Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(Rytine Kava @ 2009 08 18, 18:07)
Aciu uz atsakyma. Pas mus detos gegnes pagal projekta, tik kad jos supiestos projekte blogai, tik veliau suzinojom  doh.gif . Nezinom ka toliau daryti su tuo stogu  g.gif , gal ka patartum? Visko lupt nenorim, o pataisyt dar gautusi ta nuzemejusi, kad apacia sueitu graziai  unsure.gif ?
Cia radau projekto foto is arciau ir namo kampo foto is arciau:
Beje ir stogas gavosi 60 cm. zemesnis nei projekte  cool.gif , nors atrodo kad kokio 1.5m. zemesnis gavosi  doh.gif

user posted image

user posted image

Sveiki, mano vyrukas sako, kad reikia nulupti dvi gegnes ir nuo viršaus trumpomis, lygiagrečiai didžiajam stogui, leistis žemyn. Sėkmės
Atsakyti
Na ką užsisakėm mes tą mano išsvajotą GERARD stogą, tikiuosi jis mūsų nenuvils, nes man čerpelės arba skarda tai oi oi kaip neviliojo.
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2009 08 27, 15:29)
Na ką užsisakėm mes tą mano išsvajotą GERARD stogą, tikiuosi jis mūsų nenuvils, nes man čerpelės arba skarda tai oi oi kaip neviliojo.

Aš dar tik namo projektą darausi, bet apie statybines medžiagas domiuosi jau dabar. Mane suintrigavo namo stogo danga GERARD. Būtų įdomu sužinoti kodėl Jūs tokią rinkotės, gal bendravote su kuo nors kas jau tokią turi? Kokie gali būti "-", o kokią išsirinkote? Man tai "Gerard Classic " labai graži mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2009 08 30, 10:05)
Aš dar tik namo projektą darausi, bet apie statybines medžiagas domiuosi jau dabar. Mane suintrigavo namo stogo danga GERARD. Būtų įdomu sužinoti kodėl Jūs tokią rinkotės, gal bendravote su kuo nors kas jau tokią turi? Kokie gali būti "-", o kokią išsirinkote? Man tai "Gerard Classic " labai graži mirksiukas.gif

paskaicius palyginamaja lentele su kitomis stogo dangomis, tai ten tiek primeluota, kad siulyciau labai gerai pasigilinti i tikrasias gerardo charakteristikas. Nes, jei butu tikrai gera danga, tai nebutu to meslo drabstymosi ant kitu dangu.

Vien ko vertas kainos palyginimas santykyje su garantija biggrin.gif Isvertus i normalia kalba, gaunasi, kad kvadratas gerardo kainuoja 72 litai blink.gif Tai uz tokia kaina gal geriausias keramikines cerpes susideti.
Atsakyti
Na dėl kainos stipriai apsirinkate kv.m. yra 60lt. Kas liečia tikras čerpes gal nežinote kokia turi būti stogo konstrukcija??

Nikuti,mes būtent Clasic ir užsisakėm,tiesa buvom pas žmonės kurie jau kelis metus turi šią dangą jie labai patenkinti, pagrindinis dalykas dėl ko mes ją rinkomės tai triukšmas ir tai kad praktiškai jokios priežiūros, nes pas mus vienšlaitis ir tik 10laipsnių.
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2009 08 30, 15:52)
Na dėl kainos stipriai apsirinkate kv.m. yra 60lt. Kas liečia tikras čerpes gal nežinote kokia turi būti stogo konstrukcija??

Nikuti,mes būtent Clasic ir užsisakėm,tiesa buvom pas žmonės kurie jau kelis metus turi šią dangą jie labai patenkinti, pagrindinis dalykas dėl ko mes ją rinkomės tai triukšmas ir tai kad praktiškai jokios priežiūros, nes pas mus vienšlaitis ir tik 10laipsnių.

Kaina skaiciavau pagal ju duota lentele.
60 litu yra labai didele kaina, palyginimui bitumines cerpeles kainuoja 18lt + kokia 15 litu uz OSB gaunam 33 lt vs 60.
Del stogo konstrukciju cerpems neapsigaukite, kai skaiciuojamos apkrovos, tai stogo dangos svoris sudaro nedidele dali palyginus pvz su sniego apkrova. Todel ar tai bus keramikines cerpes ar skarda, stogo konstrukciju skirtumas bus nedidelis.
Atsakyti
Tik nesijuokinkit su tom čerpelėm, ir šiaip žmogus klausė mano nuomonės.O jūs panašu reklamuojate arba atsotovaujate kažkokią firmelę.
Atsakyti
QUOTE(budre @ 2009 08 30, 16:38)
Tik nesijuokinkit su tom čerpelėm, ir šiaip žmogus klausė mano nuomonės.O jūs panašu reklamuojate arba atsotovaujate kažkokią firmelę.

Atsiprasau, kad sutrukdziau pareklamuoti Jusu stogo danga, bet man paprasciausiai gaila pinigeliu, kuriuos zmogus galetu sutaupyti. Tiesiog pastebejau, kad nera toli viskas taip grazu, kaip vaizduojama reklamoje.
Atsakyti
Ačiū visiems už atsakymus. Tikrai labai sunku išsirinkti. Norėčiau, kad stogas nesamanotų(čerpelės samanoja), nors medžių arti namo nėra.
Aš tikrai dar labai "žalia" tuose reikaluose, tik galiu pasakyti, kas man gražu ir kas ne blush2.gif Architektas rekomenduoja bitumines čerpeles.
Atsakyti
QUOTE(tetiz @ 2009 08 30, 17:04)
Atsiprasau, kad sutrukdziau pareklamuoti Jusu stogo danga, bet man paprasciausiai gaila pinigeliu, kuriuos zmogus galetu sutaupyti. Tiesiog pastebejau, kad nera toli viskas taip grazu, kaip vaizduojama reklamoje.

Nebenoriu su tavimi veltis į diskucsijas, klausė manęs o atsakinėji visų pirma tu. Antra, aš pagal reklamą nesirenu nieko,jeigu atidžiau perskaitytum praeitus postus.Trečia,siūlyčiau neskaičiuoti nesavų pinigų.Ir baigta daugiau nenoriu grįžti prieš šios temos.Jeigu tau nuo to geriau tai tegyvuoja čerpelės.
Atsakyti
Sveikos,

isiterpsiu i diskusija - ka tik pirkome moline vokiskas cerpes stogui - tai su visom vienetinem cerpem kvadratas gavosi 50,5 lt - cia su visais PVM. Tai, manyciau, jei konstrukcija leidzia, geriau rinktis naturalia moline cerpe nei gerard danga - juk tai bet kokiu atveju siokia tokia sintetika.
Atsakyti
Geriau pasakykit,kiek dabar kainuoja stogo darbai- su pašiltinimu arba be. (mediena,plėvelė,šiferis dėsis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 31 rugpjūčio 2009 - 18:29