Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Nerytė @ 2010 01 08, 22:43)
nesuprantu apie ka kalbi, nes visos silikonines be metaliuko buna ax.gif

ir aš nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 08, 22:43)
nesuprantu apie ka kalbi, nes visos silikonines be metaliuko buna ax.gif

https://www.silikomart.net/
turiu tokią Silikomat formą pyragui su rožėm.. tai ten tas safety ringas yra.. blush2.gif maniau jis visose gersnėse silikoninėse yra blush2.gif nes manoji kainavo 40lt.. o man tai barngoka atrodo kaip už formą..
užtat ir kalsuiu ar keksiukuose ji būtina? ne sdaugaiu patirties apart savo formos su silikonu neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 09, 01:26)
https://www.silikomart.net/
turiu tokią Silikomat formą pyragui su rožėm.. tai ten tas safety ringas yra.. blush2.gif  maniau jis visose gersnėse silikoninėse yra blush2.gif nes manoji kainavo 40lt.. o man tai barngoka atrodo kaip už formą..
užtat ir kalsuiu ar keksiukuose ji būtina? ne sdaugaiu patirties apart savo formos su silikonu neturiu schmoll.gif

Galbūt šitos firmos būna ir ant keksiukų formų žiedai,geras,dalykėlis,gražios formos thumbup.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
o as nesusidurus su tokiais ziedais, nes PC dazniausiai paprastos formos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 09, 13:32)
o as nesusidurus su tokiais ziedais, nes PC dazniausiai paprastos formos  ax.gif

niu jei profė taip sako, reiškias drąsiai pirksiu be metaliukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 01 08, 13:52)

būtinai išbandysiu bigsmile.gif nors dar nei vieni keksai kuriuos kepiau nesigavo doh.gif bet neprarandu vilties, bandau ir bandau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 09, 12:41)
niu jei profė taip sako, reiškias drąsiai pirksiu be metaliukų smile.gif

su ta profe tai truputi persudei cool.gif gali drasiai pirkti be metaliuku, tik formele idek i skardele ar ant groteliu, tada supilstyk i formeles tesla ir i ikaitinta orkaite wink.gif

QUOTE(omg @ 2010 01 09, 13:43)
būtinai išbandysiu  bigsmile.gif  nors dar nei vieni keksai kuriuos kepiau nesigavo doh.gif  bet neprarandu vilties, bandau ir bandau  lotuliukas.gif

kodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 09, 16:50)

nežinau ką ne taip darau schmoll.gif visada laikausi recepto, bet keksiukai arba neiškyla arba labai sausi gaunasi, išbandžiau nemažai receptų iš šitos temos bet daugelį kepinių teko išmesti, nes buvo neskanūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 01 09, 15:01)
nežinau ką ne taip darau  schmoll.gif visada laikausi recepto, bet keksiukai arba neiškyla arba labai sausi gaunasi, išbandžiau nemažai receptų iš šitos temos bet daugelį kepinių teko išmesti, nes buvo neskanūs  doh.gif

gal labai suplaki kai miltus suberi ir visi oro burbuliukai isbega lauk... o supylus miltus reikia atsargiai permaisyti, kad kuo daugiau oro liktu, kurio deka keksiukai bus purus ir minksti, o ne susmege
Atsakyti
kepu morku keksiukus tik idejau citrinos nutarkuotos zieveles ir sultis isspaudziau, o kepu tw keksiuku mazose formelese ir koncekcineje krosneleje thumbup.gif
Atsakyti
Aš šian išbandžiau cipciuko aguoninį keksą, tik dariau keksiukus. Tai gavosi skanūs, bet man ir kažkaip nekilo. Kadangi jie maži ir labai purūs, tai gal taip ir turi būt. Nors jau pradedu įtart, kad nelabai kokius turiu nusipirkus kepimo miltelius ax.gif Didžiausią įspūdį šitame kekse paliko pakeptos aguonos. Jos įgauna tikrą aguonų skonį. Tikriauisia visur jas dedant reik pakepint g.gif

Man keksai ir labiau patinka kur su sviestu daromi.

Ir dar merginos, gal žinot tokio kekso receptą, tokio senoviško, kaip būdavo kulinarijos pardėse pirkt. Toks sunkokas, nelabai purus, riebokas, drėgnokas g.gif
Atsakyti
davija, pakepinus iv. prieskonius atsiskleidzia ju aromatas 4u.gif
Atsakyti