Įkraunama...
Įkraunama...

DAVINES kosmetika plaukams

ieskojau visame forue,bet neradau informacijos apiie sia firma ax.gif

taigi, ar yra naudojanciu sios firmos plauku prieziuros priemones?
as pati nesenai isigijau kauke HBP2 ir esu maloniai nustebinta bigsmile.gif tikrai jauciasi poveikis, plaukai blizga.. wub.gif
dar siule kitokia kauke, ir sampunu ivairiausiu yra ir aliejuku.. thumbup.gif
taigi, jei kas naudojate pasidalinkite ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
esu anksciau naudojus is Davines stai ka:
- Momo plauku balzma - sis labai patiko
- Nounou sampuna - didelio ispudzio nepaliko
- Nounou plauku balzama - tiko plaukams, bet irgi ispudzio nepaliko
- No1 finest oil non oil - gal ir visai nieko priemone, bet nemokejau as savo plauku su ja formuot, tai atidaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 16, 11:09)
esu anksciau naudojus is Davines stai ka: 
- Momo plauku balzma - sis labai patiko
- Nounou sampuna - didelio ispudzio nepaliko
- Nounou plauku balzama - tiko plaukams, bet irgi ispudzio nepaliko
- No1 finest oil non oil - gal ir visai nieko priemone, bet nemokejau as savo plauku su ja formuot, tai atidaviau  blush2.gif

ziurinejau Nounou sampuna bet susilaikiau..
siiap dar yra kazkoks valantis, kaip scrabas plauku, manau turetu buti geras karta sav.isvalyti plauka nuo visokiu s.. rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkau Nounou sampuna ir kauke(ar ten conditionerius buvo,nepamenu),antra karta nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos as naudoju NouNou drekinancia plauku kauke man super ir kvapas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 16, 12:59)
ziurinejau Nounou sampuna bet susilaikiau..
siiap dar yra kazkoks valantis, kaip scrabas plauku, manau turetu buti geras karta sav.isvalyti plauka nuo visokiu s.. rolleyes.gif

siaip vietoj sveitiklio moterys naudoja paprasta valgomaja druska rolleyes.gif manau terliones butu tiek pat, o kainu skirtumas didziulis biggrin.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju HBP2 kauke ir Alchemic Silver kondicionieriu, abu labai patinka smile.gif

Pries kokius metus naudojau dar ir sampuna is Natural Tech serijos, tiksliai nepamenu koki, tai labai netiko galvos odai, nors plaukams patiko... nors man daznai taip buna, jei tinka vienam, tai kitam - ne doh.gif
Dar esu turejus Love sampuna ir kondicionieriu, jie su mirtomis, tai kvapas thumbup.gif irgi labai patiko, plaukuciai isgrazeje buvo rolleyes.gif
Atsakyti
turėjau tiesinamąjį šampūną, patiko ir kvapas ,ir poveikis
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 16, 16:49)
Siuo metu naudoju HBP2 kauke ir Alchemic Silver kondicionieriu, abu labai patinka  smile.gif

Pries kokius metus naudojau dar ir sampuna is Natural Tech serijos, tiksliai nepamenu koki, tai labai netiko galvos odai, nors plaukams patiko... nors man daznai taip buna, jei tinka vienam, tai kitam - ne  doh.gif
Dar esu turejus Love sampuna ir kondicionieriu, jie su mirtomis, tai kvapas  thumbup.gif irgi labai patiko, plaukuciai isgrazeje buvo  rolleyes.gif

KOKIEMS plaukams? koks poveikis jautesi?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 16, 23:19)
KOKIEMS plaukams? koks poveikis jautesi?

Maniskiai man kartais varo depresija, vienas banguotas, kitas tiesus, trecias isvis kazkokiais zigzagais susiraites, sausi, stori, linke veltis ir pustis verysad.gif O as pati labai nemegeja juos formuoti, fenuoti ar kokias priemones papildomas ant ju deti, tai butent is mano bandytu ivairiu gamintoju priemoniu sios tikriausiai geriausios ir buvo. Plaukuciai nebesipute, zvilgejo, tvarkingai bangavosi, o kadangi as issiplovusi galva daznai net nesukuodavau ju iki kito plovimo, tai jie labai graziai sukrisdavo sruogomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 08 17, 14:31)
Maniskiai man kartais varo depresija, vienas banguotas, kitas tiesus, trecias isvis kazkokiais zigzagais susiraites, sausi, stori, linke veltis ir pustis  verysad.gif O as pati labai nemegeja juos formuoti, fenuoti ar kokias priemones papildomas ant ju deti, tai butent is mano bandytu ivairiu gamintoju priemoniu sios tikriausiai geriausios ir buvo. Plaukuciai nebesipute, zvilgejo, tvarkingai bangavosi, o kadangi as issiplovusi galva daznai net nesukuodavau ju iki kito plovimo, tai jie labai graziai sukrisdavo sruogomis  smile.gif

nuo sampuno kad jaustusi toks poveikis retai pasitaiko..
o isplaudavo gerai? laikydavosi svarus ilgiau gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 17, 18:05)
nuo sampuno kad jaustusi toks poveikis retai pasitaiko..
o isplaudavo gerai? laikydavosi svarus ilgiau gal biggrin.gif

na ne vien nuo sampuno, bet ir nuo kondicionieriaus kartu naudojamo toks poveikis buvo, ir jis pasimate ne po pirmo plovimo, o po ilgesnio laiko smile.gif
isplaudavo kaip ir kiekvienas kitas sampunas, o del laikymo tai nebepamenu kaip buvo, nes naudojau pries pora metu... bet kokiu atveju as vis tiek galva plaunu kas antra diena ax.gif
Atsakyti