Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

mergaites, viska isiklausinekit, man zinoki ta volgrdas atrodo kazkaip nepatikimas, nors is kaina tokia priimtinesne, bet kai paziurejau foto, atrodo, ten kitokie aparati koju, ir kojos kitaip isitiesina. Svarbiausia, kad jum butu gerai, stiprybes visakeripos
Atsakyti
ANIL, o aš dabar nesupratau, tai tu tam klaipėdiškiui daktarui atsakysi, o važiuosi į Volgogradą, ar kaip??????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 29, 11:39)
ANIL, o aš dabar nesupratau, tai tu tam klaipėdiškiui daktarui atsakysi, o važiuosi į Volgogradą, ar kaip??????

as jam neatsakau, o jis vis nesako nieko..tad pasiskambinau vel i volgograda...bet juk palauksiu ka tas gyd is klaipedos pasakys..man igryso jam skambinti, jis vis jau sako as pats paskambinsiu...
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 29, 12:13)
as jam neatsakau, o jis vis  nesako nieko..tad pasiskambinau vel i volgograda...bet juk palauksiu ka tas gyd is klaipedos pasakys..man igryso jam skambinti, jis vis jau sako as pats paskambinsiu...

as isdegus akiu nepuolu i nezinia..palauksiu dar klaipedoj ka pasakys,..po veliniu jam pasuksiu o gal nuvaziuosiu tiesiai pakalbet kaip ka...o jei nepavyks klaipedoj dar yra volgogradas, dar viena klinika ukrainoj odesoj radau..ne ta kur kijeve o odesoje..ten valdiska o daro ponasiai kaip privati ta ukrainoj..dar ten kainos nezinau suzinosiu penktadieni ir galesim visas ligonines sulygint...o jei klaipedoj darys mielu noru....
Atsakyti
aaaa, viskas aišku dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 29, 14:29)
aaaa, viskas aišku dabar  mirksiukas.gif

as sumaniau aprasyt savo tokius pamastymus...mees kiek cia skaitau visos ydomios moterys, visos turim savo supratima, mokejom ir mokam gyvent su kojom kokias is teveliu gavom, bet esam stiprios ir zavios..juk turim vaiku, pomegiu, norim graziai atrodyt...pav zinau zmoniu kurie turedami kazkokiu trukumu uzsidaro ir tyli..mes cia isdrysom issikalbet ir daugumos savo vyram papasakojom ka jauciam..deja ne visi supranta..man patiko, kai viena mergina atejo i pirma pasimatyma su mini sijoneliu...tad visos savaip stiprios. zinot neduota yra niekas siaip sau..jei taip yra turi priezasti manau....as pav gal buciau kitokio budo, gal dar kas...tad nereikia burnot dievulio ir likimo, bei kaltint tevu..as mama labai kaltinau,bet dabar gailiuos...ji jaucia kalte, as sazines grauzima kam ja kaltinau...tad reikia zuret i prieki ir nera to blogo kas neiseitu i gera....juk mes kiekviena individuali...as tai pasidarysiu ta operacija, nes uzsibreziau to tikslo ir tai man ner svajone o as jau net sapnavau, kad mes su rasa ar kaip ten ta mergina volgograde issitiesinom ir lipam laiptais iki kazkokio kioskelio salia tos ligonines.....abi juokiames ir laimingos...o ten ziurim sanitarai prie ligonines duru ruko biggrin.gif , bet ju chalatai nesvarus..as pagalvojau vaje kokie nesvarus tie chhalatai..o siaip liuks linksmas sapnas. smile.gif as nusipirkau grazia juoda suknute trumpa...ga kuoktelejau, bet galvoju uzsidesiu kai issitiesinsiu kojeles pirmiausia ja, kai atsvesiu savo sia savo svajones issipildyma... smile.gif na tiek mano pamastymu...rasau, nes man malonu su JUMIS visom bendraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 29, 18:47)
as sumaniau aprasyt savo tokius pamastymus...mees kiek cia skaitau visos ydomios moterys, visos turim savo supratima, mokejom ir mokam gyvent su kojom kokias is teveliu gavom, bet esam stiprios ir zavios..juk turim vaiku, pomegiu, norim graziai atrodyt...pav zinau zmoniu kurie turedami kazkokiu trukumu uzsidaro ir tyli..mes cia isdrysom issikalbet ir daugumos savo vyram papasakojom ka jauciam..deja ne visi supranta..man patiko, kai viena mergina atejo i pirma pasimatyma su mini sijoneliu...tad visos savaip stiprios. zinot neduota yra niekas siaip sau..jei taip yra turi priezasti manau....as pav gal buciau kitokio budo, gal dar kas...tad nereikia burnot dievulio ir likimo, bei kaltint tevu..as mama labai kaltinau,bet dabar gailiuos...ji jaucia kalte, as sazines grauzima kam ja kaltinau...tad reikia zuret i prieki ir nera to blogo kas neiseitu i gera....juk mes kiekviena individuali...as tai pasidarysiu ta operacija, nes uzsibreziau to tikslo ir tai man ner svajone o as jau net sapnavau, kad mes su rasa ar kaip ten ta mergina volgograde issitiesinom ir lipam laiptais iki kazkokio kioskelio salia tos ligonines.....abi juokiames ir laimingos...o ten ziurim sanitarai prie ligonines duru ruko biggrin.gif , bet ju chalatai nesvarus..as pagalvojau vaje kokie nesvarus tie chhalatai..o siaip liuks linksmas sapnas.  smile.gif as nusipirkau grazia juoda suknute trumpa...ga kuoktelejau, bet galvoju uzsidesiu kai issitiesinsiu kojeles pirmiausia ja, kai atsvesiu savo sia savo svajones issipildyma... smile.gif na tiek mano pamastymu...rasau, nes man malonu su JUMIS visom bendraut 4u.gif

thumbup.gif
liuks sapnas ir liuks ideja su suknele wub.gif

Atsakyti
ačiū už pamastymus ANIl, man jie labai patinka thumbup.gif o sapnas koks fainas, laikau kumščius kad jis išsipildytų drinks_cheers.gif viskas bus gerai ir tikrai pasipuoši savo suknele drinks_cheers.gif

o aš vyrui kai pasakiau vakar, ar išleisi mane į Volgogradą, tai jo klausimas buvo "o tu pinigų turi?" blink.gif nu neturėjau ką pasakyt, nes tikrai neturiu šiuo metu doh.gif bet žinant kad yra tokia galimybė turėt gražias kojeles, tai gyvent vistiek smagiau thumbup.gif o dar kai ne vienas esi, tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 29, 21:53)
ačiū už pamastymus ANIl, man jie labai patinka  thumbup.gif  o sapnas koks fainas, laikau kumščius kad jis išsipildytų  drinks_cheers.gif  viskas bus gerai ir tikrai pasipuoši savo suknele  drinks_cheers.gif

o aš vyrui kai pasakiau vakar, ar išleisi mane į Volgogradą, tai jo klausimas buvo "o tu pinigų turi?"  blink.gif nu neturėjau ką pasakyt, nes tikrai neturiu šiuo metu  doh.gif  bet žinant kad yra tokia galimybė turėt gražias kojeles, tai gyvent vistiek smagiau  thumbup.gif  o dar kai ne vienas esi, tai iš vis  thumbup.gif

man irgi yra zymiai lengviau kai zinau,kad yra tokios operacijos..na ysivaizduokim,kad nepasidarem manikiuro ir ner ilgu naguciu, nes vaikeli maza turim ibrezt bijom...ner kada ir ar pav reikia alpinariuma sutvarkyt ar ner upo ar pinigu dildei ir lakui, nes kita svarbiau.. lotuliukas.gif tas gali palaukt...juk zinom, kad galim veliau pasidaryt ta manikiura, kad dabar ir trumpais nagais galim pavaiksciot..juk galesim kai galesim...tas pats ir su kojomis...zinojimas ,kad yra tokia galimybe palaiko...ir liuks jausmas smile.gif ir gal idiotiskai cia sulyginau..bet isfilosofavus tas toks jausmas... smile.gif na bukim laimingos ir nesigrauzkim... 4u.gif
Atsakyti
na, tai atrašė mano pražuvėlė draugytė...aš jaos paklausiau kaip laikosi jos kojytės, tai sakė super viskas, net randų jau beveik visai nesimato, sakė niekas jų nė nepastebi...atsiuntė nuotraukas, tai super kojytės atrodo, net su aukštakulniais vaikšto thumbup.gif

kitam laiškelyje paprašysiu papasakot apie operaciją...jei jums kils kokių klausimų, parašykit, perduosiu jai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

vaizdu truputi ax.gif
Atsakyti
oho, kas čia per stebuklas blink.gif kur čia taip daro???????????
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 10 30, 22:14)
user posted image
user posted image
user posted image

vaizdu truputi ax.gif

AZEN BUK GERUTE PAPASAKOK IS KUR ISKAPSTEI, KUR TAIP DARO...GAL CIA KUR PATS REGULIUOJI SU TUO A[ARATU KIEK TIESINT...GIRDEJAU IR APIE TOKIUS smile.gif PARASYK PLACIAU...ACIU 4u.gif
Atsakyti