Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 01 05, 12:59)
Srove, ar spanguolės džiovintos nesurūgština keksiukų???

dziovintos spanguoles yra sladzios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 01 05, 13:59)
Srove, ar spanguolės džiovintos nesurūgština keksiukų???

Oi ne, jos ten tokios visai nespanguoliskos is parduotuves, as jas dar sukarpau, nes ziauriai dideles gaunas, bet skanios ir tie keksiukai virto beveik sausainiais antra diena bigsmile.gif , visai skanus, tai kepiau is naujo ax.gif .
Atsakyti
parduotuvej prieskoniu misiny keksiukam nusipirkau smile.gif isbandziau ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 05, 18:27)
parduotuvej prieskoniu misiny keksiukam nusipirkau smile.gif isbandziau ir patiko.

o kokia sudetis to misinio?
Atsakyti
labukas,

kepiau siandien keksiukus is vieno cia esanciu receptuku, skonis thumbup.gif

o sakykit kur pirkti tu popieriuku keksiukams? kiek ju yra pakuoteje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 01 05, 19:58)
o sakykit kur pirkti tu popieriuku keksiukams? kiek ju yra pakuoteje?  ax.gif

as pirkau IKI kazkada, nors kai dabar buvau LT irgi dar ju buvo wink.gif dezuteje keliu spalvu popieriniai krepseliai, man rodos 100 vnt.
Atsakyti
[quote=Nerytė,2010 01 05, 21:13]
Neryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif -Sveikinu tapusia Nugalėtoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif -Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 05, 20:13)
as pirkau IKI kazkada, nors kai dabar buvau LT irgi dar ju buvo wink.gif dezuteje keliu spalvu popieriniai krepseliai, man rodos 100 vnt.

aciukas, reiks savaidgali begti ieskoti, o tai tos metalines formeles man visai nepatiko, o dar isplauni kol jas doh.gif
Atsakyti
[quote=regna,2010 01 05, 20:23]
[quote=Nerytė,2010 01 05, 21:13]
Neryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif -Sveikinu tapusia Nugalėtoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif -Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
4u.gif aciu!

[quote=Deissy,2010 01 05, 20:30]
aciukas, reiks savaidgali begti ieskoti, o tai tos metalines formeles man visai nepatiko, o dar isplauni kol jas doh.gif
[/quote]
as popierines dedu i silikonines thumbup.gif patarciau ir Tau i metalines ideti popierines formeles ir kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 05, 20:57)
4u.gif  aciu!
as popierines dedu i silikonines thumbup.gif  patarciau ir Tau i metalines ideti popierines formeles ir kepti  mirksiukas.gif

o cia kaip? blush2.gif
idet tesla i ta popierini ir dar i ta mazyte gelezine formele?
o tarkim tu popieriniu i bleka negalima sudet? o gal reik det iskarto sudejus viena i kita kokius 2-3 popieriukus is karto, kad neisbegtu? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 01 05, 22:20)
o cia kaip?  blush2.gif
idet tesla i ta popierini ir dar i ta mazyte gelezine formele?
o tarkim tu popieriniu i bleka negalima sudet? o gal reik det iskarto sudejus viena i kita kokius 2-3 popieriukus is karto, kad neisbegtu?  ax.gif  blush2.gif

tai tu turi atskiras formeles ar viena kur telpa 12 keksiuku?

tu manau kalbi apie karbuotas formeles, o ne apie lygias, ar ne?
jei taip tai tada popierinius neidesi
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 06, 10:53)
tai tu turi atskiras formeles ar viena kur telpa 12 keksiuku?

tu manau kalbi apie karbuotas formeles, o ne apie lygias, ar ne?
jei taip tai tada popierinius neidesi

nezinau kaip ten vadinasi, na tokios mazytes bandguotos gelezines formeles ir jos atskiros ax.gif
o tai ant ko man deti tuos popieriukus ar ant skardos paprastai negalima?
Atsakyti