Nebloga mintis,reiks nors i Kauno Baze nuvaziuot.
Rasa 32 Maciau tokius sviesiai rudus, balintos kavos spalvos, HYPER maximoj savanoriuose ir Maxima bazej. Bet ir tai buvo vienoj gal du matkeliai kitoj gal vienas.
Man tos pacios firmos siulu irgi reiketu tamsiai pilkos spalvos, na gal ten ne pilka tokia tik panasi i pilka spalva. Gal kas turite? Irgi pritrukau 2 matkeliu. Na gal ir vieno uztektu is bedos, bet 2 butu idealu
Stai mano siulai, jau islupti, nes vaikas labai padeda Rodau kas liko
Man tos pacios firmos siulu irgi reiketu tamsiai pilkos spalvos, na gal ten ne pilka tokia tik panasi i pilka spalva. Gal kas turite? Irgi pritrukau 2 matkeliu. Na gal ir vieno uztektu is bedos, bet 2 butu idealu
Stai mano siulai, jau islupti, nes vaikas labai padeda Rodau kas liko
Le Krista,labai aciu ir tau Bandysiu ieskot.Ka as be supermamu daryciau
Trumpa informacija:
Prie dvimpenkmecio turgaus esancioje siulu parduotuveje ISPARDAVIMAS!
Nezinau ar didelis tas ispardavimas. Pagrinde mocheros tipo siulai, is tokiu nemezgu, tai nezinau, kokios kainos per neispardavima. Negaleciau palyginti. Ka domina, apsilankykit, apziurekit
Prie dvimpenkmecio turgaus esancioje siulu parduotuveje ISPARDAVIMAS!
Nezinau ar didelis tas ispardavimas. Pagrinde mocheros tipo siulai, is tokiu nemezgu, tai nezinau, kokios kainos per neispardavima. Negaleciau palyginti. Ka domina, apsilankykit, apziurekit
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 12 01, 11:36)
Vienai damai mezgiau kostiumėlį iš BBB Martine merino vilnos. Mezgasi labai sparčiai. Tik mane nervina mažas metražas ir kad tuomet mezginyje mazgiukų daug , o aš jų paslėpt gražiai nemoku . Numezgusi skalbiau skalbimo mašina, nustačiusi vilnos programą. Neišsitampė. O kaip nešiosis tai negaliu pasakyti, nes ne sau mezgiausi.
Didelis dėkui už atskymą.
Parduodu 2 kg juodos spalvos macheros Granada, parvezta is Ispanijos.
Kaina siulykit. Foto jei reiks, atsiusiu.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.
Ašarėle, prijunk naują siulą iš krašto, tada nebus mazgiukų mezginyje. O paslėpti galima su adata arba vąšeliu, jei jau viduryje tenka rišti.
Sveikos ir man bedos su maximoj pirktais siuliukais irgi pritrukau ir nebera maximoj pirkt.... Gal zinot kur vilniuj Vernto verpalu siulus pardavineja, pusvilne?
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 02, 22:57)
Parduodu 2 kg juodos spalvos macheros Granada, parvezta is Ispanijos.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.
Laukiu pasiulymu.
Kaunas.
kokia sudėtis? su šilku? akrilu? nailonu?
nemanau, kad kas pirks iš karto 2 kg, nebent dalim
QUOTE(zinulė @ 2009 12 03, 15:23)
nemanau, kad kas pirks iš karto 2 kg, nebent dalim
o ka jau is kg numegzsi?