Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

tiek laiko nebuvus prisijungus, tai daug matau ir nuveiket mergaites. perskaicius jusu laiskucius, tai ispudi susdariau, kad ir man teko nemazai tikrai istverti del tu kojyciu. As visada del ju kompleksavau, kai ir paauglystej sportavau, tai reikedavo uzsideti aprangeles, o jos sijonukait rumpi pusti, visos mankstos daro, suglaudzia kojeles, o as ka nors kitka darau, kad tik nereketu glausti, ir taip visa laika, bet cia mokykloje. jau baigusi mokykla, galvoju isvaziuosiu i kita mietsa niekas manes nepazista, niekas neatkreips demesi i kojas. Ir set kaip nori istojau i universiteta, kuno kulturos paskaita, atsiskaitymas:pratimus pravedinejam visai grupei, suglausti kojas, niu jo visi suglaudzia, o pas mane tarpas didziausias matosi, visi snibzdasi, kad as nesuglaudziu.....Na ir visa laika ne i akis ziuri, o i kojas ,labai labai nemalonu, nors sese guosdavo, kad nekreipk demesio, bet pacios puikiai suprantat....as ir ikelsiu savo foto, pagal jusu tai jusu nuostabios, ypac lin ir bababum, tai tikrai, nes nepasakytum, kad jus turit tokiu kompleksu, net nesimato. Visos tikrai puikiai atrodot bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2009 10 17, 19:56)
sveikos, as ikelsiu foto, kai vyras gris ir pafotkins antradieni smile.gif siaip buvau fotki, tai nepykit, bet kreivu koju tenais nemaciau ... sad.gif as snd nusipirkau iki keliu suknute ir batukus, tai palyginus graziai atrodau. Bet jei rimtai , mergaites, jus prisigalvojat, nes as KREIVU KOJU nemaciau  schmoll.gif

Lionesss, mano nuotraukėlę turbūt praleidai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 18, 18:23)
Lionesss, mano nuotraukėlę turbūt praleidai  lotuliukas.gif

ir mano taip pat ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Azen, tas straipsniukas yra internete, apie krievas kojas žurnale Tavo vaikas:
http://www.tavovaika.../144/art/7.html
Papildyta:
Rasseliukste, ir tu labai nepergyvenk dėl kojų, tavo kojytės visai pus bėdos....aišku, nėra visai tiesios, bet pas tave tas kreivumas nėra jau toks labai baisus, nėr labai didelis tarpas tarp kojyčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 16, 17:32)
kaip smagu, kad mūsų ratelis didėja, sveikos naujai prisijungusios  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ar jau gavot prisijungimo duomenis? labai lauksim visų kojyčių...ir veidukų, be abejo  blush2.gif
Papildyta:
na kol kas pas Linutę kojos gražiausios, bliamba žiūriu žiūriu į nuotraukas ir baltai pavydžiu aš tau tavo kojų  blush2.gif

labas mergytes..pasiilgau jusu... smile.gif savaitgali bumom uzsieme...man kaip ie jums kiekvienai savas kompleksas pats didziausias...ner jau is cia musu ratelio nei geriausios neui blogiausios..kreivumas yra kreivumas..na bent man..na kitu buna siek tiek..nepastebimai...juk negali but biski nescia arba biski ne duok dievuli vezys? jei jau yra tai jau yra...as irgi deduos i batus ar po dzisais paketus prikijuojamus su sparneliais.ant odos reikiamose vietoise prisiklijuoju..super tada...tada galima ir siaurais zinsiukais...ikelsiu siandien foto kaip su jais.. perku is maxsimos optima linija reaudonam pak su sparneliais..jie ner tokie mazi kaip olwaisai, ir prilimpa ir taip galima prisidet ir dar plonas giedrytes uzsimaut, atrodo gerai...man kulnai tai padeda..ne tauip matos kreivumas...tikiuos is to gydytojo siandien ar ryt kaina suzinot pilna ir tartis kada darysim....navisos laikykimes...einu nusnausiu..vyras isvyko i komandiruote....ankstus rytas dar..bet nekantravau jums parasyti 4u.gif na tai iki..smagu, kad si puslapi rado daugiau merginu... thumbup.gif as tai senai gal 7metai po interneta ieskau visokios info..tad sveikinu sumascius sia tema 4u.gif maniau,kad as tokia viena ir tikrai kur besizvalgydavau atrodo visu kojos grazios tiesios tik as turiu kreivas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 19, 07:26)
labas mergytes..pasiilgau jusu... smile.gif savaitgali bumom uzsieme...man kaip ie jums kiekvienai savas kompleksas pats didziausias...ner jau is cia musu ratelio nei geriausios neui blogiausios..kreivumas yra kreivumas..na bent man..na kitu buna siek tiek..nepastebimai...juk negali but biski nescia arba biski ne duok dievuli vezys? jei jau yra tai jau yra...as irgi deduos i batus ar po dzisais paketus prikijuojamus su sparneliais.ant odos reikiamose vietoise prisiklijuoju..super tada...tada galima ir siaurais zinsiukais...ikelsiu siandien foto kaip su jais.. perku is maxsimos optima linija reaudonam pak su sparneliais..jie ner tokie mazi kaip olwaisai, ir prilimpa ir taip galima prisidet ir dar plonas giedrytes uzsimaut, atrodo gerai...man kulnai tai padeda..ne tauip matos kreivumas...tikiuos is to gydytojo siandien ar ryt kaina suzinot pilna ir tartis kada darysim....navisos laikykimes...einu nusnausiu..vyras isvyko i komandiruote....ankstus rytas dar..bet nekantravau jums parasyti 4u.gif na tai iki..smagu, kad si puslapi rado daugiau merginu... thumbup.gif as tai senai gal 7metai po interneta ieskau visokios info..tad sveikinu sumascius sia tema 4u.gif  maniau,kad as tokia viena ir tikrai kur besizvalgydavau atrodo visu kojos grazios tiesios tik as  turiu kreivas. schmoll.gif

maysim kaip man patiesins ir tada ziuresit ar apsimoka jums tai daryti..o gal pades tokie grupiniaipasikalbejimai..juk kai surandi bebdraminciu ir panasiu zmoniu truputi lengviau..man tai duselej palengvejo..na bet noras nepraejo daryt operacija tik drauge sako,kad nebutu kas bloga, nes noriu daug galiu spyga gaut verysad.gif bet gal taip nebus..labai jau del koju isgyvenu..net geriu toki vaistuks ,,laimes hormona,, serotanina ....man del tun sumautu koju visumoje pasidaro bloga pradedu lyg dust...atrodo juokias kas...na taip buna verysad.gif net greitoji ne karta buvo, nes sirdi musa oro truksta sako kazk panikuju..nesakau priezasties, nes ja ibvardint ir garsiairekt visiems skaudu...io cia galiu papasakot..kaip cia mergina megsta sokt, as atvirksciai stengius kuo maziau ir per balius ir vakarelius...mn neestetska atrodo juk visi pastebi,kaip cia kreivos kojos ir sokiai verysad.gif bet as komunikabili ir daug bendrauju..tad kompensiuju ta laika kai kiti praskaituoja aikstelej snekedama globalinem9s ar siaip idomiomis temomis...as irgi pasoku, na bet kai kas primygtinai istempia...ir dar man sunku kai pav i mergvakari sako visos apsirenkit mokinukemis mini sijoneliais..neseniai taip buvo..nejau i ta mergvakari...buvo bute po to galvoju ne kokios drauges vestuves, o vyro draugo zmonos busimos, tad ir nejau jos gerai nepazystu..galvoju nejaukiai jausiusuos..mergytes daug tokiu situaciju...galetum uzsidaryt namuos, bet juk neuzsidarai, o buna tokiu dalyku kur neperlipi ir geriau prabuni namuciuos...as net paverkiu dar kaip paaugle laikas nuo laiko del to..pamatau super grazia suknute ja nusiperku pasimatuoju ir pasikabinu i spinta tik tam kad laikyt..negaliu uzsidet... verysad.gif na uzteks tu verkslenimu nuvesiumama i kapines ,reik kapelius aptvarkyt..gerai dabar nedirbu daug ka galiu suptvarkyt... smile.gif man patinka ruduo ir ziema galima nesiot rubus ir ilgaauluius ir nesunta kojeles thumbup.gif smile.gif nu iki lauksiu jusu minciu..visoms geros dienos.. 4u.gif
Atsakyti
man ir viešumoje, kur daug žmonių ir atviros erdvės (na tarkim kokios aišktėj ar Laisvės alėjoje, užeina panika truputį, bet ačiū dievui, ne tokia baisi, kaip tu ANIL30 papasakojai, ačiū dievui greitosios dar niekada neprisireikė, na bet vistiek būnu įsitempus, atrodo net sunku kvėpuoti, tad stengiuosi visada kuo greičiau pereiti tokias vietas.....

man irgi šiuo metu lengviau ant dūšelės, vakar net išdrįsau su draugais į pirtelę ir į baseiną nueiti (aišku į baseiną su chalatu iki žemės mirksiukas.gif ), kažkaip perlipau per save.....

ANIL, tai laukiam žinių iš tavo daktariuko mirksiukas.gif ir stiprybės tau, nepergyvenk taip labai dėl savo kojyčių, jos tikrai tikrai nėra baisios 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir pati tu esi labai graži ir charizmatiška mergina, aš tikrai baltai pavydžiu tau ir grožio, ir kojų, ir skonio drabužiams, ne stu tikrai labai gerai atrodai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 19, 16:27)
man ir viešumoje, kur daug žmonių ir atviros erdvės (na tarkim kokios aišktėj ar Laisvės alėjoje, užeina panika truputį, bet ačiū dievui, ne tokia baisi, kaip tu ANIL30 papasakojai, ačiū dievui greitosios dar niekada neprisireikė, na bet vistiek būnu įsitempus, atrodo net sunku kvėpuoti, tad stengiuosi visada kuo greičiau pereiti tokias vietas.....

man irgi šiuo metu lengviau ant dūšelės, vakar net išdrįsau su draugais į pirtelę ir į baseiną nueiti (aišku į baseiną su chalatu iki žemės  mirksiukas.gif ), kažkaip perlipau per save.....
ANIL, tai laukiam žinių iš tavo daktariuko  mirksiukas.gif ir stiprybės tau, nepergyvenk taip labai dėl savo kojyčių, jos tikrai tikrai nėra baisios  4u.gif  4u.gif  4u.gif ir pati tu esi labai graži ir charizmatiška mergina, aš tikrai baltai pavydžiu tau ir grožio, ir kojų, ir skonio drabužiams, ne stu tikrai labai gerai atrodai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu tau mergyt..matai kai dievulis duoda truputi,mes norim daugiau..tokie jau esame- zmones....zmogus visad siekia, kazko ir daro..siekia kiekvienas savo tikslu..sis tikslas gal kiek egoistiskas bet man tai be galo svarbu...svarbu ,kad butu isvytas tas kompleksas..bet kai tu parasei,kad tau lengviau issikalbejus ir,kad tu tokia nesi viena ir man geriau...tiesa ir as dziaugiuos be galo del saves, taaves visu,kad galim pasidalint sgyvenimais, mintimis informacija ir pan....ta tema labai subtili ir net su gydytoju kalbet sunkoka....bet kaip jau rasiau kazkada jei jau dave tai ,tai turejo prasme...nes gal jei ne kojos butu gal kitaip kas buve...visiems duota savo ir duotos galimybes ka galim padaryti, pakeist ar susitaikyt...sako reikia mylet save visokia..na mes ir mylim , o is tos meiles norim but grazesnes, sveikesnes, linksmesnes 4u.gif mano mokine buvo labai kreivom kojytem ir zemo ugio..bet ten kas kita....as buvau jos aukletoja, bet niekad jos neiskyriau is kitu, nei labiau skatinau, nein i kita puse..o ji buvo sunkoko budo..dirbau vakarinej...bet jau senai newbedirbu mokytoja..niekas is mokiniu nesisaipe is koju , as stengiaus but gera supratinga...bet algos mazos priverte keist profili..cia pwer daug issipasakojau...na ta mergina matau kartais ..ten tai tikrai labai iskryope ir ji be galo mazyte is ugio... :verysad ir tikriausiai ji isgyvena...o as siandien nulekiau is kapiniu gryzdama nusipirkau grazia orchideja....jos pas mane vesi ir kaktusai zydi 4u.gif thumbup.gif ...kai ner nuotaikos kazka nusiperku..o tai daznai buna kvepencios zvakes stilingi remeliai zvakides...ar kokia veido kauke smile.gif tada nuotaika pasitaiso...nu lauksiu jusu laiskuciu nuotaiku gal kokios ifo ar siaip pammastymu smile.gif ir sory uz klaidas greit maigau klaviatura mini kartais ne ten spusteleju blush2.gif
Atsakyti
Iskart sakau pas badabun ir lina kojos normalios 4u.gif duok dieve, man tokias buciau laimingaaaaaa lotuliukas.gif palaukit savo idesiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir pas salsos sokeja normalios 4u.gif
Papildyta:
Ne nu, man netgi grazios pas salsos sokeja, sakes...mergaites, nebesvaikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 18, 19:05)
Azen, tas straipsniukas yra internete, apie krievas kojas žurnale Tavo vaikas:
http://www.tavovaika.../144/art/7.html
Papildyta:
Rasseliukste, ir tu labai nepergyvenk dėl kojų, tavo kojytės visai pus bėdos....aišku, nėra visai tiesios, bet pas tave tas kreivumas nėra jau toks labai baisus, nėr labai didelis tarpas tarp kojyčių  ax.gif

tai jo as ji ten skaiciau , bet jis nepilnas. parasyta kad visa straipsni galima perskaityti spauzdintame zyrnale.

QUOTE(Lionesss @ 2009 10 19, 15:34)
Iskart sakau pas badabun ir lina kojos normalios  4u.gif  duok dieve, man tokias buciau laimingaaaaaa lotuliukas.gif  palaukit savo idesiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir pas salsos sokeja normalios  4u.gif
Papildyta:
Ne nu, man netgi grazios pas salsos sokeja, sakes...mergaites, nebesvaikit  4u.gif

drinks_cheers.gif
na panikos priepuoliu niekad nera uzeje, as tik tarp draugu ar kur baliuke kompleksuoju, (nors buvo momentas kai nekompleksavau), o jei a kur nors kitam mieste tik su seima tarkim atostogauju, o karsta tai tada spjaunu ir uzsidedu ka nors trumpo. zinoma vis smesteli mintis ar kas nors neaptarineja mano koju, bet veju ta minti salin.
bet va po gimdymu kai po ilgo tarpo vaziavau prie juros ir reikejo maudymke nusipirkt tai prisimenu apsirengiau stoviu matavimosi kabinoj ziuriu i veidrodi o asaros kaip pupos rieda. dar prie mano koju dasidejo ir strijos ant pilvo ir papai sumazejo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 19 spalio 2009 - 18:17
o as per ta galvojima ir galvojima apie tas kojas ir slepima ir derinima rubu ,kad tik nesimatytu ir igavau ta panika...ji istiko tik okius 5kartus bet buvo be galo bloga.as pati zinau priezasti kodel..pav karta vykau nuomotis sukneles i vienas vestuves...o sako jums tiktu ir ta ir ta puikiai ir prievarta brukapasimatuot ta savininke viena trumpa as sakau noriu tokios vat rodau o ji nu tik pasimatuok ir pati nuspresi..nesimoviau..isejau lauk ir tada taip bloga pasidare sirdis dauzos oro trukst lyg i sirdies smugi panasu.galvojau numirsiu...o zmo es pamate,kad visa isbalau iskviete greitaja..na sako cia panasau i nervus ar nesusjaudinot... na suleido tada kazko pasedejau ramei ir parvaziavau namo...is kito salono issinuomojau..bt kita dien a iejus pasakiau as apziuresiu ramiai visas kurios laisvos tai datai ir pasimatav us issirinksiu..i kompnija drauge pasiemiau...na ir tiko ir pritiko...o siaip uzsienyje rubus perku ten galima laisviau pasijaust.yra didesnis rubu, batu aksesuaru derinciu kartu pasirinkimas...na ir taip kelis kart dar buvo tokie priepoliai...tai stiprus isgyvenimai ir sureaguoja visa sistema...po to ta panika uzejo be priezasties, bet kaip pasiskaiciu gal tai saligojo vel per daug apie kazka galvojimas...na ner taip blogai...bet as tikrai isgyvenu ....ner taip.kad ai nieko tokio...jei ka praziviom i tak...namos viska derinu..harmonija patinka...o cia disharmonija..bijau situaciju panasiu... bet gerbeju netruko niekad biggrin.gif to nesuprantu ir vyras pavydus g.gif ir dabar dar vyrai flirtuot bando biggrin.gif na galvoju ar nepastebi ir pati susigestu...na bet man tai reikalinga tos kojos tiesios del saves nes vyrui esu grazi...as tada pasijausiu geriau ir nebebus ikyriu baimiu...savo kreivu.koju baime kaip kokia kita fobija gal nebekamuos biggrin.gif ..buna,kad jauciuos puikiai, bet atsuranda situacija ir vel kojos primena save,,,liudina....vat taip,,atrodo ne paaugle esu tureciau negalvot taip,,bet sirdelei neisakysi..o ko tos senutes raukslelesnailina...jos jau del to jaucias negerai...visokie patempimai veido mimikos rauksleliu..juk amzius daro savo moka didelius pinigus ,kad atrodytu grazios..aas ir vel savo nu iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 19, 18:48)
o as per ta galvojima ir galvojima apie tas kojas ir slepima ir derinima rubu ,kad tik nesimatytu ir igavau ta panika...ji istiko tik okius 5kartus bet buvo be galo bloga.as pati zinau priezasti kodel..pav karta vykau nuomotis sukneles i vienas vestuves...o sako jums tiktu ir ta ir ta puikiai ir prievarta brukapasimatuot ta savininke viena trumpa  as sakau noriu tokios vat rodau o ji nu tik pasimatuok ir pati nuspresi..nesimoviau..isejau lauk ir tada taip bloga pasidare sirdis dauzos oro trukst lyg i sirdies smugi panasu.galvojau numirsiu...o zmo es pamate,kad visa isbalau iskviete greitaja..na sako  cia panasau i nervus ar nesusjaudinot... na suleido tada kazko pasedejau ramei ir parvaziavau namo...is kito salono issinuomojau..bt kita dien a iejus pasakiau as apziuresiu ramiai visas kurios laisvos tai datai ir pasimatav us issirinksiu..i kompnija drauge pasiemiau...na ir tiko ir pritiko...o siaip uzsienyje rubus perku ten galima laisviau pasijaust.yra didesnis rubu, batu aksesuaru derinciu kartu pasirinkimas...na ir taip kelis kart dar buvo tokie priepoliai...tai stiprus isgyvenimai ir sureaguoja visa sistema...po to ta panika uzejo be priezasties, bet kaip pasiskaiciu gal tai saligojo vel per daug apie kazka galvojimas...na ner taip blogai...bet as tikrai isgyvenu ....ner taip.kad ai nieko tokio...jei ka praziviom i tak...namos viska derinu..harmonija patinka...o cia disharmonija..bijau situaciju panasiu... bet gerbeju netruko niekad biggrin.gif to nesuprantu ir vyras pavydus g.gif ir dabar dar vyrai  flirtuot bando biggrin.gif na galvoju ar nepastebi ir pati susigestu...na bet man tai reikalinga tos kojos tiesios del saves nes vyrui esu grazi...as tada pasijausiu geriau ir nebebus ikyriu baimiu...savo kreivu.koju baime kaip kokia kita fobija gal nebekamuos biggrin.gif ..buna,kad jauciuos puikiai, bet atsuranda situacija ir vel kojos primena save,,,liudina....vat taip,,atrodo ne paaugle esu tureciau negalvot taip,,bet sirdelei neisakysi..o ko tos senutes raukslelesnailina...jos jau del to jaucias negerai...visokie patempimai veido mimikos rauksleliu..juk amzius daro savo moka didelius pinigus ,kad atrodytu grazios..aas ir vel savo nu iki 4u.gif

na jei jau tau vyras sako kad esi grazi, jei gerbeju surandi, ir cia dabar visos iki vienos sako, kad tavo kojos normalios, tai siulyciau truputi pamastyti apie tai kad tavo reakcijai savo kojas per daug astri.
palygink dabar mano kojas ir savo kojas, tai man tada jau vos ne zudytis reiktu eit su savo tokiom kojom. doh.gif
o primink tu pas ortopedus buvai? svietei kojas?
Atsakyti