Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

525 Lt - tai skai2iuojant su visais mokesčiais ar nuo sumos, kuri į rankas gaunama?
Atsakyti
QUOTE(anastra @ 2010 01 20, 14:18)
525 Lt - tai skai2iuojant su visais mokesčiais ar nuo sumos, kuri į rankas gaunama?

suma į rankas
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 01 20, 14:23)
suma į rankas

Ačiū 4u.gif
Dabar jau aiškiau
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif ir as noriu paklausti,dukrai dabar 2,5 ,as pati nuo spalio men 2009 metu negaunu jokiu pajamu iskyrus tuos 97,50 iki sio men,vyras bedarbis nuo kovo men praeitu metu,tai ar yra mums sansas kazkokiems vaiko pinigams tvarkytis dokumentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 01 20, 17:26)
Sveikos,merginos 4u.gif ir as noriu paklausti,dukrai dabar 2,5 ,as pati nuo spalio men 2009 metu negaunu jokiu pajamu iskyrus tuos 97,50 iki sio men,vyras bedarbis nuo kovo men praeitu metu,tai ar yra mums sansas kazkokiems vaiko pinigams tvarkytis dokumentus 4u.gif

Taip,ir dar pasalpos i soc.rupyba eikit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 10:36)
dabar jei jau virsija 525lt jau nemoka  mirksiukas.gif

T.y jei šeima socialiai remtina.
Atsakyti
Mano mergytei 2,4 metuku,girdejau,kad vaiko pinigus mokes iki 2 metuku,bet si men.dar gavau pinigelius...Tai nesuprantu,gal veliau atims?
Atsakyti
kas liecia del socialines pasalpo, reikia darbo birzoj buti isstovejusei puse metu,jei nesi joje registruota tai pasalpos nieks neduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2010 01 20, 20:22)
Mano mergytei 2,4 metuku,girdejau,kad vaiko pinigus mokes iki 2 metuku,bet si men.dar gavau pinigelius...Tai nesuprantu,gal veliau atims?

si menesi ismokejo uz praeitus metus, uz gruodi. 4u.gif pagal nauja istyma berods nuo pajamu priklausys, jei vienam zmogui seimoje iseina maziau 525lt, tai gausit 4u.gif
Atsakyti
sveikutes vakar rasiau,kad reikia darbo birzoje stoveti,kad gautum ta cocialine pasalpa valstybes,man taip sake musu cocialine darbuotoja,bet gal ystatimas kitas priimtas,gal zinot apie tai kuri nors,jei seimoj ira keturi asmenis ir iseina po 112lt vienam seimos narui,musu ta soc darbuotoja doh.gif nebesinori jos daugiau nieko klausti,nes tik rek moka busiu dekinga uz atsakyma nestuke.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, norejau pasiteiraut mano sesuo vasari gimdys, ar ji gaus ta vienkartine pasalpa 1400 berods buvo?
ir ar vaikui iki 3 metu mokes po tuos 97 litukus, nes manajai 2,4 jau si men gavau kaip toliau nzn.
galit atsakyt i az
labai lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(evel1 @ 2010 01 20, 22:17)
kas liecia del socialines pasalpo, reikia darbo birzoj buti isstovejusei puse metu,jei nesi joje registruota tai pasalpos nieks neduoda schmoll.gif

Jeigu gauni pasalpa is DB ir nesigauna seimos nariams po 350lt. tai irgi moka soc. nesvarbu,kad ir nuo pirmo menesio.
Gaunasi taip:is birzos negauni,atstovek 6men.,o jei gauni ir truksta,tada ir is soc. gauni.

O vienkartines pasalpos visoms priklauso.
97lt. priklauso,jei is sodros negauni pinigeliu arba jie yra mazesni negu 525lt.
Atsakyti