Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Nebloga mintis,reiks nors i Kauno Baze nuvaziuot.
Atsakyti
Rasa 32 Maciau tokius sviesiai rudus, balintos kavos spalvos, HYPER maximoj savanoriuose ir Maxima bazej. Bet ir tai buvo vienoj gal du matkeliai kitoj gal vienas.
Man tos pacios firmos siulu irgi reiketu tamsiai pilkos spalvos, na gal ten ne pilka tokia tik panasi i pilka spalva. Gal kas turite? Irgi pritrukau 2 matkeliu. Na gal ir vieno uztektu is bedos, bet 2 butu idealu ax.gif
Stai mano siulai, jau islupti, nes vaikas labai padeda doh.gif Rodau kas liko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeKrista: 02 gruodžio 2009 - 10:50
Le Krista,labai aciu ir tau 4u.gif Bandysiu ieskot.Ka as be supermamu daryciau bigsmile.gif
Atsakyti
Trumpa informacija:
Prie dvimpenkmecio turgaus esancioje siulu parduotuveje ISPARDAVIMAS!
Nezinau ar didelis tas ispardavimas. Pagrinde mocheros tipo siulai, is tokiu nemezgu, tai nezinau, kokios kainos per neispardavima. Negaleciau palyginti. Ka domina, apsilankykit, apziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 12 01, 11:36)
Vienai damai mezgiau kostiumėlį iš BBB Martine merino vilnos. Mezgasi labai sparčiai. Tik mane nervina mažas metražas  doh.gif ir kad tuomet mezginyje mazgiukų daug  ax.gif , o aš jų paslėpt gražiai nemoku  blush2.gif . Numezgusi skalbiau skalbimo mašina, nustačiusi vilnos programą. Neišsitampė. O kaip nešiosis tai negaliu pasakyti, nes ne sau mezgiausi.

Didelis dėkui už atskymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2009 12 02, 22:11)
Didelis dėkui už atskymą.  mirksiukas.gif

Nu nebais pagelbėjau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Parduodu 2 kg juodos spalvos macheros Granada, parvezta is Ispanijos.
Kaina siulykit. Foto jei reiks, atsiusiu.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.
Atsakyti
Ašarėle, prijunk naują siulą iš krašto, tada nebus mazgiukų mezginyje. O paslėpti galima su adata arba vąšeliu, jei jau viduryje tenka rišti.
Atsakyti
Sveikos ir man bedos su maximoj pirktais siuliukais irgi pritrukau ir nebera maximoj pirkt.... Gal zinot kur vilniuj Vernto verpalu siulus pardavineja, pusvilne?
Atsakyti
foto nr.1_
user posted image
foto nr.2_paciu siulu_
user posted image

Kaunas, siunciu.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 02, 22:57)
Kaina siulykit. Foto jei reiks, atsiusiu.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.

kokia sudėtis? su šilku? akrilu? nailonu?
nemanau, kad kas pirks iš karto 2 kg, nebent dalim g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 12 03, 15:23)
nemanau, kad kas pirks iš karto 2 kg, nebent dalim g.gif

o ka jau is kg numegzsi? g.gif
Atsakyti