oj, kaip man su trečia papus skaudėjo speniai buvo kaip vyšnios. o jau jautrumas, tai jezusmarija. vyras norėjo krimstelt, tai vos dantų neišpyliau
Sveikutės.
Širyt išsigandau pamačiusi ant naktinių dėmelę, tikrai nesitikėjau, kad taip anksti gali priešpienis pasirodyti, bet kaip matau ne vienintelė čia tokia, tai turbūt jaudintis nėra dėl ko
Širyt išsigandau pamačiusi ant naktinių dėmelę, tikrai nesitikėjau, kad taip anksti gali priešpienis pasirodyti, bet kaip matau ne vienintelė čia tokia, tai turbūt jaudintis nėra dėl ko
QUOTE(Siguciuks @ 2009 09 23, 15:34)
Sveikutės.
manau tikrai nea
QUOTE(Siguciuks @ 2009 09 23, 15:34)
Sveikutės.
Man priespienis kasnakt bega jau nuo 20osios savaites . Mano mamai taip pat buvo. Kitom girdejau jis pasirodo tik nestumo pabaigoje.
na man su krutine viskas tvarkoje, tik buvo viena diena uzeje niezet viena kruti, tokie diegliukai uzeidavo, bet dabar kolkas viskas tvarkoje
o priespienio pas mane kolkas nera bet nesijaudinu, kitom iki gimdymo nebuna
o priespienio pas mane kolkas nera bet nesijaudinu, kitom iki gimdymo nebuna
Sveikos, mamytes turiu klausimeli - ar normalu, jei pokyciai vyksta tik vienoje krutyje (desineje)? krutis siek tiek padidejo, taip pat padidejo ir pats spenelis, bet vat kaireje krutyje tai praktiskai nieks nevyksta atsistojus pries veidrodi skirtumas tarp abieju krutu labai akivaizdus. Be to,desine krutis zymiai jautresne uz kairiaja. Vizitas pas gydytoja tik po 3 savaiciu, o man taip neramu... gal kam taip buvo?
QUOTE(vikinge @ 2009 10 22, 09:11)
Sveikos, mamytes turiu klausimeli - ar normalu, jei pokyciai vyksta tik vienoje krutyje (desineje)? krutis siek tiek padidejo, taip pat padidejo ir pats spenelis, bet vat kaireje krutyje tai praktiskai nieks nevyksta atsistojus pries veidrodi skirtumas tarp abieju krutu labai akivaizdus. Be to,desine krutis zymiai jautresne uz kairiaja. Vizitas pas gydytoja tik po 3 savaiciu, o man taip neramu... gal kam taip buvo?
Siaip krutys visada nera vienodos,bet jeigu kaip tu sakai zymiai skiriasi reiktu gal pasitarti su gydytoju.Pasiskambink jeigu nueiti negali,paciai ramiau bus.
Mano krutys irgi yra nevienodo dydžio. Priešpienis per pirma neštuma atsirado tik pagimdžius, manau ir dabar taip bus, čia viskas nuo organizmo fiziologijos proklauso. O šiaip mano krutine ir paprastai nemaža buvo, tai dabar dar vos ne dvigubai padidejo, kažkoks košmaras,sakau,greit parašiuto eisiu ieškot
QUOTE(rug @ 2009 09 22, 09:01)
oj, kaip man su trečia papus skaudėjo speniai buvo kaip vyšnios. o jau jautrumas, tai jezusmarija. vyras norėjo krimstelt, tai vos dantų neišpyliau
Man irgi panasiai. Nesuprantu, ar cia normalu. Krutis maudzia pastoviai - kaip pries menesines, bet kartais tai tikrai ir stipriau skauda. Stengiuosi ju neliesti. Tik bijau - o kaip reikes maitinti vaika, jeigu dabar baisu prie ju net ir prisiliesti? Sako, pradzioje spenelius iki krauju nugrauzia...
Gal kas turit patirties ar zinot kaip ta skausma sumazinti? Ir apskritai, ar cia taip ir turi buti?
As irgi su klausimu
Pastebejau kad labai daznai dienos begyje speneliai susitraukia (tarsi papustu skersvejis). Prisimenu kad panasus jausmas buvo kai tik pagimdzius girdejau kaip mazoji verkia ir pradedavo begti pienas..
Ar kam nors taip buna
Pastebejau kad labai daznai dienos begyje speneliai susitraukia (tarsi papustu skersvejis). Prisimenu kad panasus jausmas buvo kai tik pagimdzius girdejau kaip mazoji verkia ir pradedavo begti pienas..
Ar kam nors taip buna
QUOTE(lettucee @ 2009 08 15, 15:39)
Labas visoms! Nezinau ar tokia tema kazkur jau buvo skelbta,bet tikiuosi,kad atkreipsite demesi i sia tema ir pasidalinsite patirtimi. Mano krutines speneliai atrodo labai keistai: jie pasidenge kazkokiu papildomu sluoksniu,kazkaip visad galvojau,kad taip turi buti,bet dabar,nestumo metu,maudantis duse,siek tiek to sluoksnio nuo vieno spenelio nusilupo zodziu norint,imanoma ta sluoksni nulupt,jis is tokiu mazu kvadrateliu tarsi sudarytas...Be to,speneliai labai issauseje,gal yra koks kremukas? Aciu is karto visoms,as tikiuos,kad nieko cia blogo. ikiukas
man irgi taip buvo
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 08 30, 15:21)
O mane daktare iskarto perspejo ir pasake kad jokiu budu neklausyciau vaistininku, nes nezinia is kur jie ateje, ar tikrai ismanatys savo darba ar tiesiog "is gatves" . Tai geriausiai visada su savo daktaru pasitarti, bent as taip manau
Pasakyciau, kad Jusu daktare nera pakankamai isprususi, nes vaistininku is GATVES nebuna, kaip ir Gydytoju (bet buna blogu gydytoju ir blogu vaistininku) zmogus nebaiges farmacijos (neturintis licenzijos) vaistininku negali dirbti