Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingos IUI istorijos

Apklausa: Ar padėjo IUI susilaukti vaikelio? (101 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
1) su kelintu IUI? 1
2) koks poros amžius? Man 25m, MB 30m.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? Man 4 st.endometrioze,desinio kiausintakio nepraeinamumas,saaugos.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 3 folikulai kairej kiausidej: 10 CD buvo 16 ir 17 mm,IUI daryta 12 CD.
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? Ovuliacija buvo prasidėjusi,nes rado skysčio blush2.gif
6) koks buvo gleivinės storis? 10 CD 8mm tai 12 turėjo buti jau didesne blush2.gif
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? Pries nezinau, po lygtais virs 50mln ir apie 83 proc judrumas.
8) Kiti pastebėjimai: Laukiames dvynuku. Pradzioj nestumo teko ligoninej pagulet del gresiancio persileidimo.

Atsakyti
thumbup.gif Kiek daug cia geru emociju!!! wub.gif
Atsakyti
Nors kol susitiksim su leliuku dar teks palaukti, bet galiu parašyti jau savo IUI istoriją.
1) su kelintu IUI? 5
2) koks poros amžius? Man 28m, MB 32m.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? Neaiškios
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 5 folikulai, nepamenu kokio dydžio
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? per IUI jau buvo 3 ovuliavę
6) koks buvo gleivinės storis? nežinau, bet nebloga
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? nepamenu, žinau kad labai geri
8) Kiti pastebėjimai: įtarė, kad bus du, bet paskui paaiškėjo kad vystosi tik vienas. teko pagulėti ligoninėj 12 sav. pasirodė kraujo, išėjo krešuliukas, atsidalijimas gimdoj. Po 12 sav. nebetepliojo ir viskas pradėjo klostytis gerai mirksiukas.gif Tikiuosi rudenį tapti mama wub.gif
Atsakyti
1) su kelintu IUI? 3. 1-oji pas Klima, 2,3- VK pas M. 3 IUI - pirma stimuliacija
2) koks poros amžius? 29, MB- 32
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? nepakankamas judrumas
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 3: 17,16,14 mm (11 cd., 3 dienos iki IUI)
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? vienas buvo iplyses, kitas pagal pojucius ovuliavo po 6 val po IUI (tame sone, kur buvo likes didelis fol uzejo staigus umus skausmas, kuris greitai praejo. + ND ta pati vakara, nors gyd rekomendavo po paros )
6) koks buvo gleivinės storis? 11 cd buvo 8 mm, per IUI sake puiki
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? po atplovimo 19 mln, apie 80 proc. Per ankstesnes IUI rezultatai buvo dvigubai geresni
8) Kiti pastebėjimai: stimuliavo 3-7 cd clost, 7-11 cd gonal 75, 13 cd 2:30 val nakties Ovitrelle ( 33 val pries IUI). Gavosi po pirmos stimuliacijos. 5-6 dpo IUI gimdoj jautesi skausmeliai, banguojantys "paskrebenimai", tarsi nagais kazkas kabintusi. Speneliai buvo jautrus nuo IUI dienos vakaro (ir (.)(.) skaudejo ir skauda iki siol doh.gif ) Nuo 9 dpoIUI seiliu sekrecija padidejo, net pykino nuo to. Nuo 10-14 dpoIUI rudai tepliojo, tad galvojau, kad bus neigiamas rezultatas, taciau HCG 11 dpo parode 17, 13 dpo - 69, 17 dpo - 561. Pradzioj buvo uzkibe 2, bet 7-a sav nustate, kad viena gemaline puslyte tuscia. Atsisluoksniavimas gimdoj, gulimas rezimas 2 sav. Dziaugiames, kad liko bent vienas, jam viskas gerai ir tikiuosi nudziugins mus savo klyksmu po puses metu..

Nezinau kas padejo, ar stimuliacija, ar aplinkybes, bet manau sekme priklauso nuo tinkamu laiku istaikytos IUI. Per 1 IUI fol jau buvo seniai sproges (mate daug isbegusio skyscio), per 2 IUI nebuvo sproges, bet ir dydis nebuvo pakankamas (19 mm per IUI ir ovuliavo uz paros po IUI). Na ir zinoma, viskas Dievulio rankose ir tiesiog reikia sulaukti savo laiko. Ir nebijokit keisti gyd jei nepavyksta...nuo ju irgi daug aks priklauso.
Laikau kumstukus uz visas laukiancias savo stebulo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 18 gegužės 2010 - 14:29
1) su kelintu IUI? 3. Du dariausi pas Klimą, trečiasis ir sėkmingasis pas M. VK.
2) koks poros amžius? 38 m., 34 m.
3) kokios nepastojimo problemos? Ne kiekvieną mėnesį naturaliai vykstanti ovuliacija, bloga sutuoktinio sperma.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? 2 folikulai, abu toje pusėje, kur prieš metus buvo išoperuotas negimdinis nėštumas.
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? Ne.
6) koks buvo gleivinės storis? Gydytoja tiksliai neįvardijo, bet sakė, kad gera.
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? Tiksliai jau neatsimenu, nes šoką sukėle vien tai, kad prieš A-0 proc., B-32 proc.
8) Kiti pastebėjimai: Gydytoja pamačiusi MB rezultatus (anksčiau buvo geresni) pasakė, kad ji bedarys tik dar vieną IUI, o nesėkmes atveju rekomenduos IVF. Apverkiau šitą IUI, nurašiau jį eilinei nesėkmei, nes dabar mano pilvelio gyventojui jau 14 savaičių. Visoms bandančioms didelės sėkmės!!!
Atsakyti
Silver7,tikras stebuklas thumbup.gif Nors as ir taip jais tikiu,bet cia dar vienas nuostabus pavyzdys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 21 gegužės 2010 - 09:32
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 21, 09:56)
Silver7,tikras stebuklas thumbup.gif Nors as ir taip jais tikiu,bet cia dar vienas nuostabus pavyzdys  4u.gif

Aciu, Gaja, as dar vis negaliu patiketi, kad stebuklas ivyko ir man. Tau dideles sekmes nesiojant savo angeleli smile.gif
Atsakyti
Nu kokia gėda doh.gif vis sakaiu parašysiu ir pamiršau...ir netyčia užklydau, tai jau brūkštelsiu apie savo laimingą IUI 4u.gif

1) su kelintu IUI?/ 1IUI pas gyd. O. Kazlauskienę
2) koks poros amžius? 30/30
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? Man AFS, vyrui- oligoastenospermija.
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio?/ 3, dydis ~18-20
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? 2 buvo ovuliavę
6) koks buvo gleivinės storis?/ 7mm, tego gert estrofem
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo?/iki paruošimo koncentracija-36mln/ml, A-2mln/ml (6%), B-16mln/ml(44%), po paruošimo - kiekis 52mln/ml, A-15mln/ml(29%), B-30mln/ml(58%),
8) Kiti pastebėjimai/ stimuliacija 3-7cd clost. ( 1 diena pamirsau isgert, tai išgėriau tik 4 tabl. ), sprogdukai- gonal. IUI dariausi BAK'e pas tą pačią gydytoją Kazlauskienę. Kadangi mano ciklo II fazė trumpa, teko gerti dufastoną. Per pirmą echo matėsi 2 pūslytės, bet vėliau viena nunyko, išliko stipriausia wub.gif

Sėkmės visoms laukiančioms wub.gif
Atsakyti
1) su kelintu IUI? su 1 bigsmile.gif
2) koks poros amžius? abiem 29 m.
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? lyg ir policistinės kaiušidės, bet hormonai tvarkoj. tačiau natūraliai nebūna ciklo, neauga folikulai, gleivinė... visiškai miegančios kiaušidės, kai mmm nepadeda prisišaukti net duphaston'as... ir pas vyrą judrumas ant ribos
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? gyd. nebematavo ir nebeskaičiavo, bet atrodo, kad 4 - 5 didžiuliai folikulai, kai kurie jau galėjo būti 24 mm
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? nebuvo, bet matėsi laisvo skysčio, tai sakė, kad jau braškantys, pradedantys ovuliuoti
6) koks buvo gleivinės storis? 7,87 mm
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? prieš atplovimą buvo 110 mln. A-31 + B-21 = 52 proc., po atplovimo 128 mln. A-76 + B-12 = 88 proc.
8) Kiti pastebėjimai
pirmą kartą buvo toks geras vyro judrumas bigsmile.gif nes iki tol kiek tirdavosi, tai būdavo 40 - 44 proc.
prieš tai buvau turėjusi 6 bevaisias stim. su clost, paskui laparoskopiją, po kurios ciklas vis tiek neatsistatė...
esu labai laiminga, atradusi Jolsanoje nuostabiąją gyd. S thumbup.gif ji sudarė labai tinkamą planą, vaistų schemą: clost+gonal+prednizolonas+metformin+estrofem (į vidų)+duphaston. ir prisidėjo savo spinduliuojačia geraja energija rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 06 03, 10:38)
3) kokios nepastojimo problemos / diagnozės? lyg ir policistinės kaiušidės, bet hormonai tvarkoj. tačiau natūraliai nebūna ciklo, neauga folikulai, gleivinė... visiškai miegančios kiaušidės, kai mmm nepadeda prisišaukti net duphaston'as... ir pas vyrą judrumas ant ribos
4) kiek moteris turėjo folikulų ir kokio dydžio? gyd. nebematavo ir nebeskaičiavo, bet atrodo, kad 4 - 5 didžiuliai folikulai, kai kurie jau galėjo būti 24 mm
5) ar buvo bent vienas folikulas jau ovuliavęs? nebuvo, bet matėsi laisvo skysčio, tai sakė, kad jau braškantys, pradedantys ovuliuoti
7) kokie buvo vyro rezultatai (A+B%, kiekis ml, mln/ml) prieš ir po atplovimo? prieš atplovimą buvo 110 mln. A-31 + B-21 = 52 proc., po atplovimo 128 mln. A-76 + B-12 = 88 proc.
8) Kiti pastebėjimai
pirmą kartą buvo toks geras vyro judrumas  bigsmile.gif  nes iki tol kiek tirdavosi, tai būdavo 40 - 44 proc.
prieš tai buvau turėjusi 6 bevaisias stim. su clost, paskui laparoskopiją, po kurios ciklas vis tiek neatsistatė...
esu labai laiminga, atradusi Jolsanoje nuostabiąją gyd. S  thumbup.gif  ji sudarė labai tinkamą planą, vaistų schemą: clost+gonal+prednizolonas+metformin+estrofem (į vidų)+duphaston. ir prisidėjo savo spinduliuojačia geraja energija  rolleyes.gif

Kaip smagu bigsmile.gif
Aš irgi tikiuosi stebuklo iš gydytojos S bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ((Smilte)): 03 birželio 2010 - 16:12
QUOTE(regata @ 2010 06 03, 10:38)
8) Kiti pastebėjimai
pirmą kartą buvo toks geras vyro judrumas  bigsmile.gif  nes iki tol kiek tirdavosi, tai būdavo 40 - 44 proc.
esu labai laiminga, atradusi Jolsanoje nuostabiąją gyd. S  thumbup.gif  ji sudarė labai tinkamą planą, vaistų schemą: clost+gonal+prednizolonas+metformin+estrofem (į vidų)+duphaston. ir prisidėjo savo spinduliuojačia geraja energija  rolleyes.gif

Kaip as noreciau,kad ir man taip pavyktu,mano planelis pas S panasus kaip tavo,bet neramina ar spes brangusis gryzti g.gif ,kai grys jau bus 15 ciklo diena,bet S sako kad turetu buti pats tas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(((Smilte)) @ 2010 06 03, 17:12)
Kaip smagu  bigsmile.gif
Aš irgi tikiuosi stebuklo iš gydytojos S  bigsmile.gif

QUOTE(Vaidulka123 @ 2010 06 03, 17:44)
Kaip as noreciau,kad ir man taip pavyktu,mano planelis pas S panasus kaip tavo,bet neramina ar spes brangusis gryzti g.gif ,kai grys jau bus 15 ciklo diena,bet S sako kad turetu buti pats tas blush2.gif

na va, kaip smagu, kad esate pas gyd. S. 4u.gif svarbiausia ja pasitikėti, vykdyti visus nurodymus, ir tikrai greitu laiku sulauksite rezultato nestuke.gif sėkmės jums, mergaitės 4u.gif lauksime jūsų šitame skyrelyje 4u.gif
Atsakyti