes, atauks...jei gali papasakok dar placiau..tikrai mus domina daug kas...pav ar puse metu su aparatais buvai, man pasakojo gyd, kad trumpiau reik buti...o komplikaciju ar nebuvo, pav nepuliavo, netino...kaip ar dabar nemaudzia kojyciu pav kai keicias orai..o ar gali devet aukstakulnius...na pristojom prie taves..nekantriai lauksiu informacijos .. smile.gif

ilgakase labukas..matai ner taip mazai tokiu operaciju padaryta, tik niekas nesiskelbia..kaip tu laikais? as vaziuosiu kita savaite i siaulius i sorpo centra tyrimu darytis..visus profilaktiskai,kad padarytu..jau savaite kaip jauciu mieguistuma..tikrai miego noriu, ner nuotaikos...jauciu, kad pazastys kur lipfmazgiai paskauda..gal pernelyg daug nervinuos, gal nuo nervu..net nezinau..man tai nemiga, tai mieguistumas...baime kazkokia vakar dar buvo... doh.gif ir nesinori nieko daryti...vis galvoju gal panika, bet tas silpnumas....gal hormonai issiderino, nes apetitas kazkoks zveriskas pasidare..ir tai buna nuo nervu..vis obuoliu valgau, kad neitu i kuna...na issitirsiu paaiskes...ten bvisi tyrimai su akcija 260litu.. ir sako gali but ramus..labai issamiai istiria..net vezio zymenis padaro.tai ieina i ta moters tyrimo programa..
Atsakyti
sveikute Anil....na man tavo simptomai panašūs į maniškius, kokius buvo, kol diagnozavo skydliaukės sutrikimus...pusė metų kankinausi su tokia savijauta, kol galų gale prieš savaitę paskyrė normaliai vaistus ir dozę tinkamą, nes jaučiuosi super thumbup.gif kitas gyvenimas thumbup.gif

sėkmės tau, linkiu kad būtų geri visi tyrimai drinks_cheers.gif nesinervuok taip daug, kas čia dabar nutiko cool.gif o akcija tikrai gera, jei padaro visus tyrimus už tokią kainytę blink.gif norėčiau ir aš, bet taip toli važiuot doh.gif būtų vasara tikrai važiuočiau, bet dabar.....

o man įdomu, kodėl daro pas mus operacijas po vieną koją, o ne iškart abi g.gif man jau geriau vienu kartu atkentėt skausmus, o ne pusę metų kankintis....o kaip klaipėdoj-irgi po vieną koją?
Atsakyti
bandysiu atsakyt i visus klausymus jusu smile.gif
na, gal ir geriau aisku kai abi iskart operuoja kojas, padaro atkenti greiciau ir viskas. bet su vaiksciojimu tada yra dideles problemos, juk nera galima svorio viso kuno statyt, operuotai kojai turi maziau tekti svorio.
o kaina, tai jokios kainos nebuvo, uz nieka moket nereikejo, na aisku bande tevai duoti gydytojui, bet isvare is kabineto juos biggrin.gif davem anesteziologei, nu cia smulkmenos manau.
o del komplikaciju, tai buvo visko ir puliavo, zaizdas kiekviena diena reikedavo valyt, viska ismokau pati, nieko neprileisdavau prie savo koju lotuliukas.gif
o del kaulu gyjimo, tai gydytojas sake jauniems, nu vaikams gyja daug greiciau kaulai, nes ten juk turi viskas normaliai suaugti. ai, dar kojoj buvo strypai ikysti,tai metus su jais buvau, bet ten aisku nieko nejausdavau, juk jie pacioje kojoje budavo sukisti. cia viskas del tvirtumo.
Atsakyti
matai, kaip šalis, taip šie tiek skirtingai viskas daroma g.gif Volgograde tai jau kitą dieną abi kojas išoperavus su ramentais jau liepia vaikščiot kuo daugiau, tipo kad greičiau gytų ir raumenys nesiatrofuotų g.gif
Papildyta:
nu gerulis būtų jei nereikėtų mokėti pas mus, darant ir suaugusiems.....ar bent jau simboliškai, tūkstantėlį kitą thumbup.gif
Papildyta:
jau kaip laukiu tavo nuotraukyčių navatka blush2.gif
Papildyta:
o kie ilgai ligoninėje gulėjai po operacijos?
Atsakyti

labutis, nepraleidziu ne vienos jusu zinutes smile.gif neturiu nieko tikrai naudingo pasakyti, bet esu viena is jusu ir dziaugiuosi ir zaviuosi jusu, merginos, apmastymais ir ketinimais. nuostabu, kad atsirado zmogus galintis papasakoti kaip istikruju ten viskas buvo, ir kaip yra paskui. del kainos, tai manau nieko daugiau niekada pas mus uz dyka jau ir nebebus smile.gif Gal kas nors, merginos pasamprotautumet apie ilizarovo-veklich'aus aparata, o tai cia as tiek prisimasciau, kad nebegaliu uzmigti sad.gif Ar lietuvoj ji naudoja ar kazka kita? ka jus manot apie tai? gal Navatka papasakotu kaip su vaiksciojimu, kada atsistate ir kaip yra dabar? as dirbu bare ir man duona uzdirba, galima sakyti, mano kojos, 7 -8 valandos net negalvojant apie atsisedima... tikriausia reiktu persikvalifikuot i tuos kas sedi kitoj baro pusej kuriam laikui smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien nebeimesiu nuotrauku, bet rytoj tikrai, prizadu. nebespeju blush2.gif
ligoninej gulejau 3 savaites kazkur.. ilgai tikrai..

na o su atsistatymu, reikejo praeiti ilga reabilitacini gydyma, nebuvo taip lengva, atrodo nuime aparatus, numeti ramentus ir leki. ne, tikrai taip nera.. svarbiausia manksta, masazas. nors kai dar buvau su tuo aparatu, reikedavo atsigulti ant lovos, tokia yra guma mankstai, ant pedos ja uzsidedi ir lankstai peda. toki daryt reikejo pasipriesinima, nu cia del kraujotakos.
Gerai, iki rytojaus. Imesiu nuoroda ir galesit kritikuoti pries ir po smile.gif
Atsakyti
anil30, as negaliu issiusti az, pas jus pilnas pastas!!! aisku siaubingai svarbi asmnine zinute drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 05, 19:51)
sveikute Anil....na man tavo simptomai panašūs į maniškius, kokius buvo, kol diagnozavo skydliaukės sutrikimus...pusė metų kankinausi su tokia savijauta, kol galų gale prieš savaitę paskyrė normaliai vaistus ir dozę tinkamą, nes jaučiuosi super  thumbup.gif kitas gyvenimas  thumbup.gif

sėkmės tau, linkiu kad būtų geri visi tyrimai  drinks_cheers.gif nesinervuok taip daug, kas čia dabar nutiko  cool.gif o akcija tikrai gera, jei padaro visus tyrimus už tokią kainytę  blink.gif norėčiau ir aš, bet taip toli važiuot  doh.gif  būtų vasara tikrai važiuočiau, bet dabar.....

o man įdomu, kodėl daro pas mus operacijas po vieną koją, o ne iškart abi  g.gif  man jau geriau vienu kartu atkentėt skausmus, o ne pusę metų kankintis....o kaip klaipėdoj-irgi po vieną koją?

Labas rytas.... smile.gif Abi is kato klaipedoj daro..kaip supratau...o sorpo ventrai yra dideliuos visuos miestuos ivesk goglej ir viska rasi..ir kainas ir kas ieina i ta kainyte...man arciausiai siauliai, dar daryciau kaune, bet pakolkas ten nevaziuojam... smile.gif na tikius taip gal nuovargi jauciu... nes per menesi giminejturejom 3laidotuves...senoji karta jau iseina, seneliai. o gal ir del tos operacijos daug galvoju, persidirbo galvele smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nu va ziurekit.

http://public.fotki.com/navatka/kojos/
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2009 11 06, 13:42)

ten praso pasvardo-slaptazodzio....
Atsakyti
del slaptazodzio rasykit i az, atsiusiu.
Atsakyti