Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labas rytelis,

Su graziu rudeneliu visas. 4u.gif
Noriu is Jusu informacijos. Kur galima isigyti lininių siūlų . Zinau yra pirkti parduotuvese "Siūlas", "Auksarankė". Bet gal yra kokiam turguje? Kad butu pigiau. Ar neapsimoka ieskoti, nes gal kainos tokios pat?

Dekui Jums. 4u.gif
Atsakyti
Vat jeigu Kaune smile.gif , tai apie lininius daug galėčiau pasakyti.. Praeitą savaitę aplėkiau daug parduotuvių ir užsipirkau tikrai gerų (na, prieš tai ir nelabai gerų spėjau įsigyti ax.gif ..) ir nebrangių - 100g - 5Lt. Siūlų pasirinkimas ir kainos mane labiausiai tenkino Vilniaus g. , (parduotuvytė ant kampo su g.gif kažkuria gatve..na, mezgėjoms ji žinoma..).
Ir atspalvių aptikau nuo visai tamsaus iki balto (čia kalbu apie natūralų liną, nedažytą...).
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 09 02, 09:30)
Vat jeigu Kaune  smile.gif , tai apie lininius daug galėčiau pasakyti.. Praeitą savaitę aplėkiau daug parduotuvių ir užsipirkau tikrai gerų (na, prieš tai ir nelabai gerų spėjau įsigyti  ax.gif ..) ir nebrangių - 100g - 5Lt. Siūlų pasirinkimas ir kainos mane labiausiai tenkino Vilniaus g. , (parduotuvytė ant kampo su  g.gif  kažkuria gatve..na,  mezgėjoms ji žinoma..).
Ir atspalvių aptikau nuo visai tamsaus iki balto (čia kalbu apie natūralų liną, nedažytą...).

ant Palangos ir Vilniaus gatviu kampo, ta parduotuvike - Geros akys , ane g.gif
Geros akys yra ir Vilniuje, VCUP'e, bet kainos skiriasi siektiek.
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 09 02, 08:49)
Labas rytelis,

Su graziu rudeneliu visas.  4u.gif
Noriu is Jusu  informacijos. Kur galima isigyti lininių siūlų . Zinau yra pirkti parduotuvese "Siūlas", "Auksarankė". Bet gal yra kokiam turguje? Kad butu pigiau. Ar neapsimoka ieskoti, nes gal kainos tokios pat?

Dekui Jums.  4u.gif

Aš pirkau 500 g už 22 litus. Yra parduotuvė Vilniaus gatvėj truputį už Zaros, prekiauja linu - audiniais, siūlais, gaminiais iš lino - tik pavadinimo neatsimenu. Yra natūralios spalvos, balintų ir dažytų. Tik pardavinėja babinom po 500 g. Dar mačiau Savanorių gatvėj siūlų parduotuvikėj netoli Gerosios Vilties žiedo, tik kainų neatsimenu. Ten buvo nemažas pasirinkimas įvairių storių ir spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 02 rugsėjo 2009 - 12:12
aš lininius dažytus pirkau kaune, savanoriu pr. 'casa lanoj' 100g -6lt. visai neblogi, yra ir nedazytu
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 09 02, 08:49)
Labas rytelis,

Su graziu rudeneliu visas.  4u.gif
Noriu is Jusu  informacijos. Kur galima isigyti lininių siūlų . Zinau yra pirkti parduotuvese "Siūlas", "Auksarankė". Bet gal yra kokiam turguje? Kad butu pigiau. Ar neapsimoka ieskoti, nes gal kainos tokios pat?

Dekui Jums.  4u.gif

NA tikrai VILNIUJE yra parduotuvė, Vilniaus g. Prie Flagmano , tiesiog vienoje pusėje apatiniai, kitoje LINAS tiek audiniia, tiekm siūlai, po kiek gijų nori po tiek perki, sppalvų irgi visa paletėsmile.gif

Pavasarėlis
Neriiu /mezgu iš jų suknelę.
Pridėjau mocheros siūliuką, labai dailu, labai miela ir nedažo tikrai.
Šiaip siūlas mielas, geras, natūralus, bet truputį kanda. VAikiukui nelabai tiks , o va dideliam žmogui gal ir nesukąs smile.gif
Atsakyti
merginos, kur Kaune yra baltu siulu, kad butu daug metru butu mazdaug 3-3.5 nr virbalam ir kad butu nebrangus? smile.gif
Atsakyti
Gal kur Kaune matėt Eroica siūlų?
Va tokie smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2009 09 08, 11:12)
Gal kur Kaune matėt Eroica siūlų?
Va tokie  smile.gif
user posted image

esu juos pirkusi senamiestyje "geros akys" parduotuvej, bet negerantuoju kad bus tokia spalva
Atsakyti
Gerose akyse tikrai turi buti maciau labai dideli spalvu pasirinkima.
Atsakyti
aciuks.gif atsakiusioms
Atsakyti
Patarkit, kokie siūlai geresni: merinosų vilna ar kašmyras? Megzti planuoju vyrišką megztinį 4u.gif
Atsakyti