Sveikos kepejos , norejau paklausti jus naudojate ta tikra sviesta ar kepimo margarina?
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 08 06, 12:42)
Sveikos kepejos , norejau paklausti jus naudojate ta tikra sviesta ar kepimo margarina?
man su sviestu skaniau, bet jeigu jo nera dedu ir ta toki kur 60proc arba netgi margarina
o gal kas gali paaiskint,kodel kartais i kepinius dedasi BUTINAI sviestas,bet jokiais budais ne margarinas ?del skonio savybiu ar del ko?
Sveikos, na stai galiu parodyti ir savo grozybes
Kepiau pagal Neringos blogis recepta, persikinius keksiukus. Gavosi labai skanus, nekieti, ne sausi. Dejau sviesta, o ne margarina. Kepiau poperiniuose krepseliuose (juos emiau po du), niekas man neisbego ir nereikejo man nuo poperiaus krapstyti, labai graziai issieme.
Nuotraukose matosi, kad i kelius dejau razinus, o ne persikus ir labai labai tiko
Kepiau pagal Neringos blogis recepta, persikinius keksiukus. Gavosi labai skanus, nekieti, ne sausi. Dejau sviesta, o ne margarina. Kepiau poperiniuose krepseliuose (juos emiau po du), niekas man neisbego ir nereikejo man nuo poperiaus krapstyti, labai graziai issieme.
Nuotraukose matosi, kad i kelius dejau razinus, o ne persikus ir labai labai tiko
QUOTE(Solen @ 2010 07 31, 12:25)
lygiai taip pat tinka pakeisti beveik bet kuo , pvz. vakar keptelėjau nedidukę partiją su obuoliais ir cinamonu. Labai vykusios pagrindinio recepto proporcijos.
Papildyta:
QUOTE(Burtininke @ 2010 07 27, 15:36)
Aš su tokiu keistu klausimu
Noriu draugei padaryt staigmeną, iškept 30 keksiukų-tortukų ir į kiekvieno vidų įdėt po palinkėjimą, gal kas galit paprotint ant kokio poprieriaus ir su kuo rašyt ir kaip supakuot tą popieriuką, kad iškepus keksą jį lengvai išvyniotum ir perskaitytum
Gal kas kitokių minčių turi su 30 ,,tortų-staigmenų"
Noriu draugei padaryt staigmeną, iškept 30 keksiukų-tortukų ir į kiekvieno vidų įdėt po palinkėjimą, gal kas galit paprotint ant kokio poprieriaus ir su kuo rašyt ir kaip supakuot tą popieriuką, kad iškepus keksą jį lengvai išvyniotum ir perskaitytum
Gal kas kitokių minčių turi su 30 ,,tortų-staigmenų"
pažiūrėjau į kalendorių - ar gimtadienis dar nepraėjo??
nemanau,kad imčiausi kepti su jau įdėtais palinkėjimais, nes ir popierius, ir plastmasė, net kepimo popierius - jie pakeistų spalvą, apdegtų. Expromtinė mintis - į supiltą keksiuką dėčiau storo šiaudelio atkirptą dalelę, prieš tai ją patepusi aliejumi, o iš iškeptų tuos šiaudelius išrinkčiau - būtų vieta įdėti susuktam palinkėjimų popierėliui. Pvz.
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 10, 11:09)
Vakar kepiau "Varškės keksiukus". Gavosi labai skaniai, tik per riebiai, kitą kartą dėsiu mažiau sviesto (į dvigubą porciją ne 300g, o 200g max).
ryt butinai pabandysiu!!!!!
Jau kepu varskes keksiukus,idomu kas gausis
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 10, 11:09)
Vakar kepiau "Varškės keksiukus". Gavosi labai skaniai, tik per riebiai, kitą kartą dėsiu mažiau sviesto (į dvigubą porciją ne 300g, o 200g max).
na ir as pabandziau gavosi super, labai skanus ir verti demesio, ryt kepsiu dar nes sian varskes neturiu
Keksiukai su šokoladu ir bananais.
-------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
-------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Vsio einu ieskot kesiuku popieriuku, nes laaabai skaniai atrodo, jei tik stalciuju bus kibsiu i darba