Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(*badabum* @ 2009 10 15, 23:04)
nu jo su dzinsais puse velnio, jei dar uzsidedu aukstakulnius ir dzinsai siek tiek platejantys tai tu kreivu koju ir nesimato...

bet taip megstu nesioti sukneles ir sijonus bigsmile.gif  pati ziuriu tas savo foto... na negrazios tos mano kojos doh.gif  zinoma ir as noreciau, kad jos butu tiesios, ilgos ir be issipletusiu venu doh.gif  na bet ka dabar daryti...
neuzsibarikaduosiu namie, kad niekas mano koju nematytu, reikia eit pirmyn. Ateity gal medicina pazengs i prieki ir nereikes tokios sunkios operacijos, kad kojytes butu grazios.

As dabar tik siek tiek bijau, kad jei ateity susilauksiu dukrytes, kad jos kojytes nebutu kaip mano....  kaip jusu dukrytes??? nepaveldejo mamos dziaugsmo??

badabum, pas mane kojos kaip pas tave, kai nusifotkinsiu imesiu foto koju.
o ANIL30 tai kojos thumbup.gif pas mano mama lygiai taip pat ir ji savo laiku nesiodavo miniakus. o man niekad net minciu nekilo kad pas mama kojos kreivos.
o va as savasias paveldejau is tevo doh.gif

o dabar turiu 6m. dukra ir ziuriu as vis ziuriu ir galvoju ar tik nebus pas ja kojos kaip pas mane verysad.gif nors dar tokiam amziui negali taip tiksliai labai nieko sprest nes pas vaikus pirma buna o paskui x (ar atvirksciai nepamenu), tai bus matyt. ji dar ir pilnapade tai lanko manksteles ten visokias.

prisiminimais pasidalinsiu:
kai susipazinau su dabartiniu MB ir pakviete i pasimatyma, tai nuejau su trumpuciu sijonuku rolleyes.gif pagalvojau, kad tegu nuo pat pradziu pamato mano kojeles ir jei nepatiks daugiau i pasimatyma nekvies ir man sirdies neskaudes. (tada man buvo 17m lotuliukas.gif ), na ir dzin jam tos mano kojos biggrin.gif jam uzpakalis labiausiai rupi biggrin.gif

bet kai jau veliau paprase kad uzsideciau prisegamas koines tai man tragedija buvo, vis aiskinau, kad man netinka (nes juk netinka tikrai), bet galu gale issireikalavo ir jam as su koinem labai patinku bigsmile.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad mūsų ratelis didėja, sveikos naujai prisijungusios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ar jau gavot prisijungimo duomenis? labai lauksim visų kojyčių...ir veidukų, be abejo blush2.gif
Papildyta:
na kol kas pas Linutę kojos gražiausios, bliamba žiūriu žiūriu į nuotraukas ir baltai pavydžiu aš tau tavo kojų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 16, 17:32)
kaip smagu, kad mūsų ratelis didėja, sveikos naujai prisijungusios  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ar jau gavot prisijungimo duomenis? labai lauksim visų kojyčių...ir veidukų, be abejo  blush2.gif
Papildyta:
na kol kas pas Linutę kojos gražiausios, bliamba žiūriu žiūriu į nuotraukas ir baltai pavydžiu aš tau tavo kojų  blush2.gif

Nea, negavome prisijungimo duomenu, bet labai laukiame smile.gif del veiduko gal nedrisiu su veiduku ideti, o pradziai tik kojytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 16, 09:49)
na, ir aš įkėliau vieną nuotraukytę, bet kaip matau, pas mane kojos baisiausios  doh.gif
Papildyta:
na, mano dukrytės kol kas kojos tiesios  thumbup.gif nors ir pas mano mamos yra yiesios, tai nesuprantu, kodėl pas mane jos taip iškrypo kažkur apie šeštus metus, gal kalcio organizme pritrūko  doh.gif

miela temos savininke smile.gif cia dar tikrai ner pats blogiausias variantas, pasistengsiu pasifotkint kuo greiciau, tada jus visas galesiu pasiurpint...
ner baisiau, kai kojos ne tik kad kreivos, bet dar ir kudos nuo keliu kaip pagaliai, kokios ir yra pas mane... niekad savo koju nesu fotografavusi, todel siam reikalui reikia atlikt "fotosesija" specialiai tongue.gif Kaip tik turesiu foto, iskarto ikesiu...

P.S. Lin30 kojytes isties super...
Atsakyti
jooo lin30 kojos grazios....ech kad man tokias....pas mane kudos taip pat, tia tas kreivumas dar labiau isryskeja......o prie aukstakulniu tai is vis ziauriai atrodo nes tie kaulai taip isitempia.....o as taiop megstu sokt salsa, neisiu gi su ilgu sijonu;( tai deduos koa nors trumpo ir BUTINAI ilgus batus, kurie kazkiek maskuoja ta nelemta kreivuma, o kai greitai delioji kojas tai niekas nepastebi ir sokiu partneriu tuomet netruksta biggrin.gif
Atsakyti
jus cia dauguma sakot, kad ilgaauliais slepiat kreivuma, na ka as zinau - tarkim jei ant dzinsu tai gal, bet jei su sijonu ant pedkelniu tai bent jau pas mane ziauriai ir su ilgaauliais atrodo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(raseliukste @ 2009 10 16, 20:53)
jooo lin30 kojos grazios....ech kad man tokias....pas mane kudos taip pat, tia tas kreivumas dar labiau isryskeja......o prie aukstakulniu tai is vis ziauriai atrodo nes tie kaulai taip isitempia.....o as taiop megstu sokt salsa, neisiu gi su ilgu sijonu;( tai deduos koa nors trumpo ir BUTINAI ilgus batus, kurie kazkiek maskuoja ta nelemta kreivuma, o kai greitai delioji kojas tai niekas nepastebi ir sokiu partneriu tuomet netruksta biggrin.gif

paziurejau as tas tavo kojeles ir pasakysiu, kad su mielu noru keisciaus su tavim vietom ir su miniaku tada be jokiu problemu lakstyciau bigsmile.gif
mano nuomone normalios tos tavo kojos irnesakyk.gif
Atsakyti
My Webpage

kazi kas cia per dirzai ir jauciu gal pratimai kokie dar daros ir batai kazkoki sustri g.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turit balandzio men TAVO VAIKAS zurnala ten straipsniukas yra Kada O ir X verčia nerimauti.
gal butu galima nuskanuoti ir pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
as kazkaip nelabai tikiu tokiais dalykais.....na dar iki kokios 16 metu gal ir patiesintum tiksliau pakoreguotum siek tiek tas kojas tokiais dirzais ar batais, bet apie 25 metus kaulas sukieteja tai nelabai jauciu padeda.....be operacijos neisiverst schmoll.gif

Papildyta:
aciu aciu uz paguoda, bet noriu tiesiu kojeliu tai truk plys darysiu operacija.....

o del tu ilgaauliu....pasakysiu taip, as bent jau perku batus kad butu atlenkimas i isore, (bet jie tutinai turi buti iki keliu ar net virs siek tiek, kad maskuotu kreivuma mirksiukas.gif ) tada apsiavus juos i vidine baciuku puse prikisk kazko (pvz pasisiuk is medziagytes pagalveles, kad eitu per visa kojyte) kad uzpildytu tarpa.na panasiai kaip implatai, tik musu paciu gaminti mirksiukas.gif nes jei apsiausni storas kojines tai jos is abieu pusiu pastorina ir dar labiau kreivumas matos....todel reikia pripompuot tik vidine baciuku pusele...... ax.gif
Atsakyti
Raseliukste

nera tos tavo kojos labai kreivos, mazytis tapelis tarp kojum tikrai ne vienoj foto napagalvociau, kad tavo kojos kreivos. Drasiai geli detis sijonus, nes ir figuryte thumbup.gif
Na o tavo ideja, kad pasidaryti "naminius implantus" ir taip uzpildyti ilgaauliuose laisva vieta, tikrai pasinaudosiu. Nes mano kreivi sakaliai amzinai skesta ilgaauliuose, dar ne vienu neradau, kad graziai aptemptu kojas.

O siaip man regis ilgesnis sijonas pabrizia koju kreivuma, ypac per kelius, trumpas sijonas graziau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, as ikelsiu foto, kai vyras gris ir pafotkins antradieni smile.gif siaip buvau fotki, tai nepykit, bet kreivu koju tenais nemaciau ... sad.gif as snd nusipirkau iki keliu suknute ir batukus, tai palyginus graziai atrodau. Bet jei rimtai , mergaites, jus prisigalvojat, nes as KREIVU KOJU nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
taip atrodo tik, kad ne kreivos....nes ismoksti per gyvenima ir eit ir stovet ir dar visokiu nesamoniiu prisigalvoji, kad tik uzmaskuotum.....o ir kuda esu, bent taip 5 kg priaugus...ech.....

ir kaip sakiau ieskok batu kaip nuotraukose mano...Butinai su atlenkimu ir kad iki keliu ir auksciau butu mirksiukas.gif
Atsakyti