regna, sekmes
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 26, 21:32)
regna, sekmes
Neryte -čia tau-už skanius keksiukų receptukus.
Turiu,tau,pora klausimukų,aš,tikiu,kad,sulauksiu atsako.
Vienas klausimukas?
Kai buvau svečioje šalyje teko valgyti keksiukus kurių viduje buvo dž.vaisiai buvo apgaubti šokolado sluoksniu kurio viduje buvo dar vienas sluoksnis panašus įmarmaladines saldaine{tai buvo šokolado sluoksnio viduje }
Mane domina tai kas gali sujungti tuos sluoksnius,nes biskvito ten nesijaute.
Antras klausimukas?
Žiūrėjau tavo keksiukus citrininius.
Ir,noriu paklausti,ar tavo keksiukų formelės yra keramikinės?,nes man teko matyti.
Būsiu dėkinga
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 23, 13:23)
kepiau situos labai paprasta ir nereaaaliai skanu. Aciu uz receptuka kepsiu ir kepsiu DAAAR
QUOTE(regna @ 2010 03 01, 21:41)
Neryte -čia tau-už skanius keksiukų receptukus.
Vienas klausimukas?
Kai buvau svečioje šalyje teko valgyti keksiukus kurių viduje buvo dž.vaisiai buvo apgaubti šokolado sluoksniu kurio viduje buvo dar vienas sluoksnis panašus įmarmaladines saldaine{tai buvo šokolado sluoksnio viduje }
Antras klausimukas?
Ir,noriu paklausti,ar tavo keksiukų formelės yra keramikinės?,nes man teko matyti.
Būsiu dėkinga
Vienas klausimukas?
Antras klausimukas?
Būsiu dėkinga
1. nelabai suprantu kas ten tuose keksiukuose buvo, bet ne taip ir svarbu, itariu kad buvo ideti jau gatavi dziovinti vaisiai apieti karamele, sokoladu ar kuo ten...
2. pas mane teko matyti? Tikrai neturiu keramikiniu keksiuku formelu, turiu metalines ir silikonines. Siek kepti buvo metalinese formelese
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 02, 14:23)
kepiau situos labai paprasta ir nereaaaliai skanu. Aciu uz receptuka kepsiu ir kepsiu DAAAR
dziaugiuosi, kad patiko!
o kam keksiukams keramikines formos? Creme Brulee tai tokiu reikia, bet keksiukams
[quote=Nerytė,2010 03 02, 19:18]
1. nelabai suprantu kas ten tuose keksiukuose buvo,
Neryte -dėkui už atsaką.
1. nelabai suprantu kas ten tuose keksiukuose buvo,
Neryte -dėkui už atsaką.
Dariau keksiukus pagal si recepta Sokoladiniai keksiukai
Na labai super gavosi. Tokie puruciai ir skanuciai Kepsiu dar
QUOTE(monday @ 2010 03 03, 12:14)
Dariau keksiukus pagal si recepta Sokoladiniai keksiukai
skaniai atrodo
teko valgyti keksiukus kurių viduje buvo
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 02, 18:18)
1. nelabai suprantu kas ten tuose keksiukuose buvo, bet ne taip ir svarbu, itariu kad buvo ideti jau gatavi dziovinti vaisiai apieti karamele, sokoladu ar kuo ten...
maciau pirkti rinkini idaru pyragams ir keksams - riesutai sokolade, guminukai sokolade, sokoladas drazes apvalkale t.t.
QUOTE(davija @ 2010 02 24, 12:03)
Čia, kad nepamiršus, Rugiageles NEGRIUKAS:man tai pats skaniausias ŠOKOLADINIS keksas. Skanesnio nevalgius, tada daugiau nebeeksperimentuoju su šokoladiniais receptais Šį kart dariau skystesnę tešlą, tai gavosi beprotiškai fantastiškas - drėgnas ir purus purus
Keksas "NEGRIUKAS"
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).
Antri produktai
1,5 stiklines miltu,
1 nubrauktas saukstelis su trupuciu sodos,
5-7 saukstai grietines arba kefyro,
3-4 kiausiniai,
siek tiek likerio, arba kitokio alkoholio.
Visus pirmus isvardintus produktus sudeti i puoda ir pakaitinti, uzvirus dar pavirti kokias 5 minutes, kol mases virsus ims blizgeti.
Miltus sumaisyti su soda, supilti i isvirta mase ir ismaisyti. Supilti grietine arba kefyra, imusti kiausiniu trynius, ipilti likeri. Ir viska ismaisyti. Pabaigoje sudeti isplaktus kiausiniu baltymus ir vel viska atsargiai ismaisyti.
Kepti 180 laipsniu orkaiteje.
Keksas "NEGRIUKAS"
Pirmi produktai
200 g margarino,
2 stiklines cukraus,
2 dideli saukstai kakavos,
trys saukstai vandens,
~100 g juodo sokolado (cia pati sugalvojau idet).
Antri produktai
1,5 stiklines miltu,
1 nubrauktas saukstelis su trupuciu sodos,
5-7 saukstai grietines arba kefyro,
3-4 kiausiniai,
siek tiek likerio, arba kitokio alkoholio.
Visus pirmus isvardintus produktus sudeti i puoda ir pakaitinti, uzvirus dar pavirti kokias 5 minutes, kol mases virsus ims blizgeti.
Miltus sumaisyti su soda, supilti i isvirta mase ir ismaisyti. Supilti grietine arba kefyra, imusti kiausiniu trynius, ipilti likeri. Ir viska ismaisyti. Pabaigoje sudeti isplaktus kiausiniu baltymus ir vel viska atsargiai ismaisyti.
Kepti 180 laipsniu orkaiteje.
Susigundžiau ir aš išsikepiau.Keksas tikrai neblogas,bet man gavosi tik purus ir visai ne drėgnas.Gal galit patarti,ką dariau ne taip???
Aš tai pat šiandien kepiau šokoladinį keksą. Šokoladinių keksų diena.
Man jis pats skaniausias ir šeimai labai patinka. Tikrai labai purus, drėgnas, skanus.
Aš kiek daugiau vandenuko pilu, kad tešla būtų skystesnė. Tada drėgnesnis gaunasi.
Man jis pats skaniausias ir šeimai labai patinka. Tikrai labai purus, drėgnas, skanus.
Aš kiek daugiau vandenuko pilu, kad tešla būtų skystesnė. Tada drėgnesnis gaunasi.
As ta Negriuka kepusi jau dievazi kokius 40 kartu visad gaunasi dregnas