Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtys nėštumo metu

Labas visoms! smile.gif Nezinau ar tokia tema kazkur jau buvo skelbta,bet tikiuosi,kad atkreipsite demesi i sia tema ir pasidalinsite patirtimi. Mano krutines speneliai atrodo labai keistai: jie pasidenge kazkokiu papildomu sluoksniu,kazkaip visad galvojau,kad taip turi buti,bet dabar,nestumo metu,maudantis duse,siek tiek to sluoksnio nuo vieno spenelio nusilupo g.gif zodziu norint,imanoma ta sluoksni nulupt,jis is tokiu mazu kvadrateliu tarsi sudarytas...Be to,speneliai labai issauseje,gal yra koks kremukas? Aciu is karto visoms,as tikiuos,kad nieko cia blogo. smile.gif ikiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lettucee @ 2009 08 15, 17:39)
Labas visoms!  smile.gif  Nezinau ar tokia tema kazkur jau buvo skelbta,bet tikiuosi,kad atkreipsite demesi i sia tema ir pasidalinsite patirtimi. Mano krutines speneliai atrodo labai keistai: jie pasidenge kazkokiu papildomu sluoksniu,kazkaip visad galvojau,kad taip turi buti,bet dabar,nestumo metu,maudantis duse,siek tiek to sluoksnio nuo vieno spenelio nusilupo  g.gif  zodziu norint,imanoma ta sluoksni nulupt,jis is tokiu mazu kvadrateliu tarsi sudarytas...Be to,speneliai labai issauseje,gal yra koks kremukas? Aciu is karto visoms,as tikiuos,kad nieko cia blogo.  smile.gif ikiukas  thumbup.gif

Labutis 4u.gif
Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja .. doh.gif lotuliukas.gif
Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 17 rugpjūčio 2009 - 11:59
Ir mano speneliai pasikeitę, neskaitant, kad padidėjo, patamsėjo, bet taip pat išsausėjo ir dažnai šerpetoja.
Atsakyti
pas mane irgi kazkokie idomus,bet as krema turiu kuris specialiai nesciom ir ta krema naudoju pilvui ir speneliams ir man padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 08 17, 12:49)
Labutis  4u.gif
Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja .. doh.gif  lotuliukas.gif
Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja  mirksiukas.gif

Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes).
As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla verysad.gif )buvau nusipirkus "fenistil gel", nes mane buvo isbere ir labai niezejo. Tai sita gine sake mest i sona, nes "fenistil gel" su hormonais ir dar bala zino kuo:( Va ir pasitark su vaistininke:(, tik pinigus i bala ismeciau.
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 21:46)
Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir  po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes).
As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla verysad.gif )buvau nusipirkus  "fenistil gel", nes mane buvo isbere ir labai niezejo. Tai sita gine sake mest i sona, nes "fenistil gel"  su hormonais ir dar bala zino kuo:( Va ir pasitark su vaistininke:(, tik pinigus i bala ismeciau.

O mane daktare iskarto perspejo ir pasake kad jokiu budu neklausyciau vaistininku, nes nezinia is kur jie ateje, ar tikrai ismanatys savo darba ar tiesiog "is gatves" . Tai geriausiai visada su savo daktaru pasitarti, bent as taip manau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 20:46)
Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir  po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes).
As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla verysad.gif )buvau nusipirkus  "fenistil gel", nes mane buvo isbere ir labai niezejo. Tai sita gine sake mest i sona, nes "fenistil gel"  su hormonais ir dar bala zino kuo:( Va ir pasitark su vaistininke:(, tik pinigus i bala ismeciau.

Vykstant organizmo mobilizuotai pertvarkai sunaudojamas ypač didelis deguonies kiekis, galiausiai ne visiems organams jo pakanka. Dažniausiai jo pritrūksta odai dėl ko ir prasideda išsausėjimas šerpetojimas, pleiskanojimas - "miršta" epidermis - viršutinis odos sluoksnis. Vieni intensyviausių pasikeitimų besiruošiant laktaciniam laikotarpiui vyksta krūtinėje. BEPANTHEN esantis dekspantenolis paspartina uodinių regeneracija. Iš kitos pusės, patartina naudoti maitinamuosius kremus - geriausia pagamintus banginio taukų pagrindu, kuriuose gausu tokių lipidų kaip heksane-, monone-, pentane- sočiosios rūgštys.
Atsakyti
As gal ne i sia temuke rasau g.gif ,bet gal kas parasys ka. As norejau paklausti, ar normalu,kad man jau pasirode priespienis, kazkaip labai nustebau ar ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 13:57)
As gal ne i sia temuke rasau  g.gif ,bet gal kas parasys ka. As norejau paklausti, ar normalu,kad man jau pasirode priespienis, kazkaip labai nustebau ar ne per anksti?

Manau kad neperanksti smile.gif Man pasirode apie 36 nestumo savaite, bet jo buvo nedaug, po lasiuka pasirodydavo kartais ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 16 rugsėjo 2009 - 17:00
as nusipirkau Avent Moisturising Nipple Cream, tiesa jis ne is pigiuju: kainuoja 42 litukus, o kiekis tik 30 ml, bet ten po lasiuka tereikia mirksiukas.gif tinka ir nestuke.gif ir po gimdymo, nes nereikia nusivalyti pries maitinant leliuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 18 rugsėjo 2009 - 14:38
o mano speneliai kartais pasidaro tamsiai melynos spalvos,po kiek laiko praeina ir vel buna tokie kokie buvo...
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 10:57)
As gal ne i sia temuke rasau  g.gif ,bet gal kas parasys ka. As norejau paklausti, ar normalu,kad man jau pasirode priespienis, kazkaip labai nustebau ar ne per anksti?

man tik 20 sav, o jau pasirode priespienis... nzn ar cia gerai, vizitas tik po 7 sav. doh.gif tai nzn pas ka ir klaust... verysad.gif
Atsakyti