Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

Aciu Ilgakase 4u.gif skubu kelti nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
ai dar prisiminiau situciją, kai norėjau į žemę sulysti dėl kojų doh.gif

o buvo viskas per gimdymą...sėdėjau vonioj kol galėjau, o kai jau pradėjau gimdyt lipau lauk...tai kol sesutės padėjo man apsišluostyt ir apsirenkt, kad galėčiau eit ant stalo, mano gydytoja taaaaip žiūrėjo į mano kojas, kad net žiaurus skausmas man pasimiršo tam momentui, norėjau skradžiai į žemę sulįsti doh.gif doh.gif doh.gif tai dabar prisiminus gimdymą, be viso dziaugsmo, pastoviai iškyla dar ir tas nemalonus prisiminimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 20, 12:49)
nėr už ką, ANIL30  4u.gif  4u.gif  4u.gif

beje, dar kartelį noriu pagirti tavo skonį ir stilių drabužiams - nerealiai gražiai rengiesi ir atrodai  wub.gif  wub.gif  wub.gif o kur tu dažniausiai perki tokius šaunius drabužius, batus ir kita??????????
Papildyta:
Sveikute, Paislaite, išsiunciau tau prisijungimo duomenis  ax.gif tikrai diena labai graži nusimato, reik maskuotis ir lyst į miestą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu..perku daug kur uzsienyje, lt ir padevetu rubu parduotuves aplankau-humanas smile.gif na tik paderinu..megstu daryt papuosaliukus...auskarus ir panasiai...patinka aksesuarai..jie kazkoiek nukreipia zvilgsni nuo to kas ner grazu-koju...patinka neperkrait , bet turi but vienas kazkas isskirtinis [pav auskarai arba sege, o kartais apyranke masyvi...rankine didele...o batu lietuvoj beveik neperku kiek is uzsienio prisivilkus esu nesioju..ju turiu labai daug...ilgaauliu, basuciu..na, bet jei kojos butu grazios tikrai ne taip galeciau rengtis ir laviruot ilgiais ....na bet gal zingsniusiu kada tiesesnem kojytem...taip apie taio svajoju..o del gimdymo msan dare cezari....siaip as irgi pas ginekologe jauciuos nejaukiai atrodo mato kojas...tai panasu..o dar man buvo universitete i kuri pirma istojau sokiai..na pedagoginiam siauliu..ozelis toks mokytojas sokiu buvo..pamenu sako ateit su trumpais sijonukais merginom..as ne karto i sokius ir nejau neperlipau per save..isivaizdavau kaip visu akys nukryps i mano kojas..perstojau i daile..dar pasitikrinau ar ten sokiu ner...bet veliau pastojau ir isejau is to universiteto..vat taip..o ku nebuvo sokiu aciu dievui,..kitokie mokslai..matot visos panasiai isgyvenam..kiek nervu isgadinta...kiek reikia stiprybes istvert,,,, as tave ir visas puikiai suprantu...as isgyvenu lygiai ta pati....na tik taip bemastant apie maskavima kazkaip rengiuos atsargiai ir derinu kaip minejau rubelius...galvoju nors taip atrodo ne taip ziauriai...susiderinus, tvarkinga, visad skanus kvepaliukai, domius maisto gaminimu..nuo kinu iki meksikieciu...suchi irgi padarau biggrin.gif na stengiuos daug idomiu dalyku nuveikt ,kad neisprotet del tu koju...kai cia nesenai buvom su dukra legolende buvo viena diena vismaro vandens parke..as nejau, sakiau man daznai pusles uzdegimai nuo to vandens ior dukra ejo su kitos mergaites mama..su kuria susipazinom autobuse...o as su saunia seima viena vaiksciojau po gotikines baznycias..degem zvakeles...vaiksciojom po mazo miestelio senamiesti...dukra gryztant sako kodel nesimaudei, taip smagu butu buve su tavim....na ner ka atsakyt... verysad.gif
Atsakyti
Na, turbut naturalu, bet man mano kojos atrodo kreiviausios. Paziurejus i jusu,toks baltas pavydas sueme verysad.gif O ir pacios tokios grazios bigsmile.gif ech verysad.gif nieko nepadarysi, kad Dievas vienas apdovanojo labiau, kitas maziau doh.gif
Atsakyti
Nezinau, man tai keista, kai zmones raso, kad aj cia dar tavo kojos baika, nepergyvenk...man kojos kitu irgi baika, nes savo baisiausios, o tyciojosi tikrai ne vaikai is tu koju. Be to, sijonas iki keliu grazu, bet jei pakyla bent centimetra auksciau, tai kosmariskai atrodo, uztat tampau kas minute zemyn. As vasara kai visi prie plius 30 maudosi, sedziu ant kranto , nes sudegciau is gedos eidama. As savo vyrui koju nerodziau gal metus, visaip slepiau , stengiausi neit nuoga ir t.t.paskui prisigerus parodziau, kad turiu beda ;( aj zodziu, ka cia bekalbeti. Idesiu as jums ne tokia "grazia" foto blink.gif Man paguodos nereikia, nes as kaip ir JUS turiu didele beda, kuria kazkaip noretusi jei imanoma pataisyt, nes cia ne kvailas kompleksas, cia tikrai KREIVOS kojos. Mama ta pripazista mano, nes jau jai man kazka skiesti,ar guosti nera prasmes wink.gif juk ji motina, va tik i ka atsigimiau bala zino...
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 20, 11:54)
ai dar prisiminiau situciją, kai norėjau į žemę sulysti dėl kojų  doh.gif

o buvo viskas per gimdymą...sėdėjau vonioj kol galėjau, o kai jau pradėjau gimdyt lipau lauk...tai kol sesutės padėjo man apsišluostyt ir apsirenkt, kad galėčiau eit ant stalo, mano gydytoja taaaaip žiūrėjo į mano kojas, kad net žiaurus skausmas man pasimiršo tam momentui, norėjau skradžiai į žemę sulįsti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai dabar prisiminus gimdymą, be viso dziaugsmo, pastoviai iškyla dar ir tas nemalonus prisiminimas  verysad.gif

Man taip buvo pirtyje. As visada einu su ranksluosciu ar kai nieko nera aplink, o viena syk padauginau ir kazkaip uzbegau i virsu be nieko, o ten sedejo toks vaikinas,as niekada nepamirsiu jo siaubo pilno zvilgsnio i mano kojas 4u.gif tai ka cia dar bekalbeti, juk kitu zvilgsniai viska pasako... ;(
Atsakyti
merginos vis skaitau ir skaitau jusu mintis..tiek daug artimo...man irgi vyras nepastebejo iskaart ir dabar sako ,kad tinka..na bet as sneku savo....aas deginuos spleze, bet atsigulu nusimovus rubus, o maudymke visad bunu apsimovus po apcia,kad nereiktu i budele eit...na ir guliu..pamiegu pasideginu...tda tikrai atsigulus nesimato at atsisedus....na bet nebuna nuotaikos pliaze,,,vyras tempia i vandeni..as sakau nenoriu...o aip karsta....jis parnesa saujele vandens sako matai koks siltas... doh.gif nesamone...as tikrai zut but istaisysiu ta gamtos laida..jei yra medicina...privalau istaisyti..privalau but tokia kokia noriu.mes turim teise i laime, moteriskuma :)juk taip viskas pasikeistu jei kojytes butu tiesios..butumem drasesnes, linksmesnes, savim pasitiketumem, nepyktumem ant lemties,,,,na juk truputelis sirdagrauzio yra kodel man...juk is zmogaus sergancio nesijuokia..o jei kojos kreivos net anektdotu prikuria..pijokas sako moteriai as issiblaivysiu, o tu ir ryte busi kreivom kojom...buvom kompanijoj lkai per tv pasake ta anegdota zakarauskas kzka as be galo paraudau visi pastebejo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 20, 16:44)
merginos vis skaitau ir skaitau jusu mintis..tiek daug artimo...man irgi vyras nepastebejo iskaart ir dabar sako ,kad tinka..na bet as sneku savo....aas deginuos spleze, bet atsigulu nusimovus rubus, o maudymke visad bunu apsimovus po apcia,kad nereiktu i budele eit...na ir guliu..pamiegu pasideginu...tda tikrai atsigulus nesimato at atsisedus....na bet nebuna nuotaikos pliaze,,,vyras tempia i vandeni..as sakau nenoriu...o aip karsta....jis parnesa saujele vandens sako matai koks siltas... doh.gif nesamone...as tikrai zut but istaisysiu ta gamtos laida..jei yra medicina...privalau istaisyti..privalau but tokia kokia noriu.mes turim teise i laime, moteriskuma :)juk taip viskas pasikeistu jei kojytes butu tiesios..butumem drasesnes, linksmesnes, savim pasitiketumem, nepyktumem ant lemties,,,,na juk truputelis sirdagrauzio yra kodel man...juk is zmogaus sergancio nesijuokia..o jei kojos kreivos net anektdotu prikuria..pijokas sako moteriai as issiblaivysiu, o tu ir ryte busi kreivom kojom...buvom kompanijoj lkai per tv pasake ta anegdota zakarauskas kzka as be galo paraudau visi pastebejo.... doh.gif

Tikrai mergaites toks vaizdas kai paskaitau,- kad mano mintis kazkas perrase... smile.gif Ne syki galvojau, jei zmogus su kokia negalia ar liga tai visi uzjaucia, kaip vargsui nepasiseke, o jei kojos kreivos - tai anekdotai ir dar kreivesni zvilgsniai.. Nu atrodo, lyg ir taip pat nepasiseke kazkam su tom kojom, bet reakcijos kaip zinia visai kazkodel kitokios...
O jau apie gyvenimo kokybe net nekalbu... visur kazko turi nuolat saugotis, varzytis, bijot ir t.t. ir panasiai.. jetau jetau kaip uzkniso visa tai per 30 metu...
Ta operacija man butu tai kaip Dievulio kazkoks atlyginimas uz visas kancias patirtas per tas nelemtas situacijas, kuriu metu nors i zeme prasmek..(su visais anekdotais, daktaru zvilgsniais, papludimiais ir visokiais kitokiais komentarais...)
Atsakyti
ojojoj... galvojau kad mano kompleksai dideli, bet paslaiciau jusu ir supratau kad is jusiskiu kopleksuoju maziausiai. nes jau kai karsta tai spjaunu i kojas su vyru kai bunu spajaunu i kojas, i pirti einu tikrai ne su ranksluosciu iki zemes ir prisimenu su draugais buteli zaidziau is nusirenginejomo blush2.gif
bet siaip dazniausiai nesioju kelnes. per karscius sukneles zemiau keliu. papludymy lakstau su maudymke ir neatsisakau to malonumo del kazkokiu koju. nors kai uzeina tai ir paverkiu kartais.
Papildyta:
Angelsoul - kojos visai ne kreivos schmoll.gif thumbup.gif

pasilaite - na taip kreivos truputi bet maniskes labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
tu pupa bandyk nuvaziuot i Pirmas Zingsnis kaune, ten neblogi daktariukai dirba....ir pasiklaust, nes as trumpam uzsukus buvau tai daktaras kazka sake kad lt daro operacijas tiesinimo, bet taip skubejau kad net nepaklausinejau nieko daugiau....jie tai tikrai turi zinot, nes ortopedija isvyste tai neblogai...smile.gif...tik man cia sedint airijoj nera kaip isiaiskint daugiau...
Atsakyti
o as skambinau tam gydytojui klaipedoj..sako pasuk ketvirtadieni, parsives tuos itaisus...na net nepaklausiau kiek kainuoja...gaslvoju ner telefoninis pokalbis..reiks nuvaziavus apie tai galvoju kalbet...na bet jis kazko delsia..bet gal nereik but egoistei juk yra ir kitu ligoniu...dabar paskaiciau cia mamu klube apie viena senbuve sergancia stuburo veziu ir kazko sazine pradejo grauzt....na mees juk nuo to nemirstam..bet kiekvienam savo kryzelis ir savi rupesciai..bet tos moters be galo gaila...
Atsakyti
as tai ne karta sapnavau kaip einu su trumpu sijonuku su graziom kojelem aukstai galva iskelus, o taip sirdelej gera..... ax.gif
Atsakyti
ar jums kartais nekyla tokia mintis, noras pirkt be paliovos viska..as pirkdama patiriu malonuma ir tai man padeda pasijust geriau..matuojuos rubus, suvenyrus , zvakeles susidedu..man tada lyg nuotaika pakyla..laimes hormono pasigamina...na bet ne su visais pirktais rubeliais pasipuosiu..zinot sijoneliai retas apdars...o siaip ir seima stengiuos aprupint..na ir mterealinem vertybem ir ,kd dvasiskai butu saugus...keliaujam nemazai...bet jei dar tos kojos issitiestu atrodo nieko nebetruktu.... smile.gif atrodo man viskas butu super....
Atsakyti