Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingos IUI istorijos

Apklausa: Ar padėjo IUI susilaukti vaikelio? (101 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
1) su kelintu IUI? 4 IUI
2) koks poros amžius? Man - 25, vyrui - 28
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? Endometriozė IIIstad., lėtinė anovuliacija
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 1 folikulas, dydžio nepamenu
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? taip
6) koks buvo gleivinės storis? nesake, bet ji visada būdavo gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? po atplovimo A+B - 95%, spermiukų - 50 mln/ml.
8) Kiti pastebėjimai - tai buvo pirma stimuliacija, kai clostą pakeitė letrozoliu, užaugo tik vienas folikulas (bet man taip būdavo dažnai, nes viena kiaušidė praktiškai nedirbdavo), pirmą kartą gyvenime folis ovuliavo prieš IUI. Po šitos IUI morališkai jau ruošėmės IVF, tačiau jo taip ir nebeprireikė - sėkmingai auginam pilvuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 02 24, 22:22)
1) su kelintu IUI? 4 IUI
2) koks poros amžius? Man - 25, vyrui - 28
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? Endometriozė IIIstad., lėtinė anovuliacija
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 1 folikulas, dydžio nepamenu
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? taip
6) koks buvo gleivinės storis? nesake, bet ji visada būdavo gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? po atplovimo A+B - 95%, spermiukų - 50 mln/ml.
8) Kiti pastebėjimai - tai buvo pirma stimuliacija, kai clostą pakeitė letrozoliu, užaugo tik vienas folikulas (bet man taip būdavo dažnai, nes viena kiaušidė praktiškai nedirbdavo), pirmą kartą gyvenime folis ovuliavo prieš IUI. Po šitos IUI morališkai jau ruošėmės IVF, tačiau jo taip ir nebeprireikė - sėkmingai auginam pilvuką smile.gif

Rudde tu mane ikvepiai... nes pas mane tas pats viena kiauside nedirba praktiskai... uzauginau viena foli su letazole ... ir aisku tikiuosi geriausio su 3 IUI 4u.gif
Atsakyti
1) su kelintu IUI? - su 3 IUI
2) koks poros amžius? 33 ir 33
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? - vyro mazas spermos kiekis
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? - vienas kaireje, vienas desineje
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? - nei vienas nebuvo ovuliaves
6) koks buvo gleivinės storis? - idealus biggrin.gif
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? - po atplovimo 24 mln, judrumas 80%
8) Kiti pastebėjimai - testas teigiamas, bet mmm veluojant savaite jos vis gi atejo. HCG 9 17DPI.

1) su kelintu IUI? - [/B]su 4 IUI
2) koks poros amžius? - [B]33 ir 33

3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? - vyro mazas spermos kiekis
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? - 2 desineje, 2 kaireje
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? - 1 buvo ovuliacijos procese IUI metu.
6) koks buvo gleivinės storis? - kaip visada - idealus
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? - 20 mln po atplovimo, 87% judrumas.
8) Kiti pastebėjimai - uzkibo dvynukai, vienas nustojo vystytis 5 savaite, kitas 7,5, padaryta A.
Atsakyti
1) su kelintu IUI? Dariausi 4 IUI, tačiau nė viena nebuvo sėkminga. Po mėnesio nuo paskutinės IUI pastojau natūraliai - be O stimuliacijos, be gydytojų priežiūros ir kitų vaistų.
2) koks poros amžius? 32 ir 33.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? priežastys neaiškios. per L buvo nustatyta I laipsnio endometriozė. Visos IUI buvo jau po operacijos.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? per skirtingas IUI folikulų buvo nuo 1 iki 3, dydžių nebeprisimenu, bet viskas buvo puiku.
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? per vieną IUI taip, per kitas - ne.
6) koks buvo gleivinės storis? idealus.
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? neprisimenu, bet puikūs.
8) Kiti pastebėjimai. Nepastojimo stažas - 4 m.
Atsakyti
Mano istorija turi ikvepti tas mergaites, kurioms po keliu nesekmiu nusvyra rankos 4u.gif
1) su kelintu IUI? 7 IUI
2) koks poros amžius? abiem 31
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? leti spermiukai, per didelis kiekis spremos
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 3 folikulai, visi idealus
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? ne
6) koks buvo gleivinės storis? nezinau, bet geras
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? pries atplovima 32%, po 86%
8) Kiti pastebėjimai. Svarbu emocinis nusiteikimas, as jau si paskutini IUI buvau iskart nurasiusi, tai ne negalvojau pavyks ar ne. Buvau atsipalaidavusi 100% ir stai jau turiu gimdyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Viskas su mumis gerai,vyro sperma labai gera,pas mane taip pat viskas gerai,tai neaiškios priežastys kolkas.

Laukia IUI manęs,tai pažiūrėjau kad yra merginų kurios po IUI susilaukia dvynukų.Ar čia sutapimas koks ar taip dažnai būna? Nes dvynukų tai nenorim,užteks mums pradžiai vieno,nes jauni esam ir mes visada norėjom kad vienas paaugtų,tada kitą turėti smile.gif
Atsakyti
Stebuklas dar pilvuke.. Bet tikiuos ikvept vilties..
1) su kelintu IUI? 1 IUI
2) koks poros amžius? man 27,mb 29
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? leti spermiukai, per mazas kiekis
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 2 folikulai, abu tinkami
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? ne
6) koks buvo gleivinės storis? nezinau, bet geras
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? pries atplovima A10%,B30%,visa kita D.. 10mln ir tik 2ml.. Po atplovimo A37%,B63%, 8mln ir tik 1ml
8) Kiti pastebėjimai. per 5 metus nei karto nekibo,o gyd kartojo, kad vyro rezultatai nera tokie blogi,kad nesikabintu. Pries IUI laborante su liudesiu komentavo MB turta,leido suprast,kad neverta mest pinigu su IUI ir tiesiai pasake galvot apie IVF. Bet mes jau buvom ten ir dingt nebuvo kur..nusprendem rizikuot. Po proceduros gyd snekejo ne apie NT II,bet siule gyd,kur galetu pasikonsultuot MB..isejome is klinikos ramus ir planavom kur eisim,ka darysim po mm..zinojom,kad nepasiseks.visi taip nuteike.. Bet mm neatejo ir stebuklas sildosi pilvelyje.stebuklas..nes kitaip nepavadinsi.. wub.gif isitikinau,kad stebukliukas ateina tada,kada jam laikas.. Tereik sulaukti..

Atsakyti
mergaiciukes siek tiek nukrypsiu nuo temos bet apie tema kalba bus smile.gif
istyreme vyro spermiukus ir gavom isvadas :
Hipersemija, Oligoastenozoospermija,Piozoospermija.

pirma ir paskutini issiaiskinau o tas vidurinis pavadinimas ka jis reiskia ? dar tik po 10 dienu eisiu pas gine kad pakomentuotu atsakymus spermos bet labai pradedu nerimauti ar tik neteks ir mums IUI darytis.
Aciu uz bet kokia info
ir nepykit kad biski ne i tema,bet man labai svarbu
Atsakyti
ar kasnors galetu kanors pasakyti auksciau esanciai zinutei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzbietajj @ 2013 04 22, 17:47)
ar kasnors galetu kanors pasakyti auksciau esanciai zinutei? smile.gif

Yra tema apie spermos tyrimus manau ten tikrai rasi atsakymus i visus rupimus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2013 04 22, 17:56)
Yra tema apie spermos tyrimus manau ten tikrai rasi atsakymus i visus rupimus klausimus 4u.gif

tai va kame bajeris kad ten niekas nieko nekalba ir tiek o cia maciau kazkas rase ta zodi kurio as ir ieskau ka jis reiskia smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu ax.gif pasidalinkite patirtimi ir laimingomis istorijomis nestuke.gif
Atsakyti