Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

QUOTE(jalka @ 2009 09 24, 07:25)
dabar skiriami iki 24 metu,jei mokosi dieniniam skuriuj..
o seimunai taupydami numato patobulinti istatyma,kad tepriklausytu iki 7 metu doh.gif

ir tai tik jei pajamos neviršija 560 lt asmeniui. žodžiu, atims ir grašius
Atsakyti
Tegul ir toliau tobulina savo tuos "istatymus". Pora meteliu pasimaive su tipo didziausiomis ir nuostabiausiomis motinystes atostogomis in the world,o dabar jau skalpuoja visus doh.gif
Kokie ten tuparylai sedi,jei nesupranta,kad kuo toliau,tuo jie labiau to savo biudzeto nesurinks,nes niekam nebeapsimoka i ta biudzeta nesti,nes jokiu soc.garantiju nebelieka.
Papildyta:
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 24, 09:11)
ir tai tik jei pajamos neviršija 560 lt asmeniui. žodžiu, atims ir grašius



Tai,kad tos pajamos dabar neturi 1050/zmogui nevirsyti... O gal as kazka praleidau? g.gif
Atsakyti
dabar turi nevirsyti 1050lt kiekvienam seimos nariui,o nuo sausio 1 nori padaryt kad butu 525 vienam seimos nariui...jei virsys-vaiku pinigu negausit
Atsakyti
Tai ko tie "proto bokstai" skalambyja apie Vokietijas, UK ir t.t? Ten vaikpinigiai mokami,neatsizvelgiant i pajamas isvis,o per krize Vokietijoje net padidinami ir ilgiau mokami. Cia tas pats variantas kaip ir su PVM. Kai sunkmeciu visos salys ji mazina,LT jis jau dukart padidejo+visus lengvatinius tarifus nueme doh.gif
Be to,tautos skaldymas-demokratijos pazeidimas,o pas mus tai nera baudziama.
Atsakyti
tikiu kad daug kas nebenori...ziurim cirkus kasdien per zinias... doh.gif butu tokie dalykai uzsienyje,seniai butu atstadydintas visas seimas ir vyriausybe...o pas mus..cia lietuva...tik cia galima sitaip issdirbineti...baukute buvo aktore ir tebera..kad ir seimune..''atejau padeti zmonems''-va kaip padeda...zodziu truksta beziurint.TFU!
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2009 09 24, 08:27)
Delfi skaičiau, kad priklausys tiems, kuriems pajamos neviršys 525lt g.gif

taip, tu teisi, 525...

būtent, kad vaiko pinigus atims iš visų... liks tik simboliškai nuo 3 iki 7 metų, jei pajamos laabai mažos...
apie 1050 asmeniui jau pamirškit, pagal kubilių, su tokiu vidurkiu jau esame turčiai ir negausim nieko...

vadinasi, labiausia nukentės vaikų papildomas lavinimas, nes dauguma tuos pinigus skirdavo būreliams apmokėti ir pan. arba taupė ateičiai.

Lietuvos mastu tam reikėjo apie 100 mln. litų per metus... maksimum...
o vakar Kubilius pareiškė, kad jei būtų įvesta NT turto mokestis tai surinktume 100 milijonų. "Menkniekis", -sakė tas degela ir atėmė pinigus iš 200 000 vaikų.


Už tai, mamos, galit jam ir padėkoti....

ir tas Piktų mamų sambūris (PMS) turėtų kalbėti ne apie savo milžiniškas pašalpas, o apie tokius dalykus.

Nes kubilius jas paguodė, bet išdūrė kitu įstatymu. O jos naivuolės galvojo, kad valdžia jų paklausys, jei gins tik savo siaurus interesus.

Reikia ginti visų, o ne vien pašalpininkių iki 2 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PlayIt: 24 rugsėjo 2009 - 09:27
QUOTE(PlayIt @ 2009 09 24, 09:25)
<...>

ir tas Piktų mamų sambūris (PMS) turėtų kalbėti ne apie savo milžiniškas pašalpas, o apie tokius dalykus.

Nes kubilius jas paguodė, bet išdūrė kitu įstatymu. O jos naivuolės galvojo, kad valdžia jų paklausys, jei gins tik savo siaurus interesus.
Reikia ginti visų, o ne vien pašalpininkių iki 2 metų

Ponia, PlayIt, jūs matyt neatidžiai skaitote. Siūlau pakartotinai pasikelti visas žinutes iš RasosP, Redikės, Aktyvių mamų sambūrio, galite ir mano. Ne vieną kartą buvo bandoma atkreipti mamų dėmesį, kad Vyriausybės taupymo programa neapsiriboja 2 metų pašalpomis, kad į taupymo programą yra įtraukti ir vaiko pinigai, taip pat ir maitinimas mokyklose.

Mes - ne naivios, jūs tik neatidžiai sekate forumą ir įvykius.
Jeigu turite norų ir galimybių, prašom prisijungti prie mūsų. Ne tik sedėti ir kritikuoti, apie menamą neveiksnumą, naivumą, pasyvumą ir savo interesų žiūrėjimą.
Atsakyti
labadiena mamos, gal galima butu trumpai ir aiskiai suzinoti, ar mums priklauso vaiko pinigai, jei taip tai kiek ir kur ju eiti reikalauti? Seimoje viena dukra, kuriai 2.5 metu.
Atsakyti
paskaiciuokit savo seimos pajamas,vienam seimos nariui neturi virsyti 1050 lt i rankas..jei nevirsija-jums priklauso vaiko pinigai turit kreiptis i savo seniunijos soc.darbuotoja..
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 09 23, 22:19)
turetum gauti kazkokia pasalpele,ja gauna tik nedirbancios,neatsimenu tiksliai sumos 250lt ar daugiau,cia vadinama nusipirkti vaiko kraiteliui,turetu ginekologe israsyti pazyma ax.gif
o del vaiko pinigeliu neaisku,jei patvirtins ka valdzia planuoja,tai kol busi motinystes atostogose,negausi ir tu 97 lt.

tuos 97,5 lt ji turėtų gauti, nes negaus motinystės išmokų, o tik soc.pašalpą...
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 09 24, 17:51)
tuos 97,5 lt ji turėtų gauti, nes negaus motinystės išmokų, o tik soc.pašalpą...

tikrai,suklydau blush2.gif

o kazi kaip bus daugiavaikems g.gif pagal dabartine tvarka priklauso ismokos nepriklausomai nuo pajamu,o kaip bus po planuojamu pakeitimu as neradau g.gif
Atsakyti
kas naujo girdėt šitam fronte g.gif



 ! 
Draudžiama - šiukšlinti/talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
*rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas.
*rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "kas naujo") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie pašalpas. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką.

Radus pakartotinai, bus skiriami įspėjimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 26 rugsėjo 2009 - 17:55