Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

Pernai kai vaikams nuo 7 metu buvo naujai paskitra 52lt. reikejo rasyti prasyma nuo kovo menesio.Jums, DAIIVA, tas netaikoma.
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 01 18, 20:12)
Pernai kai vaikams nuo 7 metu buvo naujai paskitra 52lt. reikejo rasyti prasyma nuo kovo menesio.Jums, DAIIVA, tas netaikoma.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, iskilo ir man klausimelis: mano vaikui 2 metai 4menesiai, ir uz gruodi aisku 97Lt dar gavau, bet is kokio laikotarpio skaiciuos pajamas vienam seimos nariui, kad gauciau tuos 52Lt? Kita vertus iki rugsejo men. gavau motinystes pasalpa (kas tikrai virsijo su vyro atlyginimu vienam seimos nariui 525Lt), grizau i darba, o po menesio likau bedarbe...
Atsakyti
o tuos 525 skaiciuoja nuo popierinio atlyginimo ar nuo to kur gauni i rankas?
Atsakyti
Konstitucijos teisėje dėl vaikų teisių yra pabrėžiama 15 straipsnis ,kad vaikai turi teisę i valstybės paramą ir neatsižvelgiant i amžių,lytį,tėvų socialinę padėtį...taigi pašalpa skirti iki 7 metų,o kitiems iki 18m neskirti yra vaikų teisių diskriminacija pagal amžių.

http://www.litlex.lt...;Id=17902#15str

Šią žinutę redagavo laimabuz: Šiandien, 10:14
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 18, 19:39)
nieko jau nesuprantu,mano dukrai kai suejo 2009 birzeli 3 metukai kreipiausi per nauja parasyt prasyma,gavau laiska is kauno gatves kad man paskirta ta ismoka 52lt ir tame laiske buvo nurodyta kad ji skirta iki 2010.06.27 t.y jau kai vaikui sueis 4 metukai...penktadieni skambinau sake nieko dabar nereikia perasineti,kai ateisiu po vaiko gimtadienio tada vel per nauja  ziures pajamas ir taip kiekvienais metais iki 7 metuku...tai kodel visos perasinejat prasymus kovo menesi  ax.gif ??? jau susipainiojau visai  lotuliukas.gif

Nu kaip įdomiai g.gif Ne iš vienos tą jau girdėjau kad gauna laiškus tokius, kad iki 4 metų mokės...Ir Klp tas pats...Tik įdomu ta, kad vieni gauna, kiti ne...pagal ką čia taip skirsto...Aš pati negavau...

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2010 01 19, 10:33)
Nu kaip įdomiai  g.gif Ne iš vienos tą jau girdėjau kad gauna laiškus tokius, kad iki 4 metų mokės...Ir Klp tas pats...Tik įdomu ta, kad vieni gauna, kiti ne...pagal ką čia taip skirsto...Aš pati negavau...

ne taip supratai,kai tik vaiko buna gimtadienis t.y mano mazei 06.27 bus 4 metukai tada vel pernauja eisiu prasyma rasyt,poto 2011.06.27 kai sueis 5 metukai vel eisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 19, 10:41)
ne taip supratai,kai tik vaiko buna gimtadienis t.y mano mazei 06.27 bus 4 metukai tada vel pernauja eisiu prasyma rasyt,poto 2011.06.27 kai sueis 5 metukai vel eisiu  biggrin.gif

Supratau supratau smile.gif Tik nesupratau, kodėl vieni gauna laiškus kiti ne g.gif Aš negavau kai suėjo 3, tu gavai, kitos gavo, kitos negavo...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2010 01 19, 10:46)
Supratau supratau  smile.gif Tik nesupratau, kodėl vieni gauna laiškus kiti ne g.gif Aš negavau kai suėjo 3, tu gavai, kitos gavo, kitos negavo...

popieriaus pagailejo laiskams lotuliukas.gif o vilnius negaili uztat pasalpas paskutiniai gaunam doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar ismoka vaikui gaudavom uz praejusi menesi? Dar negavau uz gruodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2010 01 19, 11:18)
Norejau paklausti, ar ismoka vaikui gaudavom uz praejusi menesi? Dar negavau uz gruodi  g.gif

taip uz praejusi,cia vilnius turbut vienintelis liko kuris negavo unsure.gif
Atsakyti
Iki 3 metų mokės 97lt ar ne g.gif ? Aš jau negaliu susigaudyt ax.gif
Atsakyti