Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(diasaja @ 2010 01 10, 21:25)
kai supili tešlą, tai dvigubai iškyla smile.gif

Aciu 4u.gif
kita savaitgali reiks kepti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2010 01 10, 23:43)
Aciu 4u.gif
kita savaitgali reiks kepti wub.gif

Prašom 4u.gif
Mūsų šeima jį labai mėgsta, o ir padaromas labai greitai. radau receptą senoje lietuviškoje receptų knygoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 09, 17:12)
gal labai suplaki kai miltus suberi ir visi oro burbuliukai isbega lauk... o supylus miltus reikia atsargiai permaisyti, kad kuo daugiau oro liktu, kurio deka keksiukai bus purus ir minksti, o ne susmege

ačiū už patarimą bigsmile.gif šiandien turbūt bandysiu morkų keksiukus kur čia foto buvo įdėta.
bet dar pasitikslinsiu g.gif supylus miltus reikai atsargiai maišyti?aš vis bijau kad tose oro pūslelėse neliktų neišmaišytų miltų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 01 11, 13:23)
ačiū už patarimą  bigsmile.gif  šiandien turbūt bandysiu morkų keksiukus kur čia foto buvo įdėta.
bet dar pasitikslinsiu g.gif supylus miltus reikai atsargiai maišyti?aš vis bijau kad tose oro pūslelėse neliktų neišmaišytų miltų unsure.gif

maisyk atsargiai, bet ne plak teslos, tiesiog nuo krastu i vidu maisyk lopetele ar ranka, bet atsargiai 4u.gif ir zinoma pilk persijotus miltus, jie irgi purumo priduos mirksiukas.gif

Sekmes, tikiuosi pagaliau pavyks 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, bandysiu, gal išeis thumbup.gif
o moltus tai ta prasme per sietelį persijot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 01 11, 15:45)
ačiū, bandysiu, gal išeis thumbup.gif
o moltus tai ta prasme per sietelį persijot? blush2.gif

taip, per sieteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 11, 17:47)
taip, per sieteli  4u.gif

notworthy.gif jei šiandien keksai bus valgomi žinosiu kam dėkoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 01 11, 16:13)
notworthy.gif jei šiandien keksai bus valgomi žinosiu kam dėkoti blush2.gif

sekmes, tikuosi, kad pavyks 4u.gif
Atsakyti
na kepiau vakar morkų keksą ir keksiukus rolleyes.gif gavosi valgomi bet man vistiek buvo ne purūs, kažkokie sulipę ir labai grėgni viduj doh.gif nors kepiau daugiau nei valandą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 01 12, 10:06)
na kepiau vakar morkų keksą ir keksiukus  rolleyes.gif  gavosi valgomi bet man vistiek buvo ne purūs, kažkokie sulipę ir labai grėgni viduj doh.gif  nors kepiau daugiau nei valandą doh.gif

o kokia tavo orkaite? turi ziureti ar ji gerai ikaista ... kazkaip cia mistika su tavo keksiukais unsure.gif mano pastebejimas del morku keksiuku, kiek esu kepus jie ir gaunas "sunkesni" ... jamk koki lengvesni recepta blush2.gif kur tik miltai, kiausiniai, sviestas, cukrus ...
Atsakyti
siandien pirma kart kepiau keksa.dazniausiai kepdavau biskvitinius pyragus rolleyes.gif na pirmas bynas labai skanus, tik nepavyko graziai iskrapstyti is formos doh.gif kita karta pasirinksiu kitokia kepimo forma ax.gif kepiau sultinga keksa su melynemis smile.gif kadangi melyniu siuo metu nera, nebent saldytu tai as dejau trintas melynes smile.gif spalva gavosi tokia ydomi biggrin.gif nes dar dejau zaliu ir geltonu kokoso drozliu, nes baltu neturejau blush2.gif skonis labai patiko, darysiu dar ir dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 10, 15:40)
o as manau nebutinai turi sprogti, pas mane is to paties recepto kepant kartais sprogsta, o kartais ne... kartais veikia ne tik tesla, bet ir atitinkama temperatura ax.gif

O man geriausi keksai- su susprogusiom viršūnėm. ax.gif

QUOTE(dzhina @ 2010 01 10, 17:00)
kai kepiau orkaiteje dideli tai sprogo, o kai sitose formose ir ciklonineje tai nesprogo schmoll.gif  uztat tirpstantys burnoje wub.gif

Jau tik nereikia apie tirpumą. Nei jie ten tirpsta, nei ką. Tiesiog išsigalvojimas. Tiek daug keksų esu prikepus, iš įvairių tešlų, ir nieks ten ne tirpsta, tiesiog būna minkšta. O be to, man silikaškėje visad susprogsta. 4u.gif

Ir pridedu dar kelias savo keksų nuotraukas. Jei kas norės, paprašykit- receptą parašysiu.

user posted image
user posted image
Atsakyti