Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, "vaiko pinigai"

QUOTE(agnieska 02 @ 2009 12 28, 19:34)
Laba visosms mamytėms. Su praėjusiom Šv Kalėdom ir su artejančiais Naujaisiais.  4u.gif 
Būkim stiprios, kantrios ir svarbiausia kad ir kas nutiktų ir kiek ta valdžia mus bespaustų, būkim laimingos ir linksmos. Juk mūsų vaikučiai tai pats brangiausias turtas, kuriems reikia visko labai daug, o ypač visada linksmos ir mylinčios mamos.  biggrin.gif  Visa ko geriausio jums visoms brangios mamos!
santa2.gif

http://image076.myli.../Angeliukai.jpg
Dar klausimėlį turiu.  ax.gif  Gal kuri žinot ar iki metų pabaigos už gruodį SODRA mokės pinigėlius už vaikučius?

Aciu uz palinkejimus jums irgi visa ko geriausio! 4u.gif
Uz gruodi gausime sausio menesi,o paskui kaip kam iseis pagal pajamas doh.gif
Atsakyti
sakykit mes turim viena vaika 6metu esam bedarbiai,armum priklausys vaiko pinigai iki 7 metu?o jai taip tai reiks is naujo dokumentus pristatyti? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(VOLPEX @ 2009 12 29, 19:51)
ne visai kaip visos, taip i pajamas ziures, bet bent jau palikta teise i vaiko pinigus ir jiems sukakus 7 metu amziu

Volpex, gal galetum issamiau pakomentuoti- mano vaikai 11 m., 6 m. ir 3 men. Ar as gerai supratau, kad neskaiciuos pajamu ir mokes uz 6m. ir 3 men vaikus vaiku pinigus? Kai antram vaikui sueis 7 m., mokes vaiko pinigus tik uz maziuka, kol jam sueis 7 m? Kaip supratau, uz vyriausia vaika pinigu negausiu?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(agnieska 02 @ 2009 12 28, 18:34)
Dar klausimėlį turiu.  ax.gif  Gal kuri žinot ar iki metų pabaigos už gruodį SODRA mokės pinigėlius už vaikučius?

as gavau, bet gerokai mazesne suma g.gif g.gif . mano vaikui kaip tik grruodi suejo 1 metukai, tai net jei tai ir butu ismaka jau mazesne - ne 100 proc, o 85, vistiek gavau maziau...tai ri nieko nebesuprantu....tai sausio viduri nebegausiu?
Atsakyti
O as visiskai pasimeciau tarp visu situ istatymu ir panasiai, nes kiekviena diena vis po naujiena...
Gimdyt ruosiuos artimiausiom dienelem. Aisku labiausiai laukiu tos akimirkos kai isvysiu savo brangenybe, bet ir klausimai neduoda ramybes.

Biliotenis man iki vasario 22 dienos. Po to eisiu motinystes atostogu. Ar man priklausys 100% buvusio atlyginimo iki liepos ir jau tik 90% nuo liepos? Ir kaip su tai leliuko pinigeliais (vadinamaisiais pampersiniais) gausiu as juos ar nelabai. Nes kiek surantu maniskis pasaulio sviesa isvys jau po naujuju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 12 29, 08:12)
nepalikti, daugiavaikes kaip visos , ziures i pajamas

QUOTE(VOLPEX @ 2009 12 29, 21:51)
ne visai kaip visos, taip i pajamas ziures, bet bent jau palikta teise i vaiko pinigus ir jiems sukakus 7 metu amziu

na tikrai ziuriu pas visus tos zinios skirtingos, jau nieko nebeina net susigaudyt, man dar kitaip sake, kai ejau pries savaite i soc.rupyba man paaiskino taip, kad sausio menesi jau ir daugiavaikem reikes ateit tvarkytis dokumentu, nebebus kaip dabar, kad buvo jog , viena ar du vaikucius turincios ejo tvarkytis, o daugiavaikem nereikejo eit tvarkytis ir i pajamas neziurejo, o dabar sake visom teks eit tik daugiavaikem siektiek supaprastinta sistema ir man sake gausiu uz vaikucius bet nebe po pilna suma uz kiekviena o tik puse sumos , kuria gaudavau iki sausio 1d.2010m.ir kai vaikui sueis 7 metai tada ziures i gaunamas pajamas ir nuo to spres ar toliau tam vaikuciui moket ar ne.bet iki sueis 7 metai bus mokama taciau tik puse sumos.Ir suprask dabar kad mandras doh.gif vieniem vienaip kitiem kitaip kalba doh.gif belieka tikriausiai laukt ir ziuret , tai kaip cia bus istikro.o jei jau pacios soc..darbuotojos taip kalba tai turbut ir jom nera pasakoma kaip istikro bus viskas.
Atsakyti
jau yra naujienos soc. rupybos puslapyje
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 12 31, 15:52)
jau yra naujienos soc. rupybos puslapyje
My Webpage

na,kaip as suprantu,kad daugiavaikem bus mokami pinigsi g.gif iki 18 metu(jai mokinasd iki 24)?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 01, 20:22)
na,kaip as suprantu,kad daugiavaikem bus mokami pinigsi g.gif iki 18 metu(jai mokinasd iki 24)?

iš to straipsnio tai ir aš taip pat supratau, bet jie ten taip surašo, kad jaučiuosi visiška beraštė ir bemokslė- nieko nesusigaudau- belieka laukti ir žiūrėti kaip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 01 01, 19:30)
iš to straipsnio tai ir aš taip pat supratau, bet jie ten taip surašo, kad jaučiuosi visiška beraštė ir bemokslė- nieko nesusigaudau- belieka laukti ir žiūrėti kaip bus doh.gif

tik kad bus LYG maziau blush2.gif ne 143lt iki 3 metu(tai 97)o virs 3 ne97 ,bet 52 blush2.gif
Atsakyti
Nu ir padarė doh.gif Kažin ar jiem viskas su galva tvarkoje g.gif Kaip išsilaikyt daugiavaikėm blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laumir @ 2010 01 01, 19:34)
tik kad bus LYG maziau blush2.gif ne 143lt iki 3 metu(tai 97)o virs 3 ne97 ,bet 52 blush2.gif

Ne iki 3 metų bus 97,5, o tik iki 2. Bet jei mama vaikutį augina ir gauna motinystės išmoką didesnę nei 525 ar kažkiek panašiai, tai tos išmokos nebegaus visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 01 01, 19:46)
Nu ir padarė doh.gif  Kažin ar jiem viskas su galva tvarkoje g.gif  Kaip išsilaikyt daugiavaikėm blink.gif  doh.gif
Papildyta:

Ne iki 3 metų bus 97,5, o  tik iki 2. Bet jei mama vaikutį augina ir gauna motinystės išmoką didesnę nei 525 ar kažkiek panašiai, tai tos išmokos nebegaus visai schmoll.gif

Tai nuo 2 metu vaikai gaus visi po 52lt jai mazos pajamos g.gif ?
Atsakyti