Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(Nikutis @ 2009 08 30, 23:16)
Ačiū visiems už atsakymus. Tikrai labai sunku išsirinkti. Norėčiau, kad stogas nesamanotų(čerpelės samanoja), nors medžių arti namo nėra.
Aš tikrai dar labai "žalia" tuose reikaluose, tik galiu pasakyti, kas man gražu ir kas ne blush2.gif Architektas rekomenduoja bitumines čerpeles.

Mes dejomes bitumines cerpeles, labai patenkinti, apie jokia kita net nesvarsciau. Katepal juoda, labai graziai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 08 31, 19:28)
Geriau pasakykit,kiek dabar kainuoja stogo darbai- su pašiltinimu arba be.  (mediena,plėvelė,šiferis dėsis).

Klaipėdos pusėje 20-25 Lt kvadratas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 08 31, 19:03)
Mes dejomes bitumines cerpeles, labai patenkinti, apie jokia kita net nesvarsciau. Katepal juoda, labai graziai atrodo. thumbup.gif  thumbup.gif

Mes irgi kitu net nesvarstem, pirkom "Mida", tik del kokybes bijom, nes seniau nekokybiskai gamino, o dabar naujos technologijos pas juos ir eksportu uzsiima, tai gal viskas bus ok g.gif
Pilka spalva emem. Dabar lygina stoga ir dengs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 09 01, 03:35)
Mes irgi kitu net nesvarstem, pirkom "Mida", tik del kokybes bijom, nes seniau nekokybiskai gamino, o dabar naujos technologijos pas juos ir eksportu uzsiima, tai gal viskas bus ok  g.gif
Pilka spalva emem. Dabar lygina stoga ir dengs thumbup.gif

RK kiek uz cerpeliu uzdejima mokesit?
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 09 01, 17:25)
RK kiek uz cerpeliu uzdejima mokesit?

Mmm, pas mus stogas 450 kvadratu, perdarines visa garazo stoga, visa islygins, des osb, dar ten kazka, cerpeles, 5 stoglangius ir kamina = 11 tukst., tai grynai cerpeliu negaliu pasakyti g.gif
Uosviams keis stoga kita savaite irgi i bitumines, tai 15 lt uz kvadrata, cia su osb ir dar kazkuo lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 09 01, 13:31)
Mmm, pas mus stogas 450 kvadratu, perdarines visa garazo stoga, visa islygins, des osb, dar ten kazka, cerpeles, 5 stoglangius ir kamina = 11 tukst., tai grynai cerpeliu negaliu pasakyti g.gif
Uosviams keis stoga kita savaite irgi i bitumines, tai 15 lt uz kvadrata, cia su osb ir dar kazkuo lyg  g.gif

Tai jus cia ziuriu visai uz dyka biggrin.gif stoga uzsidesit g.gif mes uz savo 270m2 mokejom 13.000 musu keturslaitis, toks is sudetingesniu biski.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 09 02, 02:35)
Tai jus cia ziuriu visai uz dyka  biggrin.gif stoga uzsidesit g.gif mes uz savo 270m2 mokejom 13.000 musu keturslaitis, toks is sudetingesniu biski.

Atejo normalesni laikai kainu thumbup.gif . Idomu kaip bus kitamet g.gif
Atsakyti
Kas domisi bituminėmis čerpelėmis pasidomėkite www.gaf.com. JAV ir Kanadoje, tai danga Nr.1 (aisq tarp analogiško produktų smile.gif) . Pats jau beveik esu apsisprendęs rinktis jas. Kaina jų yra kokiais 3-4 litais brangesnė už suomiška, tačiau yra dvigubai storesnės, garantija kai kurių rūšių LIFETIME blink.gif , papildoma apsauga nuo samanojimo, labai ilgai išlaiko savo spalvą. Esu porą namų matęs, atrodo nerealiai thumbup.gif
Deja, Lietuvoje jų nėra, tačiau galima atsivežti iš Lenkijos.
Atsakyti
QUOTE(taistai @ 2009 09 04, 09:11)
Kas domisi bituminėmis čerpelėmis pasidomėkite www.gaf.com. JAV ir Kanadoje, tai danga Nr.1 (aisq tarp analogiško produktų  smile.gif) . Pats jau beveik esu apsisprendęs rinktis jas. Kaina jų yra kokiais 3-4 litais brangesnė už suomiška, tačiau yra dvigubai storesnės, garantija kai kurių rūšių LIFETIME  blink.gif , papildoma apsauga nuo samanojimo, labai ilgai išlaiko savo spalvą. Esu porą namų matęs, atrodo nerealiai  thumbup.gif
Deja, Lietuvoje jų nėra, tačiau galima atsivežti iš Lenkijos.

Kad Amerikoj danga numeris vienas tai jau supratau, nemaciau kitokiu stogu nei bitumines cerpes biggrin.gif , na nebent kur karsta, deda labiau molines cerpes, nes karsti sulaiko g.gif
Mes kiek domejomes, tai Iko geros, bet kad kaina dviguba nei Midos, tai ir surizikavom unsure.gif

Kokia kaina tu GAF g.gif ?
Atsakyti
Sweiki. Reik skubei pagalbos. Kokios dabar yra kainos nuimti sena siferi asbestini ir pakeisti i neasbestini. Gal kas girdejo preliminarias kainas? Nes man cia siulosi pakeisti uz 20lt kvadrata. Tai net nezinau brangu ar ne.
Aukstis ne didemis, o statumas apie 30 laipsniu. Vilniuje.
Aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 09 04, 21:39)
Kad Amerikoj danga numeris vienas tai jau supratau, nemaciau kitokiu stogu nei bitumines cerpes  biggrin.gif , na nebent kur karsta, deda labiau molines cerpes, nes karsti sulaiko  g.gif
Mes kiek domejomes, tai Iko geros, bet kad kaina dviguba nei Midos, tai ir surizikavom  unsure.gif

Kokia kaina tu GAF  g.gif ?

Tikiuosiu sutilpt i 25-26 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(losejas @ 2009 09 05, 11:45)
Sweiki. Reik skubei pagalbos. Kokios dabar yra kainos nuimti sena siferi asbestini ir pakeisti i neasbestini. Gal kas girdejo preliminarias kainas? Nes man cia siulosi pakeisti uz 20lt kvadrata. Tai net nezinau brangu ar ne.
Aukstis ne didemis, o statumas apie 30 laipsniu. Vilniuje.
Aciu uz ats

Manau normaliai g.gif
Atsakyti