Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 26, 20:22)
ai, aš tai nieko doro nenuveikiau savaitgalį  blush2.gif gal kitas bus geresnis, gal vyras kokią staigmeną sugalvos gimtadienio proga  wub.gif

kas pas tave gereo ANIL, kaip tu praleidai savaitgaliuką?

mes buvom miske, gamtoje...ziurejom kazkoki filmuka...gaminau sknu vistciuku kepeneliu guliasa su pupelem ir paprika...na nieko kazko tokio..va nusipirkau eziules imunal lasu tereikia savaite gert kad sustiprint imuniteta..tai vis tai operacijai ruosiuos... smile.gif snaudulys kazkoks kankino
Atsakyti
Pasiskaičiau čia jūsų pokalbius, bet nepykit, man rodos jums ne tik chirurgo, bet ir psichologo reikia. Aš taip pat turiu O formos kojas. Savo laiku, t.y. paauglystėje išliejau tiek ašarų, kad dabar sakau jau užteks. Kokios yra, tokios yra. Maskuoju, kai atsibosta - nusispjaunu ir sijonėlį užsimaunu. Kai paauglystėje paūmėdavo depresija dėl kojų kreivumo, mama mane vesdavosi į reabilitacijos centrą, kur daug merginų tiesiomis kojomis sėdi invalidų vežimėliuose ar guli lovoje ir jų tiesios kojos jau niekada nebevaikščios. Tai padėdavo suprasti, kad geriau jau kreivos nei nevaikštančios kojos. Dabar gyvenime turi daug rimtesnių problemų nei kojų kreivumas ir ligelių visokių, kurių gydymas yra prioritetas. Žinau, kad jau ir pagal amžių nei šokėja nei manekene nebūsiu, paauglystė baigėsi. Vyras mane myli tokią, kokia esu. O jeigu mylėtų tik dėl gražios figūros, tai kam man toks vyras. Dabar man tikrai nusispjati, ką apie mane galvoja žmonės vandens parke. Visiems gražus nebūsi. Be to, kaip sako mano mama, vienus trūkumus kompensuoja kiti privalumai, o privalumų manau jūs visos turite. Ir apskritai pasaulyje yra daug rimtesnių dalykų, tokių kaip skurdas, vėžys ar kitos nepagydomos ligos, todėl kančios dėl kreivų kojų man asmeniškai atrodo tikra tuštybė.

Labai atsiprašau, jeigu ką įžeidžiau, tai nebuvo mano tikslas. Aš tik norėjau pasakyti, kad kreivų kojų problema tūno mūsų galvose, o ne mūsų kojose.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2009 10 27, 11:22)
Pasiskaičiau čia jūsų pokalbius, bet nepykit, man rodos jums ne tik chirurgo, bet ir psichologo reikia. Aš taip pat turiu O formos kojas. Savo laiku, t.y. paauglystėje išliejau tiek ašarų, kad dabar sakau jau užteks. Kokios yra, tokios yra. Maskuoju, kai atsibosta - nusispjaunu ir sijonėlį užsimaunu. Kai paauglystėje paūmėdavo depresija dėl kojų kreivumo, mama mane vesdavosi į reabilitacijos centrą, kur daug merginų tiesiomis kojomis sėdi invalidų vežimėliuose ar guli lovoje ir jų tiesios kojos jau niekada nebevaikščios. Tai padėdavo suprasti, kad geriau jau kreivos nei nevaikštančios kojos. Dabar gyvenime turi daug rimtesnių problemų nei kojų kreivumas ir ligelių visokių, kurių gydymas yra prioritetas. Žinau, kad jau ir pagal amžių nei šokėja nei manekene nebūsiu, paauglystė baigėsi. Vyras mane myli tokią, kokia esu. O jeigu mylėtų tik dėl gražios figūros, tai kam man toks vyras. Dabar man tikrai nusispjati, ką apie mane galvoja žmonės vandens parke. Visiems gražus nebūsi. Be to, kaip sako mano mama, vienus trūkumus kompensuoja kiti privalumai, o privalumų manau jūs visos turite. Ir apskritai pasaulyje yra daug rimtesnių dalykų, tokių kaip skurdas, vėžys ar kitos nepagydomos ligos, todėl kančios dėl kreivų kojų man asmeniškai atrodo tikra tuštybė.

Labai atsiprašau, jeigu ką įžeidžiau, tai nebuvo mano tikslas. Aš tik norėjau pasakyti, kad kreivų kojų problema tūno mūsų galvose, o ne mūsų kojose.

as ir pati zinau, kad tai truputi egoistiska ir tuscia..ir gyvenu aktyvyu gyvenima...bet man ner vis vien kai as atrodau...kitos net rauksles savo jau 5otempia..ir pet tv pasakojasi...o cia juk kompleksai...gerai,kad esat su tuom susitaikius..bet pala buvo ir depresija...o tai liga..as tik kelis kar supanikavau...pati zinau kas depresija, tai sunki liga.jei gydetes depresija ir ja sukele kreivos kojos tai manau diskusija ir tema yra labai puiki ilgakases smile.gif as nesakau,kad visos turi daryt operacijas..kitom padejo tai, kad yra tokiu par koju savininkiu ne viena....dauguma galvojo,kad tokia tik viena tera su tokiom kojom...o as tai ilgai masciau del operacijos..seima praso,kad nieko nedaryciau...bet apsisprendziau kazka padaryt ir sau..tad kam ta medicina taip istobulejo...del musu turim save mylet...o meile tai nekankint saves..jei matai,kad tave slegia tai kam kentet...juk visi mes skirtingi ir reguojam skirtingai i tai..as ir i ligas ir i benamius vaikus bei mirusius jaunus talentingus zmones kaip kernagis, janavicius, stivas irvingas, misciukite ir daug kitu sviesiu zmoniu ziuriu labai jautriai, jautriai ziuriu i bet kuria jauno mirti ar zuti...bet as ju lemties nepakeisiu..mes visi gyvenam savo seimose.ju bedose ir laimese...su dukra visad nueinam i vaiku namus nunesam pora dideliu maisu saldainiu...papasakoju kaip kiti vaikuciai gyvena, kad reikia ir mokykloj su jais elgtis draugiskai..visi lygus.na o kojos, ausys, dantys kieno akytes pav zvairos jau operacija padaro ir labai nesudetinga gidejau...juk kiekvieno reikalas.as noriu atrodyt sau grazi ir proporcinga, jei terekia koju iki pilnos laimes manau reikia uzpildyt ta spraga..aisku jei sirgtu vaikai, gyventumem nepriteklije, sirgtu tevai ir jiems reiketu padet tad aisku kazkuriam laikui atsoduociau seimai ir jiems padeciau... bet reikia padet ir sau., jei jauti kad svarbu. smile.gif na ir as manau neizeidziau..gal ir papilsciau triuputi is tuscio i kiaura, bet kam kurie zodziai tinka -atsirinks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 27, 13:21)
as ir pati zinau, kad tai truputi egoistiska ir tuscia..ir gyvenu  aktyvyu gyvenima...bet man ner vis vien kai as atrodau...kitos net rauksles savo jau 5otempia..ir pet tv pasakojasi...o cia juk kompleksai...gerai,kad esat su tuom susitaikius..bet pala buvo ir depresija...o tai liga..gal ir papilsciau triuputi is tuscio i kiaura, bet kam kurie zodziai tinka -atsirinks smile.gif

Anil, tu kaip visuomet -- super... zaviuosi paprasta ir protinga kalba...

Atsakyti
tikra tiesa, anil as visad su tavim:)visi yra egoistai, na ir kas...reik save mylet, nes aplinkiniu meile gali but ir yra laikina....kas nori tas ir daros operacijas, kas gerai jauciasi, tas tegu laimingai gyvena toliau...kiekvienam savas gyvenimas ir savos bedos...kaip sakiau koju kreivumas ne tik estetikos su metimais yra blogai, bet ir sveikatos!!!!!!!!! cia pamokslaut ir kalbet apie globalines problemas gali kiekvienas....kodel vienas storas kitas plonas, arba kodel tas turningas, o as vargsas, vienas vaiksto, o kitas ne....zmones kurie invalidu vezimeliuose irgi nesedi sudeje ranku, vyksta i reabilitacijos kabinetus, tiki kad gal viena diena ivyks stebuklas, o kdaug kas nuleidzia rankas....na del tokiu dalyku ne vienas neesam apsaugotas, visad yra galimybe atsisest i ta ratukine kede ar tu tiresiom ar kreivom kojom....as visada palaukau ir palaikysiu zmones kurie eina i prieki i kovoja, bandydami kazka pakeisti ir jaustis geriau...

o tai panelei kuri cia pamokslavo galiu pasakyti tik tiek, kad ryztis tokiai operacijai kaip anil, reikia daugiau drasos, ryzto ir pastangu, negu susitaikyti su savo kompleksu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 10 27, 20:32)
tikra tiesa, anil as visad su tavim:)visi yra egoistai, na ir kas...reik save mylet, nes aplinkiniu meile gali but ir yra laikina....kas nori tas ir daros operacijas, kas gerai jauciasi, tas tegu laimingai gyvena toliau...kiekvienam savas gyvenimas ir savos bedos...kaip sakiau koju kreivumas ne tik estetikos su metimais yra blogai, bet ir sveikatos!!!!!!!!! cia pamokslaut ir kalbet apie globalines problemas gali kiekvienas....kodel vienas storas kitas plonas, arba kodel tas turningas, o as vargsas, vienas vaiksto, o kitas ne....zmones kurie invalidu vezimeliuose irgi nesedi sudeje ranku, vyksta i reabilitacijos kabinetus, tiki kad gal viena diena ivyks stebuklas, o kdaug kas nuleidzia rankas....na del tokiu dalyku ne vienas neesam apsaugotas, visad yra galimybe atsisest i ta ratukine kede ar tu tiresiom ar kreivom kojom....as visada palaukau ir palaikysiu zmones kurie eina i prieki  i kovoja, bandydami kazka pakeisti ir jaustis geriau...

o tai panelei kuri cia pamokslavo galiu pasakyti tik tiek, kad ryztis tokiai operacijai kaip anil, reikia daugiau drasos, ryzto ir pastangu, negu susitaikyti su savo kompleksu tongue.gif

mergytes vis laukiu skambucio..juk turi parsisiust tuos itaisus ar kaip ten...nenoriu but ikyri..jau pradejus nesustosiu....ir valau organizma ir imuniteta stiprinu ir vajoju ir tikiu laukiu ir noriu su visom pasidalyt kaip bus ir aisku, kad butumem visos laimingos....
Atsakyti
o aš kai labai sustresuoju dėl kojų, tai visada pagalvoju, kad vistik esu laimingesnė už neįgaliuosius ar sunkiai sergančiuosius ir...palengvėja..šiek tiek...bet minties apie operaciją neatsisakysiu...ir man šiuo metu prioritetas -susitvarkyti skydliaukę, bet....svajonė apie kojų ištiesinimą niekada nedings....išties juk galima gyventi su kreivom kojom, bet kam taip gyventi, jei yra galimybė tai pakeisti ir gyventi kokybiškiau....aišku, baisu pagalvoti, kad gali būti komplikacijų, bet aš optimistė....

sutinku su samira, kad tai yra ir psichologinė problema, bet manau kad bet koks komplekso ignoravimas išgaruotų išgirdus iš aplinkinių žeidžiančias replikas, juoką ar pašiepiantį žvilgsnį...aš nesu tokia stipri, kad tai ištverčiau...kojas atidengiu tik pačių artimiausių žmonių akivaizdoje, kai žinau, kad nebus pasityčiota....
Papildyta:
Anil, o kaip tu valai organizmą?????

o tau taip daryti patarė gydytojas ar pati sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 27, 20:44)
mergytes vis laukiu skambucio..juk turi parsisiust tuos itaisus ar kaip ten...nenoriu but ikyri..jau pradejus nesustosiu....ir valau organizma ir imuniteta stiprinu ir vajoju ir tikiu laukiu ir noriu su visom pasidalyt kaip bus ir aisku, kad butumem visos laimingos....

na dar papildysiu juk ir dievulis sake mylek artima taip kaip save..reik pradzioj save mylet tada mylesi ir artima...ir siaip juk laimingesnis, linksmesnis, nesusikaustes, zengiantis i prieki, optimistiskas zmogus ir artima myles labiau, nes paties bus nuotaika sviesi ir gales jabiau skleist dziaugsma... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 27, 20:47)
o aš kai labai sustresuoju dėl kojų, tai visada pagalvoju, kad vistik esu laimingesnė už neįgaliuosius ar sunkiai sergančiuosius ir...palengvėja..šiek tiek...bet minties apie operaciją neatsisakysiu...ir man šiuo metu prioritetas -susitvarkyti skydliaukę, bet....svajonė apie kojų ištiesinimą niekada nedings....išties juk galima gyventi su kreivom kojom, bet kam taip gyventi, jei yra galimybė tai pakeisti ir gyventi kokybiškiau....aišku, baisu pagalvoti, kad gali būti komplikacijų, bet aš optimistė....
sutinku su samira, kad tai yra ir psichologinė problema, bet manau kad bet koks komplekso ignoravimas išgaruotų išgirdus iš aplinkinių žeidžiančias replikas, juoką ar pašiepiantį žvilgsnį...aš nesu tokia stipri, kad tai ištverčiau...kojas atidengiu tik pačių artimiausių žmonių akivaizdoje, kai žinau, kad nebus pasityčiota....
Papildyta:
Anil, o kaip tu valai organizmą?????

o tau taip daryti patarė gydytojas ar pati sugalvojai?

as valgiau kelias dieneles vien ryzius...po to dabar renkuos sveika maista ir daug verdu ritrstasriubiu is darzoviu..vartoju kepenis valanti preparata garsil..jis super gerai isvalo kepenis..tokiu pan yra daug bet garsilis labai senas ir daug sulibmarino jame..juk operacija narkoze kenkia kepenim..geriau k\jas stiprint..dar savaite geriu imunal laselius is ezioles ir vitaminus su kalciu ir visais kitais vit. varoju, bei zuvu taukus, kad kraujagysles butu ok ir trombu nesusuidarytu...man nepatarinejo nieks as domiuos medicina senai jau..na nereik persistengt, bet toks pasiruosimas manau man pades,kad nebutu kompikaciju... smile.gif
Atsakyti
ANIL, o kaip tu pajauti, kad gerai valo kepenis ar kada jos užterštos....aš kažkada dariausi vega testą natūralios medicinos centre, tai man sakė kad mano kepenys užterštos...bet pasakyti gali viską, bet ar kaip jausti, kada jos užterštos, kada ne...kokie simptomai tai ižduoda blush2.gif
Papildyta:
Šaunuolė Anil, kad taip rūpiniesi savimi, domiesi viskuo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2009 10 27, 09:22)

is dalies sutinku, bet tik is dalies
QUOTE(raseliukste @ 2009 10 27, 18:32)

nemanau, nors gal kaip kam... man operacijai pasiryzti butu labai paprasta, jei kas finansuotu tai kad ir rytoj.
bet va vis tie finansai, nes visada atsiranda ko labiau reikia, tai remontas, tai masiniukas, tai dar kas nors
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 27, 22:25)
ANIL, o kaip tu pajauti, kad gerai valo kepenis ar kada jos užterštos....aš kažkada dariausi vega testą natūralios medicinos centre, tai man sakė kad mano kepenys užterštos...bet pasakyti gali viską, bet ar kaip jausti, kada jos užterštos, kada ne...kokie simptomai tai ižduoda  blush2.gif
Papildyta:
Šaunuolė Anil, kad taip rūpiniesi savimi, domiesi viskuo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kepenys tai musu organizmo brita filtras liaudiskai tariant..joms tenka daug darbo...juk irriebesnis, astresnis su konservantais maistas, gerimai, alkoholis, vaistai, papildai, net ismetamos dujos gatvej kuriu prisikvepuojamtoksinai nuseda i kepenis.reikia jomis pasirupint ir isvalyt...yra daug produktu su sulibmarinu...man priimtinas garsilis...as nejauciu, nes kepenys tiesiogio kazkokio sitomo neduoda jei tik yra uzterstos..na nereik laukt kai bus rimciau.buna pariebejimai ir pan. jauciamas kartumas, sunkumas ir skausmas desiniam sone po sonkauliu....as nejauciu tu simtomu tik valau nes zinau, kad gyvenu siuolaikinej visuomenej ir privartoju noredama ar nenoredama visokio slamsto, tad reikia isvalyt profilaktiskai...tiesa as nerukau... smile.gif na nereikia pernelyg daug papildu bet prisiziuret nepakenks manau... smile.gif
Atsakyti
labas merginos..kaip nuotaikytes jusu....as tai laukime esu...na sapnavau,kad padare oeracja ir ,kad esu su tokiais dideliais itaisais kaip robotas...atsibudau ir laukiu to gyd. tel. skambucio...man nerviskai net skrandis skauda vis laukiu kada ir nekantrauju... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2009 10 27, 22:37)
is dalies sutinku, bet tik is dalies
nemanau, nors gal kaip kam...  man operacijai pasiryzti butu labai paprasta, jei kas finansuotu tai kad ir rytoj.
bet va vis tie finansai, nes visada atsiranda ko labiau reikia, tai remontas, tai masiniukas, tai dar kas nors
ax.gif

o pinigeliu susitaupyt tam reikalui,kad nenuskriaust seimos irgi reikia valios...yra ir namai ir masiniukai ir asmeniskai k4lis metus aitidejau pinigu tam reikalui..pradzioj implantam...bet veliau pakeiciau nuomone..as ryt sudarysiu ir swd banke tokia gyvybes draudimo sutarti netekus vieno is maitintoju...ten ismoka nemaza suma apsidraudus...viska apgalvojau ir nepriimu sprendimo skubotai..ir nera senelio salcio kuris ta suma man staiga paduotu...gali truputi pritrukt....nerimauju..bet ziuresiu, susitvarkysiu..as tai operacijai pasirengiau kai nuo a iki z susitvarkem namus, kiema, soda, gelynus buiti vska ko reikia seimai..o dabar atejo mano laikas, esu pribrendus tam ir galiu truputi skirt daugiau sau asmeniskai...mes daug apkeliavom, daug nuotykiu patyrem, dabar noriu ispildyt savo svajone smile.gif o pradejau pas gyd lankytis ir domeris gal pries 7metus...tada buvau pas vitku vilniuj...nuo to laiko medicina patobulejo smile.gif
Atsakyti