Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

QUOTE(nirce @ 2010 01 04, 13:11)
gal butu galima kokia nuorodele apie tai,nes nieko panasaus negirdejom g.gif

nesvarbu ar pinigus `gaunat jus ar vyras,jei pajamos bus didesnes nei 525 lt zmogui,vaiko pinigai nebepriklauso verysad.gif

tai zmogui,ar tam kas is sodros gauna VAIKO PINIGUS? nes tada as gausiu,konkretumo?ka tik perskaiciau noroda,tai ,jej tevu pajamos,tai as negausiu pinigeliu,o jej butu kiekvienam seimos mariui,tai butu lengviau.
o kas cia del vaiko pinigu,jej mano vyras nedirbs,tai tikrai galima gal apeit istatima,ir bandit vyrui uzrasit tuos vaiko pinigus,juk bedarbis?Kas zino tiksliai,ar tai imanoma,mamytes padiekit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 04 sausio 2010 - 12:37
na seip skaiciuojamos seimos pajamos...
nesuprantu ka jus turit omeny kad tevas gauna vaiko pinigus,mama is sodros...jokio skirtumo kas kokius gauna as manau,skaiciuojasi bendros pajamos...
pagal nauja istatyma kaip supratau-kas gauna is sodros daugiau nei 525 vaiko pinigu tu 97 ir 52 negauna....
galu gale pasisakmbinkit i soc skyriu,gal ten geriau paaiskins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 04 sausio 2010 - 12:50
QUOTE(natalikas @ 2010 01 04, 12:31)
tai zmogui,ar tam kas is sodros gauna VAIKO PINIGUS? nes tada as gausiu,konkretumo?ka tik perskaiciau noroda,tai ,jej tevu pajamos,tai as negausiu pinigeliu,o jej butu kiekvienam seimos mariui,tai butu lengviau.
o kas cia del vaiko pinigu,jej mano vyras nedirbs,tai tikrai galima gal apeit istatima,ir bandit vyrui uzrasit tuos vaiko pinigus,juk bedarbis?Kas zino tiksliai,ar tai imanoma,mamytes padiekit 4u.gif

sudedi visos seimos pajamas ir dalini is jos nariu skaiciaus..... doh.gif
Atsakyti
tik ka grizau is soc. rupybos smile.gif tai reik pazymu uz 2009 metus apie pajamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 04, 13:08)
na tada uz vyresneli gausiu,o uz jaunieli ne verysad.gif ,

g.gif o cia kaip iseina? jaunesneliui kliuva daugiau pinigu negu mazajam? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2010 01 04, 14:11)
tik ka grizau is soc. rupybos smile.gif tai reik pazymu uz 2009 metus apie pajamas smile.gif

kaip ir praeitais metais.tada mes nieko negausim isvis,prakeiktas seimas,kitur socgarantijos ne tik kad nemazinamos,bet ir didinamos,o cia kad jems tuscia kisenese butu.
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 04, 14:23)
g.gif  o cia kaip iseina? jaunesneliui kliuva daugiau pinigu negu mazajam?  blink.gif

dabar tokia makalyne galvoi,na straipsni paskaicius iseina,kad uz jaunieli is sodros gaunudaugiau nei 525,iseina ,kad 97negausiu,o seimos pajamos nuo sausio maziau nei 525lt vienam asmeniui,tada uz vyresneli gausiu,bent jau tokia buvo mintis,kol nesupratau,juk skaicios kaip ir praeitais etais,bet musu seima turejo pajamu koroce ko toliau i miska tuo daugiau malku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2010 01 04, 13:11)

o kokiu dar dokumentu reikia?ar tik pajamu uz 2009m?
Atsakyti
Sveiki, as cia gal truputi ne i tema bet gal kas gales atsakyti. Klausimas butu toks seniau kiek zinau vaikui iki 3 m. priklause 97 Lt. kiekvienam neziurint ar jo tevai dirba ar ne ir kiek jie uzdirba, mano mergytei 01.10 d. sueina jau 3 metai. Nuo kada nuimti tie vaiko pinigai 97 Lt. ar jie tik bus dar nuimti. Neturiu internetinio banko ir nebuvau banke per visus metus, todel nezinau ar ten siuos metus vede man uz vaika tuos 97 Lt. ar ne. Gal kas zino ar priklause mums tie 97 Lt. ar yra man ten ko eiti nusiimti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 04, 11:17)
pas mane ta pati situacija, tik mano imonne kurioje dirbau bankrutavus, bet is sodros gaunu uz vaikuti, ar gausiu ir uz ta laukiama?gal kas esat susidure su tokia situacija?sodra isleido iki vaikui sueis 3 metai , bet kai gims leliukas dar busiu atostogose

gausi tik tuo atveju jei kur nors nors trumpam isidarbinsi,tai skaiciuos palei pirma,o jei niekur neisidarbinsi iki dekreto tai ir nemokes,mano tokia pati situacija buvo
Atsakyti
QUOTE(stru @ 2010 01 04, 15:24)
gausi tik tuo atveju jei kur nors nors trumpam isidarbinsi,tai skaiciuos palei pirma,o jei niekur neisidarbinsi iki dekreto tai ir nemokes,mano tokia pati situacija buvo

gerai,jejgu as dabar pastociau budama dekrete,tai kaip,as iki 3m.vaiko atostogose,tai kaip suprantu ir skaicioja iz praetus metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 04, 15:29)
gerai,jejgu as dabar pastociau budama dekrete,tai kaip,as iki 3m.vaiko atostogose,tai kaip suprantu ir skaicioja iz praetus metus g.gif

jeigu firma bankrutavusi,tai visvien nors keliom dienom pries dekreta turi buti isidarbinusi,kitaip nemokes
Atsakyti
Nu jau issiaiskinau viskas priklause tik dabar dar vienas klausimas uz gruodi dar tik tureciau gauti si menesi, o arb gausiu jai nuo sausio 1 d. panaikino?
Atsakyti