ABC siulu parduotuvej lankiausi pries tris metus (siuo metu gyvenu Airijoje).Parduotuve labai patiko didelis siulu pasirinkimas ivairiausiu atspalviu ir kainos nesikandziojo esu nemazai visokiu pirkus .Na dabar nezinau
... o kur ta parduotuve yra???
sita parduotuve yra Kaune prie bazes ziedo vieno auksto neispudingas pastatas
mergaites prasau labai man padet ir paaiskint kas tai yra machera ir kas tai yra angora. na kazkada skaiciau kad vilna kazkokia ar pan. gal nusisneku, bet prasau paaiskinkit arba nuoroda kur ieskot imeskit, nes skaitineju sen ten ir nerandu. noriu but "apsisvietus"
ir dar klausimukas kokia machera maziau veliasi, na nesusisuka pupkais
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 28, 19:41)
mergaites prasau labai man padet ir paaiskint kas tai yra machera ir kas tai yra angora. na kazkada skaiciau kad vilna kazkokia ar pan. gal nusisneku, bet prasau paaiskinkit arba nuoroda kur ieskot imeskit, nes skaitineju sen ten ir nerandu. noriu but "apsisvietus"
Tikra mohera yra ožkos vilna- ilgi ploni plaukai, o tikra angora yra triušio vilna - trumpučiai švelnučiai plaukiukai. Tai čia trumpai taip
QUOTE(Nite @ 2009 08 28, 20:27)
Tikra mohera yra ožkos vilna- ilgi ploni plaukai, o tikra angora yra triušio vilna - trumpučiai švelnučiai plaukiukai. Tai čia trumpai taip
a , viskas aisku, panasiai kazka meklinau, bet kuris yra kuris neatkasiau.
aciu
Rimusia, šalis oho Labai kruopštus darbas, aš taip negalėčiau, pritrūktų kantrybės Nusprendžiau iš Smyrnos megzti2 siūlais
Daivulka, ta parduotuvė tikrai superinė Ten dar rusiški siūlai labai geri, pirkau visų rūšių, visi patiko O lietuviški, tai Lana ir Vernito. Lana pigesni, nuo 10 lt/kg kažkur. Vernito - 3 - 4 lt už 100 g
Daivulka, ta parduotuvė tikrai superinė Ten dar rusiški siūlai labai geri, pirkau visų rūšių, visi patiko O lietuviški, tai Lana ir Vernito. Lana pigesni, nuo 10 lt/kg kažkur. Vernito - 3 - 4 lt už 100 g
QUOTE(dontstop @ 2009 08 29, 08:12)
Rimusia, šalis oho Labai kruopštus darbas, aš taip negalėčiau, pritrūktų kantrybės Nusprendžiau iš Smyrnos megzti2 siūlais
Aciu merginos,kada baigsiu megzti - pasirorisiu
Merginos, kurios isbandete Smyrna Platinum siuliukus, patarkite, ar jie tiktu vaikuciui mazam, ar svelnus tie siuliukai ar jauciasi vilnos kutenimas. Galvoju mazai mergaitei suknele megzti, bet dabar suabejojau. Neesu ju ciupinejusi, o sitie labai tiktu, nes noriu plonu siuliuku.
ačiū už patarimus.
ačiū už patarimus.
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 09 01, 13:05)
Merginos, kurios isbandete Smyrna Platinum siuliukus, patarkite, ar jie tiktu vaikuciui mazam, ar svelnus tie siuliukai ar jauciasi vilnos kutenimas. Galvoju mazai mergaitei suknele megzti, bet dabar suabejojau. Neesu ju ciupinejusi, o sitie labai tiktu, nes noriu plonu siuliuku.
ačiū už patarimus.
ačiū už patarimus.
Ne, netiks,labai griaustu.Ten yra zenklas "maikute",tai uzbraukta
QUOTE(rimusia @ 2009 09 01, 14:42)
Ne, netiks,labai griaustu.Ten yra zenklas "maikute",tai uzbraukta
aciu, ieskosiu kito varianto.
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 09 01, 13:05)
ačiū už patarimus.
ačiū už patarimus.
Neriu iš jų rudeniui VS sijoną. Aštroki tikrai. Be to dažo. Mano bordiniai. Nežinau kaip čia bus....