Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(dontstop @ 2009 09 08, 16:41)
Patarkit, kokie siūlai geresni: merinosų vilna ar kašmyras? Megzti planuoju vyrišką megztinį  4u.gif

Abejus priskirčiau prabangos klasei. Merinosų vilna labai švelni, naudojama vaikiškiems mezginiams, na o kašmyras yra kašmyras ax.gif Vyriškam megztiniui gaila būtų abejų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 09 08, 18:40)
Vyriškam megztiniui gaila būtų abejų blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
varna, isgirstu tave mano vyras biggrin.gif Nors jam mieliausi megztiniai is akrilano biggrin.gif Visi kiti - kanda ... Hrrrr...

O jei rimtai tai imciau pusvilne kokia, ir storis geras ir silumos yra, ir nesiojasi neblogai. (ir jautriam vyriokui nekanda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 08 rugsėjo 2009 - 20:00
Va va, aš apie tą patį mirksiukas.gif Juk vyras neįvertins nei kašmyro, nei merino vilnos. O pusvilnė pats tas ax.gif Ir nešiojas gerai, ir nesivelia, ir nekanda rolleyes.gif Saviškiui tik iš tokių mezgu, o labiausiai patinka lietuviška pusvilnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 09 08, 21:13)
Va va, aš apie tą patį mirksiukas.gif Juk vyras neįvertins nei kašmyro, nei merino vilnos. O pusvilnė pats tas ax.gif Ir nešiojas gerai, ir nesivelia, ir nekanda rolleyes.gif Saviškiui tik iš tokių mezgu, o labiausiai patinka lietuviška pusvilnė 4u.gif

O man lietuviška pusvilnė formos nelaiko, t.y. labai greitai išsitampo stulpeliai, o po to ir visas megztinis
Atsakyti
Maniškis jokios vilnos netlaiko-pusvilnės megztinis jau kokius tris metus spintoj voliojasi.Aš vyriukui savo akrilą naudoju ax.gif
Atsakyti
Abejus priskirčiau prabangos klasei. Merinosų vilna labai švelni, naudojama vaikiškiems mezginiams, na o kašmyras yra kašmyras ax.gif Vyriškam megztiniui gaila būtų abejų blush2.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 20:59)
varna, isgirstu tave mano vyras biggrin.gif Nors jam mieliausi megztiniai is akrilano biggrin.gif Visi kiti - kanda ... Hrrrr...

O jei rimtai tai imciau pusvilne kokia, ir storis geras ir silumos yra, ir nesiojasi neblogai. (ir jautriam vyriokui nekanda)

QUOTE(varna575 @ 2009 09 08, 22:13)

Ačiū, mamos, už nuomones 4u.gif
Iš tikrųjų, apie akrilaną net negalvoju, iš tokių siūlų nemezgu nieko, nevertinu jų ax.gif Pats vyras išrinko vat merinosą ir kašmyrą, nors ką jis ten supranta tongue.gif Iš pusvilnės būtų žymiai pigiau, bet bijau, kad išeis ne taip gražu blush2.gif Man iš pusvilnės akys nelygios gaunasi, labai akivaizdu, kad megztukas megztas rankomis, o iš merinosų gavosi toks lygus, lyg mezgimo mašina megztas (mezgiau sau). Lietuviška pusvilnė iš viso man nepriimtina, gal prasta mezgėja esu, bet man negražiai iš jos gaunasi blush2.gif
Aš kaip tik sau pigesnius perku, o vyrui norisi labai kokybiškai numegzti, o tai dar nenšios paskui doh.gif
Atsakyti
Abejus priskirčiau prabangos klasei. Merinosų vilna labai švelni, naudojama vaikiškiems mezginiams, na o kašmyras yra kašmyras ax.gif Vyriškam megztiniui gaila būtų abejų blush2.gif  lotuliukas.gif

Kašmyras skamba labai viliojančiai, bet vyriškiui ar ne per daug brangu būtų? Daug gi tų siūlų sueina, kad jį kur galas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2009 09 08, 11:22)
Gerose akyse tikrai turi buti maciau labai dideli spalvu pasirinkima.

Mačiau jų ten, o dėl spalvos gal pasiskambint galima? nereiktų važiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2009 09 08, 11:12)
Gal kur Kaune matėt Eroica siūlų?
Va tokie  smile.gif
user posted image

vakar kaip tik ten lankiausi, bent pagal nuotrauka, tokia spalva maciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu konsultacijos, nersiu va sia palerina-skara
http://radikal.ru/F/...d377fa.jpg.html
Vaziuoju siandiena pirkti siulu ir nelabai susigaudau blush2.gif kokie butu geresni pagal sudeti, kad nesipukuotu ir nesiveltu, ir kiek ju cia reiktu (kiek motkeliu na jei pvz. jie po 100 g )
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 10, 12:30)
Sveikos merginos. Noriu konsultacijos, nersiu va sia palerina-skara
http://radikal.ru/F/...d377fa.jpg.html
Vaziuoju siandiena pirkti siulu ir nelabai susigaudau  blush2.gif kokie butu geresni pagal sudeti, kad nesipukuotu ir nesiveltu, ir kiek ju cia reiktu (kiek motkeliu na jei pvz. jie po 100 g )
Aciu labai  4u.gif

LAbai sunku atsakyti...
Tiktų ta pati pusvilnė Eroika, kas mezgė/nėrė ją gyrė.
Tiktų merino vilnelė
PAsakysiu ko reikėtų vengti tai akrilano, jis nešildo ir tysta.
Kiek reikės priklauso nuo metražo, siūlo storio.
Niekada tokio daikto nenėriau bet speju kokie 250-300 g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 10 rugsėjo 2009 - 11:52
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 10, 12:47)
LAbai sunku atsakyti...
Tiktų ta pati pusvilnė Eroika, kas mezgė/nėrė ją gyrė.
Tiktų merino vilnelė
PAsakysiu ko reikėtų vengti tai akrilano, jis nešildo ir tysta.
Kiek reikės priklauso nuo metražo, siūlo storio.
Niekada tokio daikto nenėriau bet speju kokie 250-300 g.

Aciu labai, tai nors koks orientyras, vis zinosiu, o tai nusipirkciau koki 1 kg lotuliukas.gif tai nezinociau kur paskui deti :-) Siaip man svarbiausia, kad tie siulai nesisertu, nes megstu juodus drabuzius ir kai jie apsivelia siulais (pvz.mochera kokia) nuo megztiniu ar kitu mezginiu, tai labai nepatinka.
Atsakyti