Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

QUOTE(natalikas @ 2010 01 03, 17:51)
dar daug klausimu bus doh.gif .
mano vyras nuo sausio vidurio bedarbis bus,as gaunu is SODROS motenystes ismoka 1300,nezinau tiksliai ar jis gaus is birzos bedarbistes pinigus,nes sutartis terminuota,Esam 4asmenu seima,paskaiciavus,tai iseina ,kad turetume gaudinet tuos 97,ir53lt.tik kaip juos skaicios uz praejusius metus ar esant dabartiniam laikui.

tai kaip as suprantu jeigu gauni is sodros tai 97 jau nebepriklauso,jie priklausytu tik tada jei negautum aplamai is sodros nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2010 01 03, 19:29)
tai kaip as suprantu jeigu gauni is sodros tai 97 jau nebepriklauso,jie priklausytu tik tada jei negautum aplamai is sodros nieko verysad.gif

ne priklausytu jei gaurtum is sodros ne daugiau nei 525Lt.o virsijus sia suma jau pinigai nebepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 01 03, 13:10)
Sveikutes, gal jus man galit patarti, nezinau ka daryti?
Mano vaikui 2.5m. esu dar dekretinese, per kaledas suzinojau kad nescia. Pasiskaiciau, kad i dekreta iseinu su antru, dar budama dekretinese pirmo vaiko, ar man skaiciuos antram vaikui, pagal pirmo pinigus, ar as nieko negausiu , padekit prasau ax.gif

skaiciuos pagal pirmaji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2010 01 04, 09:15)

ACIU smile.gif , KA TIK SKAMBINAU I SODRA, man t,p, ir pasake
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2010 01 04, 11:15)

pas mane ta pati situacija, tik mano imonne kurioje dirbau bankrutavus, bet is sodros gaunu uz vaikuti, ar gausiu ir uz ta laukiama?gal kas esat susidure su tokia situacija?sodra isleido iki vaikui sueis 3 metai , bet kai gims leliukas dar busiu atostogose
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 04, 10:17)
pas mane ta pati situacija, tik mano imonne kurioje dirbau bankrutavus, bet is sodros gaunu uz vaikuti, ar gausiu ir uz ta laukiama?gal kas esat susidure su tokia situacija?sodra isleido iki vaikui sueis 3 metai , bet kai gims leliukas dar busiu atostogose

paskambinkit i sodra 870070080 tel. ir viska paaiskins, smile.gif , man viska issamiai paaiskino
Atsakyti
Sveikos,šnd sužinojau naujieną : jau nuo sausio 1d visoms sumažintos motinystės pašalpos 10 proc. Įsakymas tyliai priimtas 12-31.Kaip jums patinka?Tai nuo liepos kirs dar 10 proc.
Papildyta:
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 03, 19:48)
ne priklausytu jei gaurtum is sodros ne daugiau nei 525Lt.o virsijus sia suma jau pinigai nebepriklauso.

klausykit,o kaip bus,jei iš Sodros pinigus gaunu aš, o tuos 97 ir 52 gauna vyras?
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2010 01 04, 12:01)
Sveikos,šnd sužinojau naujieną : jau nuo sausio 1d visoms sumažintos motinystės pašalpos 10 proc. Įsakymas tyliai priimtas 12-31.Kaip jums patinka?Tai nuo liepos kirs dar 10 proc.
Papildyta:

klausykit,o kaip bus,jei iš Sodros pinigus gaunu aš, o tuos 97 ir 52 gauna vyras?

gal butu galima kokia nuorodele apie tai,nes nieko panasaus negirdejom g.gif

nesvarbu ar pinigus `gaunat jus ar vyras,jei pajamos bus didesnes nei 525 lt zmogui,vaiko pinigai nebepriklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2010 01 04, 13:11)
gal butu galima kokia nuorodele apie tai,nes nieko panasaus negirdejom g.gif

nesvarbu ar pinigus `gaunat jus ar vyras,jei pajamos bus didesnes nei 525 lt zmogui,vaiko pinigai nebepriklauso verysad.gif

Nuorodėlės neturiu, nes man paskambino draugė, kuri šnd Sodroj rašė prašymą dėl vaiko priežiūros atostogų nuo sausio 4d.Tai jai pakišo po nosim 12-31 priimtą įstatymą
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2010 01 04, 13:15)
is kur tokia nauujiena?-ar kieme bobute sake? lotuliukas.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=27343293
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 02, 14:38)
na pas mane ir ne Nord bankas , bet kad lyg nenuskaiciuoja pervedant pinigus uz vaikus  g.gif , na nebent tada matyt neraso saskaitos israse.nes jei is kito banko iplaukia ar isplaukia tai ir raso kiek nuskaiciavo, bet, kad uz vaiko pinigu pervedima nuskaiciuoja- tai nera niekur parodyta saskaitoj  g.gif , nebent matyt jie nsukaiciuoja ir tikriausiai net neraso. g.gif taip iseina tada.

Pas mane Swed bankas ir jau šešti metai, kaip kas mėnesį nusiskaičiuoja 4u.gif

QUOTE(o94mama @ 2010 01 04, 12:01)
Papildyta:

Aš galvoju kad čia kalbama apie lubų sumažinimą g.gif nes vaiko pinigai bus mažinami nuo liepos 4u.gif Manau kad tiesiog draugė ko nors nesuprato mirksiukas.gif Tuo labiau kad neradau kur nors apie tai parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 01 04, 13:28)

na cia nuoruoda apie vaiko pinigus,o ne pinigus gaunamus is sodros..
Atsakyti