Sveikutės,
Net nežinojau,kaip užvadint temą...bet tikiuosi galėsit kuri padėt...
Situacija tokia:
Ten kur gyvenu,tame mieste nėra Vilniaus banko,pati turiu šio banko kortelę,dabar tvarkėmės dokumentus dėl vaiko pinigų(
nuo 3m. ,iki tol pervesdavo į VB kortelę,nes dar kai tvarkiaus dok. gyvenom Kaune),mūsų seniūnijoj pasakė,kad norint pervest pinigus turiu turėt TO banko kortelę,kuris yra mūsų mieste.Bet man atsidarinėt atskirą sąskaitą TIK vaiko pinigam gauti...na gal nėra didelio vargo,bet papildomai turėt dar vieną...
gal tai nėra būtina?Nelabai suprantu koks yra skirtumas jiems pervedinėt į kokią sąskaitą vien dėl to,kad nėra to banko mūsų mieste,gal kažkokias sutartis sudaro ir pan. su tais bankais,o gal tiesiog kažką tingi padaryt savivaldybės socialinė darbuotoja.Po dokumentų pildymo ji man paskambino ir patvirtino,kad teks atsidarinėt tą kitą sąsk.,kai paklausiau dėl kokių priežaščių negali pervest į VB ir,kad man nėra patogu atsidarinėt dar vieną sąsk,ji tiesiog metė ragelį,tai likau nesupratus,žinoma ir supykau,tai dabar yra principo reikalas man išsiaikint,kaip čia yra,juolab,kad galėtų žmoniškai paaiškinti kas ir kaip,jei tikrai nėra galimybės,tikrai išsiimsiu tą kortelę.
Kas liečia pinigų išsiėmimą,man asmeniškai,nesudaro problemų išsiimti lt iš savo sąskaitos mūsų mieste,nes VB bankomatas yra.
Nes jei neatsidarysiu neš paštu,o tai gan nepatogu,turėsiu dabot kada atneš ir niekur išvykt negalėsiu.
Ačiū