As sviesta umu visada kambario temperaturos Kai karsta , tai palaikai puse val isimta is saldytuvo ir viskas, ziema laikau per nakti
dar vieni mano keksiukai Mieliniai su nutella
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 10, 12:09)
Vakar kepiau "Varškės keksiukus". Gavosi labai skaniai, tik per riebiai, kitą kartą dėsiu mažiau sviesto (į dvigubą porciją ne 300g, o 200g max).
Laba diena
Išbandžiau šiuos keksiukus ir galiu tą patį pasakyt, kad šiek tiek per riebūs, sviestas tiesiog jaučiasi valgant, bet skanučiai
Sveiki,
iskepiau siandien savo seimynai ir as keksiuku. Kepiau obuoliu su razinom keksiukus (nezinau ar yra receptukas, nes kepiau is knygos, kai turesiu daugiau laiko perzvelgsiu ir jei nebus parasysiu). Tik truputi norejosi labiau obuoliu skoni jausti, bet skanu Tik nufotografuoti nespejau, nes kol susiruosiau ju neliko Bet svarbu patiko Uzsimaniau keksiukus kepti, tai reikes daugiau receptu ismeginti. Kaiperzvelgiau cia esanciu receptu sarasa net silpna pasidare, kiek ju daug
iskepiau siandien savo seimynai ir as keksiuku. Kepiau obuoliu su razinom keksiukus (nezinau ar yra receptukas, nes kepiau is knygos, kai turesiu daugiau laiko perzvelgsiu ir jei nebus parasysiu). Tik truputi norejosi labiau obuoliu skoni jausti, bet skanu Tik nufotografuoti nespejau, nes kol susiruosiau ju neliko Bet svarbu patiko Uzsimaniau keksiukus kepti, tai reikes daugiau receptu ismeginti. Kaiperzvelgiau cia esanciu receptu sarasa net silpna pasidare, kiek ju daug
QUOTE(Nerytė @ 2010 09 16, 13:37)
kriausiniai muffinai
Kokie fainuoliai Na jei keksiuaki drėgni, reiks tada ir man bandyt tik kol kas kriaušių nulis
o kaži jei su obuoliais, at ireiktų dasaldint tešlą tada??
Labas,
saaitgali sesers gimtadieno proga jai ir sveciams dariau karsta deserta. Kadangi kepasi kaip keksiukai tai receptuka idesiu cia (jei pasikartosiu atsiprasau ) tik neturiu foto, nes sveciuose nei kaip fotkinti.
Taigi pristatau sokoladinius pyragaicius (reikia valgyti karstus, nors ir atvese skanus tik efektas ne tas )
SOKOLADINIAI PYRAGAICIAI
100g juodojo sokolado
100g rudojo cukraus (dejom balta nes neturejome rudo)
100g sviesto
3 kiausiniai
100g miltu
0,5 saukstelio kepimo milteliu
50g maltu migdolu
100g baltojo sokolado
Juodaji sokolada istirpinti dubenyje karsto vandens voneleje. Sudeti kambario temperaturos sviesta, suberti cukru (truputi sviesto ir cukraus palikti kepimo formelems patepti ir pabarstyti) ir sukti kol cukrus istirps ir mase pasidarys puri.
Kiausiniu baltymus atskirti nuo tryniu. Trynius imaisyti i sokolado mase. Maisant suberti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei maltais migdolais.
Baltymus, iberus ziubsneli druskos, standziai isplakti ir atsargiai imaisyti i tesla.
6 keksu formeles (apie 200ml talpos) patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir pripilti teslos. Man isejo 12 keksiuku (tokia forma istisa turejau ir buvo pats tas)
Baltaji sokolada sulauzyti gabaliukais. Juos ispausti i kiekviena formele. Pyragaicius 180 C karstumo orkaiteje kepti apie 15min (man reikejo 20min nes sokoladas neistirpo trumpiau kepant). Patiekti karstus.
Skanaus
saaitgali sesers gimtadieno proga jai ir sveciams dariau karsta deserta. Kadangi kepasi kaip keksiukai tai receptuka idesiu cia (jei pasikartosiu atsiprasau ) tik neturiu foto, nes sveciuose nei kaip fotkinti.
Taigi pristatau sokoladinius pyragaicius (reikia valgyti karstus, nors ir atvese skanus tik efektas ne tas )
SOKOLADINIAI PYRAGAICIAI
100g juodojo sokolado
100g rudojo cukraus (dejom balta nes neturejome rudo)
100g sviesto
3 kiausiniai
100g miltu
0,5 saukstelio kepimo milteliu
50g maltu migdolu
100g baltojo sokolado
Juodaji sokolada istirpinti dubenyje karsto vandens voneleje. Sudeti kambario temperaturos sviesta, suberti cukru (truputi sviesto ir cukraus palikti kepimo formelems patepti ir pabarstyti) ir sukti kol cukrus istirps ir mase pasidarys puri.
Kiausiniu baltymus atskirti nuo tryniu. Trynius imaisyti i sokolado mase. Maisant suberti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei maltais migdolais.
Baltymus, iberus ziubsneli druskos, standziai isplakti ir atsargiai imaisyti i tesla.
6 keksu formeles (apie 200ml talpos) patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir pripilti teslos. Man isejo 12 keksiuku (tokia forma istisa turejau ir buvo pats tas)
Baltaji sokolada sulauzyti gabaliukais. Juos ispausti i kiekviena formele. Pyragaicius 180 C karstumo orkaiteje kepti apie 15min (man reikejo 20min nes sokoladas neistirpo trumpiau kepant). Patiekti karstus.
Skanaus
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 16, 15:11)
Kokie fainuoliai Na jei keksiuaki drėgni, reiks tada ir man bandyt tik kol kas kriaušių nulis
o kaži jei su obuoliais, at ireiktų dasaldint tešlą tada??
o kaži jei su obuoliais, at ireiktų dasaldint tešlą tada??
jei obuoliai rugstus tai reikia iberti daugiau cukraus, nes kriauses saldesnes
laba,
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 10:47)
laba,
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
prasau gali kepti keksiukus ar viena , nera skirtumo
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 11:47)
laba,
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
Gali bandyti anksciau pateiktu sokoladiniu pyragaiciu recepta, jie purus ir tikrai sokoladiniai Valgyti gali ir saltus, tik tada baltas sokoladas bus kietas arba jo isvis nedek. Man skanu ir likau patenkinta siuo receptuku.
QUOTE(aguonele @ 2010 09 24, 16:39)
bandysiu, gal gi gausis kažkas panašaus į Jūsų
Papildyta:
QUOTE(SandraRupke @ 2010 09 24, 20:42)
Gali bandyti anksciau pateiktu sokoladiniu pyragaiciu recepta, jie purus ir tikrai sokoladiniai Valgyti gali ir saltus, tik tada baltas sokoladas bus kietas arba jo isvis nedek. Man skanu ir likau patenkinta siuo receptuku.
irgi reiks pabandyti, AČIŪ, merginos
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 11:47)
laba,
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga
Aš vienareikšmiškai už Negriuką (Rugiagėlės) Man jis pats pačiausias iš šokoladinių