http://www.auksarank...p?categoryID=80
Va tokiu gal ir 5 -6 kamuoliukai sueitų sunku atsakyti...
http://www.auksarank...p?categoryID=67
o va šių tai gal 2-3 pakaktų
viskas nuo storio siūlo priklauso:) Tuo pačiu ir nuo metražo.Matai palyginus gramus ir metražus šių dviejų jau gaunasi vos ne dvigubai :0
Abieji nevelia rūbų
Aciu ingriduska, nors man iki metrazu paskaiciavimu dar toli toli. Nu vis tiek vakare vaziuosiu pirkti siulu ir bandysiu susigaudyti kas su kuo Gal pardaveja ne ozka bus tai pasikonsultuosiu.
QUOTE(Skarlet @ 2009 09 09, 17:30)
Kašmyras skamba labai viliojančiai, bet vyriškiui ar ne per daug brangu būtų? Daug gi tų siūlų sueina, kad jį kur galas
Papildyta:
Papildyta:
Aha, brangu, bet norisi saviškį palepinti Visgi nusprendžiau iš merino megzti, kadangi iš šių siūlų jau mezgiau, ir žinau, kad rezultatas bus puikus
Sveikos, gal žinote, kur gauti naminės vilnos?
Gal turguje, pas močiutes, kurios kojines mezga... (bent jau Klaipėdoje tai jos tikrai visada turi)
Esu mačiusi žemės ūkio parodoje. Buvo labai geri sukti siūliukai, tik kodėl aš jų tada nenusipirkau gal dar kokių idėjų turit kur gauti?
donstop, jei dar aktualu, tai MYLIMAM JAUTRIAM ) megztką gaminti siūlai -
gera sudėtis/kaina yr adabar Maximoj - Regia silk {55 - vilna, 25 - šilkas, 20 - poliamidas}, ploni {50 g/200 m - 10 lt, su aciu - 9}, akropulyy kaip tik buvo blukinto džinso ir kaštono splavų.
Yra ir malonios 100 alpakos {panašūs metrų ir kainos parametrai}, bet ta pūkelis gi.
gera sudėtis/kaina yr adabar Maximoj - Regia silk {55 - vilna, 25 - šilkas, 20 - poliamidas}, ploni {50 g/200 m - 10 lt, su aciu - 9}, akropulyy kaip tik buvo blukinto džinso ir kaštono splavų.
Yra ir malonios 100 alpakos {panašūs metrų ir kainos parametrai}, bet ta pūkelis gi.
QUOTE(Agute @ 2009 09 12, 15:53)
Sveikos, gal žinote, kur gauti naminės vilnos?
O daug reikia? Turiu. Su mociutes pagalba susiverpiau
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 12, 20:46)
donstop, jei dar aktualu, tai MYLIMAM JAUTRIAM ) megztką gaminti siūlai -
Oi, Gadget, ačiū labai už rūpestį šitie man per ploni, reikia apie 200 - 250 m/100 g, laukiu, kol atveš man reikiamų, nes kokius buvau nusižiūrėjusi jau išpirkti
Idomu, ar dar papildys Regia silk? Kas kur uzmatysite, praneskite
Neliko?
oT GEEERAS...
oT GEEERAS...