Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(raseliukste @ 2009 10 20, 21:26)
tu pupa bandyk nuvaziuot i Pirmas Zingsnis kaune, ten neblogi daktariukai dirba....ir pasiklaust, nes as trumpam uzsukus buvau tai daktaras kazka sake kad lt daro operacijas tiesinimo, bet taip skubejau kad net nepaklausinejau nieko daugiau....jie tai tikrai turi zinot, nes ortopedija isvyste tai neblogai...smile.gif...tik man cia sedint airijoj nera kaip isiaiskint daugiau...

o tai ten airijoj tokiu operaciju nedaro? g.gif bigsmile.gif

QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 20, 21:51)
ar jums kartais nekyla tokia mintis, noras pirkt be paliovos viska..as pirkdama patiriu malonuma ir tai man padeda pasijust geriau..matuojuos rubus, suvenyrus , zvakeles susidedu..man tada lyg nuotaika pakyla..laimes hormono pasigamina...na bet ne su visais pirktais rubeliais pasipuosiu..zinot sijoneliai retas apdars...o siaip ir seima stengiuos aprupint..na ir mterealinem vertybem ir ,kd dvasiskai butu saugus...keliaujam nemazai...bet jei dar tos kojos issitiestu atrodo nieko nebetruktu.... smile.gif atrodo man viskas butu super....

kazkaip ne as saves tokiais budais neraminu schmoll.gif nors jei butu maisas pinigu tai gal ir pradeciau lotuliukas.gif blush2.gif

---------------------------------------------------

o mano MB sako: na kreivos jos pas tave na ir kas, vistiek nieko nepakeisi r nesupranta kai kada man uzeina kompleksai. gal todel kad kai susipazinom tai su sijonais trumpais lakstydavau. o dabar tai nebeleidziu sau tokio malonumo. kazkaip skaitau kur panicka niolikine su kreivom kojom ir trumpu sijonu tai dar gal ir nieko, bet jaukai moteris kazkaip nebedera.
betsakau kurorte tai leidziu sau ta malonuma. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 21, 21:55)
merginos, o kaip jums su stuburu, ar jis pas jus neiškrypęs????????aš tai turiu skoliozę-S raidės stuburą, manau jis iškrypo todėl, kad kojos ne vienodai krievos, t.y. viena labiau iškrypus už kitą  verysad.gif

na man lyg ir viskas gerai..tik gal biski ataugu jau buna..as vis masaziuka pasidarau...siaip rankos patirpdavo naktim...buna saltos galunes, sako reik stuburo masazo ir reikia kontrastinio dusiuko kraujotakai..siaip nieko...
Atsakyti
vat ka as ir sakiau anksciau, kad nuo tu koju kreivimo iskrypsta ir stuburas ir visos kitos bedos....nepamenu to daktaro is pirmo zingsnio pavardes, bet ten labai labai malonus personalas, verta pabandyt.....as tai pasilieku komandoj su Anil30 ir darysiu kaulo tiesinimo operacija, cia bent jau visam gyvenimui, o tie implantai 15metu ir keist reikia.....na bet tikrai nebloga iseitis....:)man tai tik kaulu tiesinimas pades...... mirksiukas.gif oi laukiu nesulaukiu tolesniu ziniu apie ta operacija.... ax.gif
Atsakyti
mergytes ilyskit i foto galerija iidejau savo hobi...na cia nevisi reik dar lentineliu dadaryti;-]]]]]]
Atsakyti
airijoj tai sarlatanai visi tie gydytojai....jei kas vaziuoju i lt gydytis, nes cia geriau nerizikuot...ne vienas mire nuo ju nesamoniu cia....beje implantus deda ir kaune ten kur yra ortopedijos klinika 3 aukste isikurusi plastines chirurgijos klinika, ir kainos palygint normalios:)
Atsakyti
vakar nulekiau net nepaskambinusi klaipeda..o tas gydytojas komandiruotej-vilniuje...paskambinau, o sako ,kad pskabins oats g.gif na ir lauksiu..tikiuos iki pirmadienio gausiu ziniu smile.gif
Atsakyti
niu va, kaip gaila, kad gydytojo nesutikai doh.gif na bet ką padarysi, laukiam toliau ....
Atsakyti
specialiai vaziavau... doh.gif irnesutikau doh.gif
Atsakyti
na gal šiandien paskambins tavo daktariukas mirksiukas.gif oi kaip laukiam doh.gif
Atsakyti
merginos labs..kaip savaitgalis..laukiu laukiu lauliu skambucio.... smile.gif na man taip nesinori pacoiai skambinti....ilyresiu...na jei siandien nesulauksiu ryt pasuksiu...kaip jus laikotes
Atsakyti
ai, aš tai nieko doro nenuveikiau savaitgalį blush2.gif gal kitas bus geresnis, gal vyras kokią staigmeną sugalvos gimtadienio proga wub.gif

kas pas tave gereo ANIL, kaip tu praleidai savaitgaliuką?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 26, 18:22)
ai, aš tai nieko doro nenuveikiau savaitgalį  blush2.gif gal kitas bus geresnis, gal vyras kokią staigmeną sugalvos gimtadienio proga  wub.gif

kas pas tave gereo ANIL, kaip tu praleidai savaitgaliuką?

oooo kazkam gimtadienis gresia bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti