Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

QUOTE(vaiduoklisss @ 2010 01 05, 07:25)
jeeeeeeeeeeeeeee,tai nereiks i ta durnyna eit puse dienos eiles stovet ir nervus gadint smile.gif

bet cia kalbama IKI 2 METU, o ne kitam amziaus cenzui 2-7m. Normalu, kadangi jie ir mato kurie tevai gauna is sodros pajamas, o kurios ne, todel ir nereikes eiti papildomai kam priklauso ar nepriklauso 97 lt.
O vat nuo 2-7m, reikia pristatyti 2009m. pajamas ir kaip bebutu gaila, bet reikes ir eiles laukti ir eilini karta bartis, bei nervus gadintis
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 01 05, 10:37)
bet cia kalbama IKI 2 METU, o ne kitam amziaus cenzui 2-7m. Normalu, kadangi jie ir mato kurie tevai gauna is sodros pajamas, o kurios ne, todel ir nereikes eiti papildomai kam priklauso ar nepriklauso 97 lt.
O vat nuo 2-7m, reikia pristatyti 2009m. pajamas ir kaip bebutu gaila, bet reikes ir eiles laukti ir eilini karta bartis, bei nervus gadintis

sveikos, o tas amžiaus tarpsnis 2-7 metai, tai , jei vaikui jau 7 nuo lapkričio , tai jau viskas, nebesvarbu nei pajamos šeimos, nes nebeduos?
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2010 01 02, 15:04)
Šnekate nesąmones. Neskaičiuojamos įmokos už pervedimą tik į Nord banką. Pas mane kitas bankas, ir už kiekvieną įmoką sėkmingai nuskaičiuojami pinigai. Taip kad jeigu tai neišmanymas įdomu kodėl tada man kas mėnesį už pavedimą nuskaičiuojami pinigai  g.gif Gal galite apšviesti  bigsmile.gif

Man asmeniškai,net jei ir nuskaičiuoja tuos ct,tai čia jau mano bėda,o ne seniūnijos.pati skambinaus į banką ir klausiau ar yra kažkas tokio dėl ko man negali pervest tu pinigu,patvirtino,kad būtent dėl to jog nėra banko mūsų mieste negali būt nepervedama.Esmė tame ir mane domina,kodėl kvailai argumentuoja,jog nėra banko mūsų mieste ir nepervesim,kitokio paaiškinimo neišgirdau,o kai bandžiau klausinėt daugiau,buvo mestas ragelis.Čia žinoma netinkama tema apie tai diskutuot...bet man tai čia įdomiai su tom biudžiatinėm įstaigom,tyčiojas kaip begali gun_bandana.gif ,na bet nenusileisiu... bigsmile.gif Ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Vaiko pinigai – ne visiems

Pakeista ir vadinamųjų vaiko pinigų mokėjimo tvarka. 97,5 lito dydžio išmoka nuo sausio 1-osios mokama vaikams iki 2 metų, jei jų tėvai ar globėjai negauna motinystės (tėvystės) pašalpos arba jei pašalpos dydis mažesnis nei 525 litai. Jeigu vidutinės šeimos pajamos vienam asmeniui per mėnesį mažesnės, nei minėtoji suma, kiekvienam vaikui nuo 2 iki 7 metų bus mokama 52 litų dydžio išmoka.

Nuo liepos 1 d. skiriamoms motinystės (tėvystės) pašalpoms, kurios mokamos, iki vaikui sueis dveji metai, mažės 10 proc. Taip 90 proc. darbo užmokesčio būtų mokama, kol vaikui sueis vieni, ir 75 proc. – iki sueis dveji metai.
http://www.valstieti...s-vaiko-pinigus
http://vz.lt/straips...iai_ir_issukiai
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 10:53)
manai daug vaiku liks cia ir mokes? as nemanau ...bent jau savo dukrai darysiu viska , kad ji nestu muilus is cia, jei pattiems nepavyks isvaziuoti  4u.gif

mano vyresnioji jau aciu dievui ne lietuvoj doh.gif ...buciau drasesne turbut ir manes cia nebutu...bet gal nors vaikai gyvens geriau,o as jau kaip nors cia gala su galu bandysiu sudurt
Atsakyti
"Vaiko pinigus" - 97,5 Lt - nuo sausio gaus tik vaikai nuo dvejų iki trejų metų, nepriklausomai nuo jų tėvų gaunamų pajamų. Kitiems vaikams jie bus skiriami tik įvertinus šeimos finansinę padėtį.
"Vaiko pinigai" nebus mokami šeimoms, auginančioms vaikus iki dvejų metų ir gaunančioms motinystės (tėvystės) pašalpą. Jeigu jos šeima negaus, "vaiko pinigai" bus skiriami.
Atsakyti
Pensijos mokamos už einamąjį mėnesį, o motinystės pašalpa už parėjusį. taip kad ten nieko baisuas nėra. be to, vėliau pensijas gaus tik dirbantys pensininkai. 4u.gif
Atsakyti
laba diena, noriu paklausti, gal kuri žinote, kaip turi skaičiuotis pajamos. šeima pagausėjo rugsėjį, tai aš nesuprantu ar dalins iš dviejų asmenų ar iš trijų? jei iš dviejų tada mums išeina neatskaičius mokesčius 600lt vienam asmeniui tai vadinas man už vyresnį sūnų nebepriklausytų 52lt?
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2010 01 06, 12:26)
laba diena, noriu paklausti, gal kuri žinote, kaip turi skaičiuotis pajamos. šeima pagausėjo rugsėjį, tai aš nesuprantu ar dalins iš dviejų asmenų ar iš trijų? jei iš dviejų tada mums išeina neatskaičius mokesčius 600lt vienam asmeniui tai vadinas man už vyresnį sūnų nebepriklausytų 52lt?

na kas yra seimos nariai? mama tetis vaikai g.gif

iki rugsejo vyras jus ir vyresnelis,

nuo mazojo gimimo vyras jus vyresnelis ir mazasis

(seimos asmenys: tai tetis+ mama + vaikai), (seimos pajamos tai tecio mamos grynieji gauti (oficialus) pinigeliai)
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 13:54)
na kas yra seimos nariai? mama tetis vaikai  g.gif

iki rugsejo vyras jus ir vyresnelis,

nuo mazojo gimimo vyras jus vyresnelis ir mazasis

(seimos asmenys: tai tetis+ mama + vaikai), (seimos pajamos tai tecio mamos grynieji gauti (oficialus) pinigeliai)

mano šeimą sudaro: aš ir du vaikai( nes mes nesusituokę tai ir tėčio pajamos nesiskaičiuoja, o kad ir skaičiuotųsi ,tai gerai būtų nes pas jį 0 pajamos)
grynosios pajamos- tai atskaičius mokesčius ar ne?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu klausimeli, kurio niekaip neperprantu schmoll.gif gal gali man kas protingai paaiskint kaip skaiciuojamos pajamos blush2.gif , kai ... musu situacija tokia: pajamas skaiciuot reikia uz 2008 m. Pinigelius gavau uz vyresneli. Esu issiskyrus ir vaikas gauna alimentus. 2008 m rugseji susilaukiau antro maziuko, bet su jo teveliu nesusituoke. Tai kaip skaiciuot pajamas musu atveju, kurio ne soc. mum neisaiskina doh.gif gavom ir mes laiska, kad musu pajamos virsyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sasha_09 @ 2010 01 07, 11:15)
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu klausimeli, kurio niekaip neperprantu  schmoll.gif  gal gali man kas protingai paaiskint kaip skaiciuojamos pajamos blush2.gif , kai ... musu situacija tokia: pajamas skaiciuot reikia uz 2008 m. Pinigelius gavau uz vyresneli. Esu issiskyrus ir vaikas gauna alimentus. 2008 m rugseji susilaukiau antro maziuko, bet su jo teveliu nesusituoke. Tai kaip skaiciuot pajamas musu atveju, kurio ne soc. mum neisaiskina  doh.gif gavom ir mes laiska, kad musu pajamos virsyja  doh.gif

jei naujas tetis ieina i seimos sudeti tai ir jo skaiciuojas ,o jei ne tai tik tavo ir vaiku
Atsakyti