Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

taip svieciau turiu ir diskeli sviesta foto...sako ner labai bet yra kreivos...as ir vilniuj buvau pas vitku del inplantu ir nortvay del implantu,,ju atsisakiau pasilikaun ties tiesinimu... na vienas gydytojas sako nenusisn ekek ir gyvenk ramiai, nereoikia jokiu operaciju prisimastyt,,,kad buna visokiu kitokiu bedu ir tt...jis pries ..o tas klaipedoj sake gan greit atitaisytu...na bus matyt...ir tavo nieko...juk su rubais net nesimato to kreivumo...o visad kai nuoga blauzda matos labiausiai...man isves asi kiek reik istiesint tas klaipedoj..na laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 19, 21:15)
taip svieciau turiu ir diskeli sviesta foto...sako ner labai bet yra kreivos...as ir vilniuj buvau pas vitku del inplantu ir nortvay del implantu,,ju atsisakiau pasilikaun ties tiesinimu... na vienas gydytojas sako nenusisn ekek ir gyvenk ramiai, nereoikia jokiu operaciju prisimastyt,,,kad buna visokiu kitokiu bedu ir tt...jis pries ..o tas klaipedoj sake gan greit atitaisytu...na bus matyt...ir tavo nieko...juk su rubais net nesimato to kreivumo...o visad kai nuoga blauzda matos labiausiai...man isves asi kiek reik istiesint tas klaipedoj..na laukiu nesulaukiu...

dar imeciau keleta fotkiu, bet niekur nestoviu kaip kareivis...o kazkas idejo nuotraukyte su sildomais batais..ten vardo ner kieno kojytes? na jos man atrodo normalios... smile.gif
Atsakyti
Idejau ir as savo foto. Kaip as jus suprantu, kokia tragedija, kai vasara turi sedeti su kelnem pliaze, nes geda su maudymuku eiti, atrodo visi apziurineja ir apkalbineja. Aj kiek as jau esu zliumbus, bet susitaikiau, juk nieko nepakeisi, kazkaip nerealu man ta operacija atrodo. Isties man pvz tai yra didele nelaime ir tragedija tos kojos. As skaitau, kad gyvenu nepilnaverti gyvenima, kadangi net uzsienyje negaliu segeti trumpesnio sijono sad.gif dar man dzin tas kreivumas, bet nors blauzdos butu raumeningesnes, o dabar kaip kazkokios neissivysciuisos. Tikiuosi musu foto slapt niekas nesuzinos ir nesisaipys nuejes is vargsiu mergaiciu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 19, 20:55)
dar imeciau keleta fotkiu, bet niekur nestoviu kaip kareivis...o kazkas idejo nuotraukyte su sildomais batais..ten vardo ner kieno kojytes? na jos man atrodo normalios...  smile.gif

jei su tapkem, tai ten mano, as prasiau komentara wink.gif paskaitykit ir suprasit, nenoriu viesumo tiesiog 4u.gif jos nera normalios, tiesiog foto pradziai parinkau grazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelsoul @ 2009 10 19, 21:58)
Idejau ir as savo foto. Kaip as jus suprantu, kokia tragedija, kai vasara turi sedeti su kelnem pliaze, nes geda su maudymuku eiti, atrodo visi apziurineja ir apkalbineja. Aj kiek as jau esu zliumbus, bet susitaikiau, juk nieko nepakeisi, kazkaip nerealu man ta operacija atrodo. Isties man pvz tai yra didele nelaime ir tragedija tos kojos. As skaitau, kad gyvenu nepilnaverti gyvenima, kadangi net uzsienyje negaliu segeti trumpesnio sijono sad.gif dar man dzin tas kreivumas, bet nors blauzdos butu raumeningesnes, o dabar kaip kazkokios neissivysciuisos. Tikiuosi musu foto slapt niekas nesuzinos ir nesisaipys nuejes is vargsiu mergaiciu blink.gif
Papildyta:

jei su tapkem, tai ten mano, as prasiau komentara wink.gif paskaitykit ir suprasit, nenoriu viesumo tiesiog 4u.gif  jos nera normalios, tiesiog foto pradziai parinkau grazesne 4u.gif

na nieko...visos su tais tarpeliaais esam schmoll.gif kaip cia taip..na nereik nusimint...as ryztuos operacijai..gal kitom pades sportas sako raumenuka kai paaugini reikiamai ant blauzdos mziau matos..kitos gl neima taip i sirdi..nu bet visos draugiskai apie tai kalbames 4u.gif
Atsakyti
as po taves, saulyte irgi butinai operuosiuos...mat neseniai pakeiciau darba tai 6 men noriu ar ne turiu atidirbt kad man moketu pinigelius kai tipo as sirgsiu (po operacijos juk praeis kokie keli men kol vel grisiu i darba), na as tave labai palaikau...... 4u.gif ir laikau kumstukus, kad viskas super pavyktu.....nes o sportas jei tau virs 20 tikrai neistiesins, ir siaip as visa gyvenima sportavau, kaip matot nepadejo lotuliukas.gif as ir daznai zliumbiu del tu koju....matai kokia trumpa suknia ir negali nusipirkt, nes nenesiosi vasara ilgu batu:)ir siaip nejauku man...pamatau grazias kojas ir susiguziu...
Atsakyti
Sveikos smile.gif nepatikesit, bet radau si puslapi ir beskaitydama sia tema nejuciom suvalgiau net kilograma saldainiu ant karto biggrin.gif buvo tiek dziaugsmo, radus ta tema. Tai va, neprisistaciau (apie saldainius pradejau), esu mergina, kuria kankina tokia pat beda kaip ir jusu visu-kreivos kojos. Tuose dvejuose zodeliuose slypi tiek nuoskaudu, asaru, nevilties, nepilnavertiskumo jausmas...nenoriu kartotis, nes visa tai jau minejote ir pacios esate isgyvenusios. Sita straipsniuka paneleje apie daryta koju tiesinimo operacija iki siol laikau svarbiu popieriu skyriuje su viltimi,kad kada ir as busiu tos operacijos "heroje" smile.gif
Daug butu galima kalbeti sia tema, pacios suprantat smile.gif tiesiog, buciau dekinga jei priimtumete i savo rateli ir labai noreciau pasidalinti savo nuotraukytemis wink.gif gal ne as viena su tokios ypac kreivom kojom sad.gif
laukiu ziniu, ar busiu priimta i bendraminciu rateli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 19, 21:55)
na nieko...visos su tais tarpeliaais esam schmoll.gif kaip cia taip..na nereik nusimint...as ryztuos operacijai..gal kitom pades sportas sako raumenuka kai paaugini reikiamai ant blauzdos mziau matos..kitos gl neima taip i sirdi..nu bet visos draugiskai apie tai kalbames 4u.gif

Bet jos yra kreivos wink.gif atrodau tragiskai. Kiek esu is svetimu girdejus, kad kreivos, o vieni klause ar futbolo nezaidziau ;( po tokiu zodziu guziuosi net 4u.gif aisku su sijonu iki keliu as gerai atrodau, nes blauzdos tiesios, bet tas kaulas toks issisokes palei keliena ir ta koja kreiva , kreiva. Raumens bandziau, mergaites, as prikacialint, neauga...as nesuprantu ar pas mane ten jo nera, ar nesivystantis...biski raumens gerokai pataisytu padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelsoul @ 2009 10 20, 09:25)
Bet jos yra kreivos wink.gif atrodau tragiskai. Kiek esu is svetimu girdejus, kad kreivos, o vieni klause ar futbolo nezaidziau ;( po tokiu zodziu guziuosi net  4u.gif aisku su sijonu iki keliu as gerai atrodau, nes blauzdos tiesios, bet tas kaulas toks issisokes palei keliena  ir ta koja kreiva , kreiva. Raumens bandziau, mergaites, as prikacialint, neauga...as nesuprantu ar pas mane ten jo nera, ar nesivystantis...biski raumens gerokai pataisytu padeti  4u.gif

jeigu tu su sijonuku iki keliu gerai atrodai tai liuks.. thumbup.gif as tai negerai su sijonuku iki keliu atrodau.... doh.gif tad cia ir yra kreivumas...o jei jauti,kad gali nesiot sijonelius trumpus tad per daug nepergyvenk....dauguma musu negalim pasakyt,kad su trumpais jaukiai jauciames...o del izeidimu tie zmones, tiriausiai vaikai yra ziauroki..sako bet ka...stipri buk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 20, 11:49)
jeigu tu su sijonuku iki keliu gerai atrodai tai liuks..  thumbup.gif as tai negerai su sijonuku iki keliu atrodau.... doh.gif tad cia ir yra kreivumas...o jei jauti,kad gali nesiot sijonelius trumpus tad per daug nepergyvenk....dauguma musu negalim pasakyt,kad su trumpais jaukiai jauciames...o del izeidimu tie zmones, tiriausiai vaikai yra ziauroki..sako bet ka...stipri buk smile.gif

turejau omenyje vaikai, klasiokai gal taip snekejo...jie paplepa per ziauriai...o a labai arsargiai renkuos rubus kur eidama, kad nesimatytu kreivumas...
Atsakyti
QUOTE(pasilaite @ 2009 10 20, 00:16)
Sveikos  smile.gif  nepatikesit, bet radau si puslapi ir beskaitydama sia tema nejuciom suvalgiau net kilograma saldainiu ant karto biggrin.gif buvo tiek dziaugsmo, radus ta tema. Tai va, neprisistaciau (apie saldainius pradejau), esu mergina, kuria kankina tokia pat beda kaip ir jusu visu-kreivos kojos. Tuose dvejuose zodeliuose slypi tiek nuoskaudu, asaru, nevilties, nepilnavertiskumo jausmas...nenoriu kartotis, nes visa tai jau minejote ir pacios esate isgyvenusios. Sita straipsniuka paneleje apie daryta koju tiesinimo operacija iki siol laikau svarbiu popieriu skyriuje su viltimi,kad kada ir as busiu tos operacijos "heroje" smile.gif
Daug butu galima kalbeti sia tema, pacios suprantat smile.gif tiesiog, buciau dekinga jei priimtumete i savo rateli ir labai noreciau pasidalinti savo nuotraukytemis wink.gif gal ne as viena su tokios ypac kreivom kojom sad.gif
laukiu ziniu, ar busiu priimta i bendraminciu rateli wink.gif

Sveikute prisijungus 4u.gif Būtinai priimsim, juk kuo mūsų daugiau, tuo smagiau, tuo geriau ant širdelės, kad ne vienas toks esi blush2.gif
ar jau atsiuntė tau kas nors prisijungimo duomenis, kad galėtum įkelti nuotraukytes?
Papildyta:
QUOTE(raseliukste @ 2009 10 19, 23:37)
as po taves, saulyte irgi butinai operuosiuos...mat neseniai pakeiciau darba tai 6 men noriu ar ne turiu atidirbt kad man moketu pinigelius kai tipo as sirgsiu (po operacijos juk praeis kokie keli men kol vel grisiu i darba), na as tave labai palaikau...... 4u.gif ir laikau kumstukus, kad viskas super pavyktu.....nes o sportas jei tau virs 20 tikrai neistiesins, ir siaip as visa gyvenima sportavau, kaip matot nepadejo lotuliukas.gif as ir daznai zliumbiu del tu koju....matai kokia trumpa suknia ir negali nusipirkt, nes nenesiosi vasara ilgu batu:)ir siaip nejauku man...pamatau grazias kojas ir susiguziu...

o aš po tada po tavęs Raseliukste operuosiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot bizniuką padarysim daktariukui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors dar reiktų prisiruošt kada dar į Klinikas nuvažiuot, išsiaiškint kas ir kaip čia Kaune..... bet man gėda savo gydytojos siuntimo prašyt tokiu reikalu, nebent reiktų pameluot, kad sąnarius skauda, kad dėl to jau reiktų kojas tiesint, o ne grožio sumetimais doh.gif
Atsakyti
ilgakase tu labai sauni, as ne karto nepasakiau dekui uz ta tema...tikrai matai kiek daug merginu tokiu... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif o saulutes siandien skaistumas smile.gif
Ne, negavau prisijungimo duomenu. Gal galite pasakayti wink.gif
Atsakyti
nėr už ką, ANIL30 4u.gif 4u.gif 4u.gif

beje, dar kartelį noriu pagirti tavo skonį ir stilių drabužiams - nerealiai gražiai rengiesi ir atrodai wub.gif wub.gif wub.gif o kur tu dažniausiai perki tokius šaunius drabužius, batus ir kita??????????
Papildyta:
Sveikute, Paislaite, išsiunciau tau prisijungimo duomenis ax.gif tikrai diena labai graži nusimato, reik maskuotis ir lyst į miestą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti