sveikos, kiepiau pirma karta gyvenime keksiukus, be jokiu "pribambasu". norejau pabandyt kaip iseis, ir ka Jus galvojat dingo per 10 min!!!!!
dabar jau ziuresiu sunkesni koki varianta
QUOTE(Triksi26 @ 2010 06 27, 20:48)
sveikos, kiepiau pirma karta gyvenime keksiukus, be jokiu "pribambasu". norejau pabandyt kaip iseis, ir ka Jus galvojat dingo per 10 min!!!!!
Mano irgi greitai suejo
QUOTE(Triksi26 @ 2010 06 27, 18:48)
kokius kepei?
Graikijoje valgiau labai skanų keksą, gal kas žinote kaip jį pagaminti?
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 10:40)
Labai "daug" apibudinimo
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 09:40)
o koki konkreciai... juk taip pat kaip pasakyciau, kad Aukstaitijoj valgiau labai skanu keksa... juuk ju n.... rusiu yra
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 28, 11:51)
Labai "daug" apibudinimo
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 28, 12:01)
o koki konkreciai... juk taip pat kaip pasakyciau, kad Aukstaitijoj valgiau labai skanu keksa... juuk ju n.... rusiu yra
kAd aš žinočiau...
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 10:40)
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 13:58)
kAd aš žinočiau...
tai nejuokinkit voverių
(čia toks posakis).
O jei rimtai - prašom apibūdint bent keliais sakiniais jo išvaizdą, skonį, spalvą, kvapą, struktūrą ar dar ką atsimenate, nes mes pastarosiomis dienomis Graikijoje keksų nevalgę galim ir nepataikyt patart kaip to gardėsio ieškot
QUOTE(Renatina @ 2010 06 28, 13:31)
tai nejuokinkit voverių
(čia toks posakis).
O jei rimtai - prašom apibūdint bent keliais sakiniais jo išvaizdą, skonį, spalvą, kvapą, struktūrą ar dar ką atsimenate, nes mes pastarosiomis dienomis Graikijoje keksų nevalgę galim ir nepataikyt patart kaip to gardėsio ieškot
(čia toks posakis).
pagalvojau, jei kas buvo ir valgė, tai žinos apie ką kalbu
keksas skanus, toks drėgnas, geltonos spalvos bet netoks kaip parduotuvinis. LT tokio neteko ragaut..
Nemokėsiu paaiškint
Sveikos. Gal kas kepate keksa duonkepeje ir turite koki recepta?
Aciu
Aciu
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 28, 15:31)
as kepiau, recepta idesiu veliau, bet man nekada vidus neissikepa
Triksi26, lauksiu receptuko, bandysiu kepti ir ziuresime, kur "beda"