Labas visoms! Nezinau ar tokia tema kazkur jau buvo skelbta,bet tikiuosi,kad atkreipsite demesi i sia tema ir pasidalinsite patirtimi. Mano krutines speneliai atrodo labai keistai: jie pasidenge kazkokiu papildomu sluoksniu,kazkaip visad galvojau,kad taip turi buti,bet dabar,nestumo metu,maudantis duse,siek tiek to sluoksnio nuo vieno spenelio nusilupo zodziu norint,imanoma ta sluoksni nulupt,jis is tokiu mazu kvadrateliu tarsi sudarytas...Be to,speneliai labai issauseje,gal yra koks kremukas? Aciu is karto visoms,as tikiuos,kad nieko cia blogo. ikiukas
QUOTE(lettucee @ 2009 08 15, 17:39)
Labas visoms! Nezinau ar tokia tema kazkur jau buvo skelbta,bet tikiuosi,kad atkreipsite demesi i sia tema ir pasidalinsite patirtimi. Mano krutines speneliai atrodo labai keistai: jie pasidenge kazkokiu papildomu sluoksniu,kazkaip visad galvojau,kad taip turi buti,bet dabar,nestumo metu,maudantis duse,siek tiek to sluoksnio nuo vieno spenelio nusilupo zodziu norint,imanoma ta sluoksni nulupt,jis is tokiu mazu kvadrateliu tarsi sudarytas...Be to,speneliai labai issauseje,gal yra koks kremukas? Aciu is karto visoms,as tikiuos,kad nieko cia blogo. ikiukas
Labutis
Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja ..
Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja
pas mane irgi kazkokie idomus,bet as krema turiu kuris specialiai nesciom ir ta krema naudoju pilvui ir speneliams ir man padeda
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 08 17, 12:49)
Labutis
Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja ..
Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja
Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes).
As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla )buvau nusipirkus "fenistil gel", nes mane buvo isbere ir labai niezejo. Tai sita gine sake mest i sona, nes "fenistil gel" su hormonais ir dar bala zino kuo:( Va ir pasitark su vaistininke:(, tik pinigus i bala ismeciau.
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 21:46)
Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes).
As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla )buvau nusipirkus "fenistil gel", nes mane buvo isbere ir labai niezejo. Tai sita gine sake mest i sona, nes "fenistil gel" su hormonais ir dar bala zino kuo:( Va ir pasitark su vaistininke:(, tik pinigus i bala ismeciau.
O mane daktare iskarto perspejo ir pasake kad jokiu budu neklausyciau vaistininku, nes nezinia is kur jie ateje, ar tikrai ismanatys savo darba ar tiesiog "is gatves" . Tai geriausiai visada su savo daktaru pasitarti, bent as taip manau
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 20:46)
Vykstant organizmo mobilizuotai pertvarkai sunaudojamas ypač didelis deguonies kiekis, galiausiai ne visiems organams jo pakanka. Dažniausiai jo pritrūksta odai dėl ko ir prasideda išsausėjimas šerpetojimas, pleiskanojimas - "miršta" epidermis - viršutinis odos sluoksnis. Vieni intensyviausių pasikeitimų besiruošiant laktaciniam laikotarpiui vyksta krūtinėje. BEPANTHEN esantis dekspantenolis paspartina uodinių regeneracija. Iš kitos pusės, patartina naudoti maitinamuosius kremus - geriausia pagamintus banginio taukų pagrindu, kuriuose gausu tokių lipidų kaip heksane-, monone-, pentane- sočiosios rūgštys.
As gal ne i sia temuke rasau ,bet gal kas parasys ka. As norejau paklausti, ar normalu,kad man jau pasirode priespienis, kazkaip labai nustebau ar ne per anksti?
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 13:57)
As gal ne i sia temuke rasau ,bet gal kas parasys ka. As norejau paklausti, ar normalu,kad man jau pasirode priespienis, kazkaip labai nustebau ar ne per anksti?
Manau kad neperanksti Man pasirode apie 36 nestumo savaite, bet jo buvo nedaug, po lasiuka pasirodydavo kartais ir viskas
o mano speneliai kartais pasidaro tamsiai melynos spalvos,po kiek laiko praeina ir vel buna tokie kokie buvo...
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 10:57)
man tik 20 sav, o jau pasirode priespienis... nzn ar cia gerai, vizitas tik po 7 sav. tai nzn pas ka ir klaust...