Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingos IUI istorijos

Apklausa: Ar padėjo IUI susilaukti vaikelio? (101 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos, as ir noreciau pasidalinti su jumis savo istorija.Su vyru negalejau susilaukti vaiko 2metus, buvau pradejus manyti jog cia mano kalte, kad as nevaisinga , nes maniskis is pirmos santuokos turi dvi dukras. Bet apsilankius pas gydytoja paaiskejo jog vyro spermos judrumas yra per mazas, ir koncentracija sumazejus.MAno visi tyrimai buvo puikus. Daktaras pasiule IUI ismeginti pirmiausiai. Aisku pirmoji nepavyko, po to mano vyras pradejo gerti vitaminus. daktaras rekomendavo vitamina C (del judrumo), o as kazkur buvau skaicius kad spermos kokybe gerina vitaminas E. TAi apie du menesius ryte vyras gere folio rugsti ir vitamina E, o vakare vitamina C ir dar guminuku formos visos dienos butinus vitaminus. Paderem menesi pertrauka ir antra IUI dave rezultatus. Spermos rezultatai pagerejo 8kartus.
Dabar man 20nestumo savaite, tikiuosi ir toliau viskas bus gerai.
As pati maniau kad jau niekada negalesiu tureti vaiku su savo vyru, buvau beveik paluzus psihologiskai ir nezinojau ko imtis. Todel ir jus primiausia nusiraminkit, pameginkint sustiprinti savo ir vyru organizmus, aprupinti visais vitaminais - gal ir jums tik to tereikia.sekmes visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(Facimela @ 2010 06 16, 20:58)
Sveikos, as ir noreciau pasidalinti su jumis savo istorija.Su vyru negalejau susilaukti vaiko 2metus, buvau pradejus manyti jog cia mano kalte, kad as nevaisinga , nes maniskis is pirmos santuokos turi dvi dukras. Bet apsilankius pas gydytoja paaiskejo jog vyro spermos judrumas yra per mazas, ir koncentracija sumazejus.MAno visi tyrimai buvo puikus. Daktaras pasiule IUI ismeginti pirmiausiai. Aisku pirmoji nepavyko, po to mano vyras pradejo gerti vitaminus. daktaras rekomendavo vitamina C (del judrumo), o as kazkur buvau skaicius kad spermos kokybe gerina vitaminas E. TAi apie du menesius ryte vyras gere folio rugsti ir vitamina E, o vakare vitamina C ir dar guminuku formos visos dienos butinus vitaminus. Paderem menesi pertrauka ir antra IUI dave rezultatus. Spermos rezultatai pagerejo 8kartus.
Dabar man 20nestumo savaite, tikiuosi ir toliau viskas bus gerai.
As pati maniau kad jau niekada negalesiu tureti vaiku su savo vyru, buvau beveik paluzus psihologiskai ir nezinojau ko imtis. Todel ir jus primiausia nusiraminkit, pameginkint sustiprinti savo ir vyru organizmus, aprupinti visais vitaminais   - gal ir jums tik to tereikia.sekmes visoms!!!

kaip džiugu, kai taip nutinka bigsmile.gif

O aš, gaila, negaliu antrą kartą čia prabalsuoti doh.gif Nes jau balsavau kai turėjau nesivystantį nėštumą.
Dabar drąsiai spausčiau mygtuką su pavadinimu : "Taip esu laiminga mama" ir pagerinčiau pastojimo statistiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 16 birželio 2010 - 20:56
Sveikos,didziausia laime,kai galiu pasidalinti su jumis savo istorija,atrode,kad tai nelabai imanoma,bet...,stebuklai vyksta.
Su vyru is pirmos santuokos turiu nuostabia porele,jos susilaukiant nebuvo jokiu problemu,tik suplanavam ir pavyko.Gyvenimas iskrecia daug isdaigu,po 10 metu santuokos issiskyrem.Sutikau zmogu,uz kuri iki siol kiekviena vakara dekoju dievui,nuostabus vyras,nuostabus tetis,nors ir ne savo vaikams,Taip norejusi jam padovanoti ta maza kudikeli,apie kuri jis tik negarsiai pasvajodavo.Kai dabar pagalvoju,tas musu kelias nebuvo ir labai ilgas,planavom du metus,metus su gydytoju pagalba,bet tie metai taip letai slinko,kiekviena menesi isiziebdavo mazyte viltis,bet staiga ir uzgesdavo.Gydytoja ramindavo,turesit jus tu vaiku,neturit tam jokiu problemu,bet gandrai pas mus neskubejo.Pradejom stimuliacijas,viena-asaros,antra-dar didesnes,na gal trecia pasiseks...Trecia stimuliacija pasiule IUI,vyras nelabai sutiko,sake mums pavyks ir taip,bet po ilgu diskusiju,sutiko ir mums pavyko...!Nors dar nestumo tik pati pradzia,bet noriu visam pasauliui rekti-as laukiuosi!

1) su kelintu IUI? 1
2) koks poros amžius?man 35,vyrui 29
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės?neaiskios,cistos ant kiausidziu,pasalintos laparaskopijos paglba,skydliaukes problemos
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? turejau 4,Lyg tai 22m,20m,18m,ir 16m.
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs?du didieji buvo ovuliave,du dar barskejo
6) koks buvo gleivinės storis?nepaklausiau,bet prie tris dienas 8,5
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo?pries 11mlj,po 18mlj,o bendro nepaklausiau,lyg a-37%,o B lyg 42%
8) Kiti pastebėjimai Netikejau visiskai, kad gali pasisekti,vyro tyrimas palyginus su praejusiu buvo labai prastas,po proceduros atrode,kad viskas isbego,praejus 10 dienu po IUI pradejo teplioti,bet kazkodel sirdis visvien liepe pasidaryti testa,pasidariau-vaiduoklis,pasidariau antra,vel vaiduoklis.O gal pavyko pamasciau...Nusprendziau pasidaryti hcg,bet nakti vel pradejo teplioti,visa ryta praverkiau,pykau ant testu,kokias cia nesamones rodo,bet mazyte viltis buvo,tad nulekiau pridaviau krauja,ir negalejau patiketi atsakymas 335.
Ir didziausi nusivylimai veda i sekme.Didziausios sekmes visoms,ir dievo palaimos.
Atsakyti
Vaidulka123, sveikinu!!!
Tapai dar viena forumiete iš daugelio, kuriai pavyko iš 1 IUI pas mūsų nuostabiąją gyd. S. iš Jolsanos! Pas ją visos greitai pastoja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir as galiu spausti ta laimingaji mygtuka wub.gif nors vaikelis dar pilvelyje, bet manau jau galima ir pasigirti rolleyes.gif

1) su kelintu IUI? su 2
2) koks poros amžius? man 26, vyrui 32
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? vyro spermiukai mazai judrus, tik 30% judriu, is viso kiekio.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? turejau 5 ir dar pilna maziuku. 3 is didziuju buvo 19mm, kiti du po 18mm.
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? nei vienas neovuliaves
6) koks buvo gleivinės storis? berods 11mm, sake puikus
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? pries atplovima rezultatai buvo prasti kiek mln nepamenu, bet is ju tik 27% judriu spermiuku, po atplovimo 24mln atrodo ir 99% judrus.
8) Kiti pastebėjimai: buvo uzkibe du zirniukai, taciau lygiai 9sav vienam nustojo plakti sirdele. po keliu savaiciu issivale, liko vienas sveikas ir puikiai besivystantis mazylis, kurio labai laukiam rolleyes.gif
Reikia pridurti tai, kad turim viena vaika (5metu), kuri suplanavom ir pastojau naturaliai, po 2ju ciklu, ir gyvenant su tuo paciu vyru po 2ju planavimo metu bei 2ju IUI pagaliau po sirdele nesioju antra mazyli rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady-G*: 29 rugpjūčio 2010 - 15:28
1) su kelintu IUI?2iui
2) koks poros amžius?28/31
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės?policistines ksd.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio?1
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs?nzn
6) koks buvo gleivinės storis?sake gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo?gerai nebepamenu,po - kiekis apie 36mljn,A+B berods 80 ar 90%,pries nepamenu visai
8) Kiti pastebėjimai ,nustojo augti apie 6 sav.sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Lantika @ 2010 09 28, 13:44)
1) su kelintu IUI?2iui
2) koks poros amžius?28/31
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės?policistines ksd.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio?1
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs?nzn
6) koks buvo gleivinės storis?sake gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo?gerai nebepamenu,po - kiekis apie 36mljn,A+B berods 80 ar 90%,pries nepamenu visai
8) Kiti pastebėjimai ,nustojo augti apie 6 sav.sad.gif((

Lantika,dieve tu mano,be galo gaila,uzjauciu,na kokia neteisybe verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Noriu pagerinti šio skyrelio statistiką ir galbūt suteikti kažkam vilties smile.gif :

1) su kelintu IUI? 4-as
2) koks poros amžius? man 38 m., o MB 40 m.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? sumažėjęs vyro turto judrumas, ne visada vykstanti ovuliacija
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 1
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? prieš IUI nežiūrėjo
6) koks buvo gleivinės storis? prieš IUI nežiūrėjo
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? 87% po atplovimo, prieš nepamenu
8) Kiti pastebėjimai nors dar visko tik pradžia bet be galo esu dėkinga savo gydytojai O.K. iš BAK-o.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 11 27, 01:37)
Noriu pagerinti šio skyrelio statistiką ir galbūt suteikti kažkam vilties smile.gif :

1) su kelintu IUI? 4-as
2) koks poros amžius? man 38 m., o MB 40 m.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? sumažėjęs vyro turto judrumas, ne visada vykstanti ovuliacija
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 1
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? prieš IUI nežiūrėjo
6) koks buvo gleivinės storis? prieš IUI nežiūrėjo
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? 87% po atplovimo, prieš nepamenu
8) Kiti pastebėjimai nors dar visko tik pradžia bet be galo esu dėkinga savo gydytojai O.K. iš BAK-o.

Ikvepia viltimi! Aukit ir didekit! Lengvu Tau 9-niu menesiuku! Labai dziaugiuosi us Jus! thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, gal mano istorija įkvėps nors kiek jums vilties:

1) su kelintu IUI? 7
2) koks poros amžius? man 38, MB 40
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės neaiškos + nepratekamas d. kiaušintakis, vyro turtas dažnai ant ribos( kartais - norma)
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 5 ( nebepamenu)
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? buvo visokių
6) koks buvo gleivinės storis? nepamenu, bet gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? ant ribos, jei būtų nepasisekę, kitas žingsnis būtų tik ivf; gyd. jau buvo nurašiusi šį kartą
8) Kiti pastebėjimai enustokit vilties, stebuklas visas mus aplankys
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2010 12 18, 09:01)
Sveikos, gal mano istorija įkvėps nors kiek jums vilties:

1) su kelintu IUI?  7
2) koks poros amžius?  man 38, MB 40
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės neaiškos + nepratekamas d. kiaušintakis, vyro turtas dažnai ant ribos( kartais - norma)
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 5 ( nebepamenu)
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? buvo visokių
6) koks buvo gleivinės storis? nepamenu, bet gera
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? ant ribos, jei būtų nepasisekę, kitas žingsnis būtų tik ivf; gyd. jau buvo nurašiusi šį kartą
8) Kiti pastebėjimai enustokit vilties, stebuklas visas mus aplankys

tik pasiskaicius siu istoriju suvokiu, kad dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
nesitikejau kad ir as cia parasysiu geras naujienas ax.gif

1) su kelintu IUI? trecias
2) koks poros amžius? 30/34
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? PKS ir vyro astenoagliutinetospermija
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? du apie 20 mm
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? vienas buvo ovuliaves, o kitas 19,5 mm
6) koks buvo gleivinės storis? 11,4 mm
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? pries: A+B=21+32=53 ir 36 mln, po : A+B=74+25=99 ir 27 mln.
8) Kiti pastebėjimai : labai sunkiai augo folikulai, todel cikla jau buvau nurasius blush2.gif
Atsakyti