Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

na taip del implantu blauzda pastoreja, na pas mene siaip tai kojos kudos (kai reikai aulinius batus pirkti tai vis nerandu, kad aptemti butu visi per platus doh.gif , ir is kart pasakau kad aulinius nesioju po kelnem, cia kad silciau butu biggrin.gif , nes su sijonu tai ziauriai kreivos kojos su auliniais atrodo ) tai idejus implantus visai normaliai atrodytu..

o va kaulu tiesinimas tai aisku baisu, kad gali nelabai kokiu pasekmiu po to buti g.gif i senatve ypac... cia jau labai info reik susirinkt...
Atsakyti
mergaites, tokia pat bedele pati turiu. o kai atsiverciau jusu surinkta medziagele, tai isvis pradejau kompelksuoti. Jau ir teiravausi pas ta ukrainoi daktara. kaina tai didoka, pasirycziau, jei kas dar prie manes prisijungtu. viena bijau, butu geriau gal kad kas nors palaikytu, dar viena svetimoje salyje...Buvau ir susiradus ir ta straipsni panelei, ir ta klinika yra uzrasyta, bet kai teiravausi sakem kad nedaro tokiu operaciju, ieskojau per visas klinikas, bet nieko tas pats neigiamas atsakymas. tai esu ir pasimetusi. nebezinau ir ka daryti.siuo metu esu ant tiek uzsikepusi pasirysti viskam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvijke @ 2009 09 26, 07:30)
mergaites, tokia pat bedele pati turiu. o kai atsiverciau jusu surinkta medziagele, tai isvis pradejau kompelksuoti. Jau ir teiravausi pas ta ukrainoi daktara. kaina tai didoka, pasirycziau, jei kas dar prie manes prisijungtu. viena bijau, butu geriau gal kad kas nors palaikytu, dar viena svetimoje salyje...Buvau ir susiradus ir ta straipsni panelei, ir ta klinika yra  uzrasyta, bet kai teiravausi sakem kad nedaro tokiu operaciju, ieskojau per visas klinikas, bet nieko tas pats neigiamas atsakymas. tai esu ir pasimetusi. nebezinau ir ka daryti.siuo metu esu ant tiek uzsikepusi pasirysti viskam rolleyes.gif

su mielu noru vaziuociau, jei finansai leistu... deja unsure.gif
Atsakyti
man atrodo, kad geriausia 'operacija' - atsisakyti kompleksų smile.gif nuo vaikystės mama buvo įkalus į galvą, kad pas mane kreivos kojos, bet vėliau nustojau kreipt į tai dėmesį. Operuoti būtų verta tik tada, jei jau būtų jos toookios kreivos, kad atsirastų sveikatos problemų... O šiek tiek kreivos O formos kojos visai simpatiškai atrodo ir niekas per daug į jas nežiūri
Atsakyti
tai nezinau kokiam tu mergaite pasauly gyveni, ar iliuzija, ar sugalvotam. Gali buti, kad gal pacios komplksuojam, nes dauguma zmoniu mano O tarpo koju nepastebi, tik po atkreipia i jas demesi, bet kai zino, tai kau su zmogum reikia kalbeti as ziuriu jam i akis, o jis i kojas, tai nekaip galima ir pasijausti. schmoll.gif mergaites, gal kas nors susizojo, gal kur lietuvije daro, man tai nepavyko schmoll.gif Jo daugumai finansu neleidzia, bet su dideliu noru, galima juos ir sutaupyti, nes man ir niekas neduoda, pati savo jegomis taupiau, ir dar taupau, nes vis einu prie tos minties pasidaryti. gal kas su tuo daktariuku is ukrainos derejos del kainos biggrin.gif butu super jei kaip nors nuleistu biggrin.gif Tik vieno nesuprantu, jei tai panelei is to zurnalo panele padare pries tiek metu, tai nejaugi po devyneriu metu niekas nepasikeite ir niekas nenori ju daryti.Kazkokia nesamone, musu ta lietuva truputi atsilikeliu, siutas ima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as. @ 2009 09 26, 20:35)
man atrodo, kad geriausia 'operacija' - atsisakyti kompleksų smile.gif nuo vaikystės mama buvo įkalus į galvą, kad pas mane kreivos kojos, bet vėliau nustojau kreipt į tai dėmesį. Operuoti būtų verta tik tada, jei jau būtų jos toookios kreivos, kad atsirastų sveikatos problemų... O šiek tiek kreivos O formos kojos visai simpatiškai atrodo ir niekas per daug į jas nežiūri

viena kai zmogus isivaizduoja kad jo kojos kreivos kita kai jos is tikruju kreivos tarkim zvonkes kojos daug kas sako kad jos kreivos, bet as tarkim mielai savasias keisciau i jos... biggrin.gif nes manosios yra kazkur panasiai kaip sios
user posted image
QUOTE(akvijke @ 2009 09 27, 18:00)
tai nezinau kokiam tu mergaite pasauly gyveni, ar iliuzija, ar sugalvotam. Gali buti, kad gal pacios komplksuojam, nes dauguma zmoniu mano O tarpo koju nepastebi, tik po atkreipia i jas demesi, bet kai zino, tai kau su zmogum reikia kalbeti as ziuriu jam i akis, o jis i kojas, tai nekaip galima ir pasijausti. schmoll.gif mergaites, gal kas nors susizojo, gal kur lietuvije daro, man tai nepavyko schmoll.gif Jo daugumai finansu neleidzia, bet su dideliu noru, galima juos ir sutaupyti, nes man ir niekas neduoda, pati savo jegomis taupiau, ir dar taupau, nes vis einu prie tos minties pasidaryti. gal kas su tuo daktariuku is ukrainos derejos del kainos biggrin.gif butu super jei kaip nors nuleistu biggrin.gif Tik vieno nesuprantu, jei tai panelei is to zurnalo panele padare pries tiek metu, tai nejaugi po devyneriu metu niekas nepasikeite ir niekas nenori ju daryti.Kazkokia nesamone, musu ta lietuva truputi atsilikeliu, siutas ima schmoll.gif

taupyti, nu jo.... na kadangi turiu seima su 2 mazais vaikais tai man jau taupyti nebeiseina, nes jau taupau vaiku mokslams, dar paskola atidavinejam, dar kiekvienai vasarai atostogoms reikia susitaupyti, dar juodai dienai reikia pasideti ir t.t. ir pan. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, pritariu, toms kurios sako, kad viskas priklauso nuo požiūrio, o kiti nelabai kreipia dėmesį, nes kiekvienas iš mūsų turi vienokį ar kitokį trūkumą ir šis, manau ne pats baisiausiais ax.gif Galima tikrai rasti tinkamo ilgio sijonėlių ar kelnių, kurie padėtų paslėptį šį trūkumą schmoll.gif Aišku, baisiai norisi mini biggrin.gif , bet galima ir be to atrodyti stilingai. Pažiūrėkit kad ir į Zvonkę, drąsos jai reikėtų pavydėti bigsmile.gif dėvi tą ką nori bigsmile.gif
Mylėkit save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutėlė @ 2009 09 28, 11:33)
Sveikutės, pritariu, toms kurios sako, kad viskas priklauso nuo požiūrio, o kiti nelabai kreipia dėmesį, nes kiekvienas iš mūsų turi vienokį ar kitokį trūkumą ir šis, manau ne pats baisiausiais ax.gif Galima tikrai rasti tinkamo ilgio sijonėlių ar kelnių, kurie padėtų paslėptį šį trūkumą  schmoll.gif Aišku, baisiai norisi mini  biggrin.gif , bet galima ir be to atrodyti stilingai. Pažiūrėkit kad ir į Zvonkę, drąsos jai reikėtų pavydėti  bigsmile.gif dėvi tą ką nori  bigsmile.gif
Mylėkit save  4u.gif

zvonke zvone, o kam jai ta drasa kai jos figura leidzia jai deveti ka ji nori g.gif
Atsakyti
MERGAITES IR AS JAU SENAI KOMPLEKSUOJU DEL-0 KOJU FORMOS..AS TAIP PRIDERINU APRANGA, KAD SUNKU PASTEBET..NENESIOJU SUPERPLACIU KELNIU, NEI ILGU SIJONU..GALIMA IR KITAIP UZMASKUOT..BET JUK PLIAZE NEUZMASKUOSI....AR KOKIAM VANDENS PARKE..TADA BEDA...MAN TADA LYG PANIKA UZEINA...ATRODO VISI PASTEBI, APKALBA..NA NER GERAI DUSELEJ...TAI MAN DIDZIULIS KOMPLEKSAS..TURIU DAUG INFORMACIJOS..LANKIAUS IR PAS PROF.VITKU IR BUVAU NORTVAY KLINIKOJ..TEN MIELAS GYDYTOJAS..SAKO TIKTU MAN IMPLANTAI, IR TURETU RETUSUOT, NA VIZUALIAI PASLEPT TA O FORMA...BET MAN KIEK DOMEJAUS IR SMAMBINAU LABIAU PATIKO UKRAINOJ IR VOLGOGRADE...TEN AS NUOTRAUKAS NUSIUNCIAU IR SKYPU BEI TELEFONU BENDRAUJU...UKRAINOJ BRANGIAU, O VOLGOGRADE PIGIAU...O SKRYDIS KAINUOJA GAN PANASIAI...I UKRAINA ZADU SKRIST PIRMIAUSIA KONSULTACIJAI,KAD PAZIURETU, PAAISKINTU, GAL IR TEN EIS SUSITART UZ TOKIA SUMA KAIP VOLGOGRADE.NA ZIURESIU AS RANKU TIKRAI NENULEOISIU...SAKO IR PJUVIU BEVEIK NER PO TIESINIMO OPERACIJOS..O IMPLANTUS JUK UZ RAUMENS IDEDA..IR JU GALI KUNAS NEPRIIMT...NA DAR SIS TAS,KAD IMPLANTAI TIK 15METU, O TIESINIMAS JUK VISAM GYVENIMUI..REIK TIK STIPRINT KAULUS....NA SAVO PLIUSAS IMPLANTAI TIK TAI,KAD DARO VILNIUJ BENT KELIOS KLINIKOS...O SIAIP TUOM DUOMIUOS INTENSYVIAI...GAL KAS NORI PRISIJUNGTI smile.gif
Atsakyti
Pasirodo ne tiek ir mazai musu tokiu, o vis kazkaip atrodo kad va tik pas mane viena tokios baisios kojos - gerai uzsimaskave visos biggrin.gif

taip vasara beda, ypac kai karsta ir kai norisi kuo maziau rubu...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 09 28, 17:34)
zvonke zvone, o kam jai ta drasa kai jos figura leidzia jai deveti ka ji nori g.gif

zinok mergaite noreciau prie taves prisijungti, vis ne viena buciau bigsmile.gif o as apie volgrada nieko nezinojau, reix dar pasidometi.
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2009 09 28, 17:34)

gal galetum parasyti puslapio volgogrado, buciau labai dekinga, nes labai smalsu kiek ten kazin kainuoja. bigsmile.gif bet nejaugi lietuvoj niekas nedaro.... g.gif
Atsakyti
© Copyright 1999-2009
Центр антропометрической (ортопедической) косметологии и коррекции, Россия, Волгоград, E-mail: info@rucosm.com,
Тел.: (8442)592090, (8442)502185, (8442) tai volgograde.....gal yra norinciu nuskrist i minska su manim...o gal kas ir operuotis dviese butu gal pigiau...na o ten valgograde ir siaip pigiau...jei kuri norit suraskit mano skypa linairgabija konkreciau pakalbsim,pasirasysim
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 09 28, 20:45)
© Copyright 1999-2009
Центр антропометрической (ортопедической) косметологии и коррекции, Россия, Волгоград, E-mail: info@rucosm.com,
Тел.: (8442)592090, (8442)502185, (8442) tai volgograde.....gal yra norinciu nuskrist i minska su manim...o gal kas ir operuotis dviese  butu gal pigiau...na o ten valgograde ir siaip pigiau...jei kuri norit suraskit mano skypa linairgabija konkreciau pakalbsim,pasirasysim

Papildyta:
siaip mergaites zinot tokius iklotus pigiausius su sparneliais jie gerai kimba is vidines puses ten kur reikia maxsimoj jie tebuna pirkt optima....na juos isiklijuokit ir neilonkes apsimaukit..isilgai iklijuokit..nada dzinsai ar ilgaauliai..man neblogai uzmaskuoja..rimtai..na cia neiseitis ir ne gyvenimas...bet tik optine apgaule...taip kaip tie iklotai, panasiai atrodo ir tie implantai..man nort vay klinikoj rode kompe gydytojas..as senokai jau tuos iklotus isidedu jei kur reikia ir noriu,kad nesimatytu..na bet sakau del tos bedos as taip isgyvenu ir dar labiau isgyvenau pirmiau..dabar zinau, kad kazkas keisis, nes esu uzsispyrus...pirmiausia padaryt turi tokia nuotrauka rengeno kaulu,tadfa pasakys tiksliai ar verta tas kaulu tiesinimas....ar tai pades ir tt..na bent is nuotrauku gyd ukrainoj tas tai sako mato sansa istiesint kojas.bet va skirias ukrainoj ir volgograde daug kas.ukrainoj epidurine nejutra o volgograde pilna....ukrainoj trumpiau but ir vel atvykt..o volgograde but pilna laika...iki pasveikimo...na ir ttt..galeciau pasakot ir pasakot...
Atsakyti