Nova keksas atrodo pribloskianciai As irgi jau praeita savaite kepiau si Sauletosios keksa Nu tikrai nuostabus keksas, tirpstantis ant liezuvio galiuko
negaliu ideti as staciu nuotrauku, labai dideles gaunas, tad kas norit pjuvi matyti spauskit cia
ir tik parasius si posta pastebejau jog tu ne marmurini kepei o kondeensuoto pieno keksa padarei marmuriniu ot ziopla as .... na bet ir si keksa esu kepus parasau, vaisinkites.. liuks keksas mano atsiliepimai
Nova keksas atrodo pribloskianciai ir tik parasius si posta pastebejau jog tu ne marmurini kepei o kondeensuoto pieno keksa padarei marmuriniu ot ziopla as .... na bet ir si keksa esu kepus
Aguonele,aciu. As ir pas tave maciau ta keksa Tik labai marmurino norejau, ir kaip tycia - pradaryto kondensuoto pieno turejau, reikejo sunaudot, tai ir sumiksavau is akies
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."
keksiukus su popiereliais kepti jau ismokau, tiksliau isbandziau, tai dabar labai noriu dukrytes gimtadienio proga juos ir graziai papuosti Kokiu kremu rekomenduotumet padengti keksiukus, kad dar galeciau prilipinti pabarstukus Viename vakarelyje maciau baisiai grazius keksiukus, bet nezinau is ko tas glaistas buvo pagamintas, jis sustinges, ne toks, kur liptu prie pirstu...
keksiukus su popiereliais kepti jau ismokau, tiksliau isbandziau, tai dabar labai noriu dukrytes gimtadienio proga juos ir graziai papuosti Kokiu kremu rekomenduotumet padengti keksiukus, kad dar galeciau prilipinti pabarstukus Viename vakarelyje maciau baisiai grazius keksiukus, bet nezinau is ko tas glaistas buvo pagamintas, jis sustinges, ne toks, kur liptu prie pirstu...
Jau dejau recepta i Saldzius receptus su nuotraukomis, bet idesiu ir cia, jei jau Keksu tema
Marmurinis kondensuoto pieno keksas
200 gr. minkšto sviesto
190 gr. miltų
3/4 a.š. kepimo miltelių
50 gr. cukraus
1/2 a.š. vanilinio cukraus
1/2 a.š. druskos
3 v.š. kakavos
2/3 indelio saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti išplaktus kiaušinius. Padalinti masę per pusę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Suberti miltus į tešlas - su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti. Kekso formą iškloti kepimo popieriumi. Supilti baltą tešlą, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišyti (giliau, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
Situ keksiuku tesla pati paprasciausia (miltai, cukrus, sviestas, vanilinis cukrus, kiausinis ir saukstelis kepimo milteliu). Glajus pirktinis man issiliejo besildant mikrobangej, nors laikiausi instrukcijos Tad dariau is juodo sokolado ir sviesto, o puosiau guminukais (juos ploninau perpjovus per puse) ir pabarsciau tortu papuosimais. Labai skanus ir sotus gavosi
O cia i ta pacia tesla idejau svieziu braskiu. Man sitie skanesni keksiukai, nes lengvesni