Įkraunama...
Įkraunama...

DAVINES kosmetika plaukams

Aš naudoju Davines Alchemic šampūną ir kondicionierių:

user posted image

Jie skirti spalvos išsaugojimui. Aš naudoju Chocolate spalvą, pagal savo plaukus, tai galiu pasakyti, kad spalvą tausoja tikrai labai gerai thumbup.gif Po kondicionieriaus plaukas būna pamaitintas.
Tačiau daugiau šių priemonių nepirksiu dėl kelių trūkumų:
1. Labai sunku gerai ištrinkti plaukus, nes šampūnas visai neputoja. Dažnai pamaišau jį su paprastu šampūnu smile.gif
2. Man norisi švelnesnių plaukų po plovimo smile.gif

Manau už tokią kainą galima rasti ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su sios firmos naturalumu? ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 08 16, 11:09)
esu anksciau naudojus is Davines stai ka: 
- Momo plauku balzma - sis labai patiko
- Nounou sampuna - didelio ispudzio nepaliko
- Nounou plauku balzama - tiko plaukams, bet irgi ispudzio nepaliko
- No1 finest oil non oil - gal ir visai nieko priemone, bet nemokejau as savo plauku su ja formuot, tai atidaviau  blush2.gif

Atsakyti
Gal kuri palygintu NouNou ir Momo kaukes? Nelabai supratau,vienos ivardina,kad turejo kondicionieriu,kitos kauke, ar Davine turi ir kauke ir kondic.?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 03 30, 10:21)
Gal kuri palygintu NouNou ir Momo kaukes? Nelabai supratau,vienos ivardina,kad turejo kondicionieriu,kitos kauke, ar Davine turi ir kauke ir kondic.?smile.gif

Jau apie pora men. naudoju NouNou kondicionieriu. Mano paukai ilgi, galai linke sauseti, priemone tinka, glotnina, svelnina, siaip nieko stebuklingo, nemanau, kad kartosiu.
Atsakyti
Nusišviesinau plaukus. Ką manot apie Alchemic System Silver kondicionierių? Kokia kaukė būtų geriausia? Ar išvis gal geriau kažką geresnio už šią kosmetiką patarsit? Bandysiu profesionalią kosmetiką pirmą kartą. Reiktų kaukės, aliejaus, serumo kažkokio ar pan. Ir pigmentinio šampūno/kondicionieriaus pirmoj vietoj. smile.gif
Atsakyti
ar yra naudojusiu Oi/OIL aliejuka plaukams? kokie ispudziai? smile.gif
Atsakyti
Mano plaukams Davines produktai žiauriai patinka.
Viską ka esu bandžiusi nenuvylė.Visų pirma pradėsiu nuo to kad mano plaukai garbanojasi, yra šviesinami, tad dar ir pučiasi. Aš juos džiovindama tiesinu šepečiu. Iš priemonių noriu, kad plaukai būtu švelnūs, pamaitinti ir nesipūstu. Ir visa tai gaunu naudodama šias priemones, negaliu atskirai apie kiekviena aprašyti, nes naudoju jas kartu ir mano plaukai švelnūs, nesipučia.
Mano naudojamos priemonės:
Šampūnai naudojami pakaitomis
user posted image
user posted image
Kondicionierius
user posted image
Neseniai papildžiau
aliejumi
user posted image
ir tiesinantis kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2016 06 14, 17:06)
Mano plaukams Davines produktai žiauriai patinka.

Mano plaukams taip pat tinka, bet ne visos produktų linijos tinka galvos odai. Nuo oi ir momo sampunu pleiskanos atsirado, dabar naudoju melu produktus daug geriau tinka mano besiveliantiems plaukams nei love tiesinantis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 15:34)

Naudoju jau pusė metų-skaniai kvepia, bet ar pirksiu dar nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 15:34)

As naudoju, praktiskai jokio rezultato nematau, pries tai naudojau joico zymiai labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 16, 14:34)

Naudojau ir esu aprašiusi tinklaraštyje. Jei glaustai, tai silikonų pagrindu sukurtas "aliejus", kuris suteikia trumpalaikį, dekoratyvinį efektą. Ruošiantis išbėgti į miestą, kai norisi pridėti daugiau spindesio, - efektyvu. Tačiau ieškantiems realiai puoselėjančios priemonės reikėtų kažko kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2016 09 24, 15:59)
Naudojau ir esu aprašiusi tinklaraštyje. Jei glaustai, tai silikonų pagrindu sukurtas "aliejus", kuris suteikia trumpalaikį, dekoratyvinį efektą. Ruošiantis išbėgti į miestą, kai norisi pridėti daugiau spindesio, - efektyvu. Tačiau ieškantiems realiai puoselėjančios priemonės reikėtų kažko kito smile.gif

tai vat to kazko kito ieskau. o ka patartumet?

katik pabaigiau MINU plauku kauke. tiesa sakant, viena is geriausiu kada bandytu kaukiu. plauku galai buvo smarkiai suzaloti sviesinimo, po kaukes minksti ir svelnus, ir nesivelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 rugsėjo 2016 - 15:15