525 Lt - tai skai2iuojant su visais mokesčiais ar nuo sumos, kuri į rankas gaunama?
QUOTE(anastra @ 2010 01 20, 14:18)
525 Lt - tai skai2iuojant su visais mokesčiais ar nuo sumos, kuri į rankas gaunama?
suma į rankas
Sveikos,merginos ir as noriu paklausti,dukrai dabar 2,5 ,as pati nuo spalio men 2009 metu negaunu jokiu pajamu iskyrus tuos 97,50 iki sio men,vyras bedarbis nuo kovo men praeitu metu,tai ar yra mums sansas kazkokiems vaiko pinigams tvarkytis dokumentus
QUOTE(rasyte @ 2010 01 20, 17:26)
Sveikos,merginos ir as noriu paklausti,dukrai dabar 2,5 ,as pati nuo spalio men 2009 metu negaunu jokiu pajamu iskyrus tuos 97,50 iki sio men,vyras bedarbis nuo kovo men praeitu metu,tai ar yra mums sansas kazkokiems vaiko pinigams tvarkytis dokumentus
Taip,ir dar pasalpos i soc.rupyba eikit
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 10:36)
dabar jei jau virsija 525lt jau nemoka
T.y jei šeima socialiai remtina.
Mano mergytei 2,4 metuku,girdejau,kad vaiko pinigus mokes iki 2 metuku,bet si men.dar gavau pinigelius...Tai nesuprantu,gal veliau atims?
kas liecia del socialines pasalpo, reikia darbo birzoj buti isstovejusei puse metu,jei nesi joje registruota tai pasalpos nieks neduoda
QUOTE(Donata444 @ 2010 01 20, 20:22)
Mano mergytei 2,4 metuku,girdejau,kad vaiko pinigus mokes iki 2 metuku,bet si men.dar gavau pinigelius...Tai nesuprantu,gal veliau atims?
si menesi ismokejo uz praeitus metus, uz gruodi. pagal nauja istyma berods nuo pajamu priklausys, jei vienam zmogui seimoje iseina maziau 525lt, tai gausit
sveikutes vakar rasiau,kad reikia darbo birzoje stoveti,kad gautum ta cocialine pasalpa valstybes,man taip sake musu cocialine darbuotoja,bet gal ystatimas kitas priimtas,gal zinot apie tai kuri nors,jei seimoj ira keturi asmenis ir iseina po 112lt vienam seimos narui,musu ta soc darbuotoja nebesinori jos daugiau nieko klausti,nes tik rek moka busiu dekinga uz atsakyma
QUOTE(evel1 @ 2010 01 20, 22:17)
kas liecia del socialines pasalpo, reikia darbo birzoj buti isstovejusei puse metu,jei nesi joje registruota tai pasalpos nieks neduoda
Jeigu gauni pasalpa is DB ir nesigauna seimos nariams po 350lt. tai irgi moka soc. nesvarbu,kad ir nuo pirmo menesio.
Gaunasi taip:is birzos negauni,atstovek 6men.,o jei gauni ir truksta,tada ir is soc. gauni.
O vienkartines pasalpos visoms priklauso.
97lt. priklauso,jei is sodros negauni pinigeliu arba jie yra mazesni negu 525lt.