Dekui, as kaip tik irgi per neta ieskau, tai dave tik ta parduotuve kur pirkau ir kasiulus.. tik tiek kad man vieno kamuoliuko reikia, gal zinot kiek kainuoja siuntimas is ten?
Sveikos merginos. Nusprendziau megzti sia "berankove":
http://club.osinka.ru/topic-50918
Bet nesuprantu is kokiu siulu butu geriausiai . Nusipirkau pabandymui plonu labai (pusvilnes) bet ne, netinka, reikia kad jie "kristu". As tik megeja tai nelabai isivaizduoju kokia tai sudetis turetu buti ir storis koks geriausiai butu?. Rusaites is "dzinsiniu" mezge, bet as juos pasiziurejau ir pasirode 1. per stori;
2. Per brangiai gautusi. Gal KaSiulai ka turi? Patarkite. O gal kuri jau mezgete, pasirodykite Aciu.
Bet nesuprantu is kokiu siulu butu geriausiai . Nusipirkau pabandymui plonu labai (pusvilnes) bet ne, netinka, reikia kad jie "kristu". As tik megeja tai nelabai isivaizduoju kokia tai sudetis turetu buti ir storis koks geriausiai butu?. Rusaites is "dzinsiniu" mezge, bet as juos pasiziurejau ir pasirode 1. per stori;
2. Per brangiai gautusi. Gal KaSiulai ka turi? Patarkite. O gal kuri jau mezgete, pasirodykite Aciu.
QUOTE(Frekė @ 2009 11 26, 18:59)
dar Jonavoje maciau sviesios rudos medvines su akrilanu. sestadieni Kaunan vaziuoju jei ka gal paimt? tik brungesni jie pas mus
Aciu, bet nezinau spalvos kodo, tai bijau, kad su spalva nepataikysi.
savaitgali buvau ABC, tai ten 4 atspalviu ruda, o kaip tik manosios spalvos nebuvo Sake, savaitgaliui gal aves, bet irgi negarantavo, kad tokia spalva tures. Ech...
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 30, 12:26)
Sveikos merginos. Nusprendziau megzti sia "berankove":
Geriausia iš medvilnės, viskozės
Man irgi atrodo, kad Jeans siūlai tiktų
Merginos kas is kaSiulai uzsakinejot-kiek kainuoja siuntimas ir per kiek laiko pristato?
Merginos, gal galite pakomentuoti šiuos siūlus: ggh wollywash ir BBB martine. Kurie geriausiai nešiojasi ir ar po skalbimo nesitampo? Nes jaučiu įklimpau su BBB record merino vilnele ....
QUOTE(wilmusia @ 2009 11 30, 14:39)
Aciu, bet nezinau spalvos kodo, tai bijau, kad su spalva nepataikysi.
savaitgali buvau ABC, tai ten 4 atspalviu ruda, o kaip tik manosios spalvos nebuvo Sake, savaitgaliui gal aves, bet irgi negarantavo, kad tokia spalva tures. Ech...
tas tuose siuluose ir nervyja kad nezinia kokia spalva ner kodo kaip visur kitu... kodes deda tik ant masiuku kur pakuotes buna...
HELP!
Mergaites,gal matet kokioj nors Maximoj tokiu Basic siulu,kakavines spalvos?70% vilna.
Labai labai reikia.Atrode,kad nusipirkau net daugiau negu reikia,o pasirodo sukneles rastas labai ''eda'' siula
Truksta 1 arba 2 kamuoliuku.
O gal kas turi tokiu nusipirkusi per daug ir galetu parduoti?Sumokeciau dvigubai
Labai lauksiu ziniu
Mergaites,gal matet kokioj nors Maximoj tokiu Basic siulu,kakavines spalvos?70% vilna.
Labai labai reikia.Atrode,kad nusipirkau net daugiau negu reikia,o pasirodo sukneles rastas labai ''eda'' siula
Truksta 1 arba 2 kamuoliuku.
O gal kas turi tokiu nusipirkusi per daug ir galetu parduoti?Sumokeciau dvigubai
Labai lauksiu ziniu
QUOTE(dygsnis @ 2009 11 30, 21:53)
Merginos, gal galite pakomentuoti šiuos siūlus: ggh wollywash ir BBB martine. Kurie geriausiai nešiojasi ir ar po skalbimo nesitampo? Nes jaučiu įklimpau su BBB record merino vilnele ....
Vienai damai mezgiau kostiumėlį iš BBB Martine merino vilnos. Mezgasi labai sparčiai. Tik mane nervina mažas metražas ir kad tuomet mezginyje mazgiukų daug , o aš jų paslėpt gražiai nemoku . Numezgusi skalbiau skalbimo mašina, nustačiusi vilnos programą. Neišsitampė. O kaip nešiosis tai negaliu pasakyti, nes ne sau mezgiausi.
rasa32, berods su tokia etikete siūlus mačiau siūlų parduotuvėje Kaune Zamenhofo kampas su Vilniaus gatve. Pabandyk paskambinti jiems, pasakysi kodą spalvos ir gal pavyks gauti ten.
QUOTE(AgnePagne @ 2009 12 01, 13:20)
rasa32, berods su tokia etikete siūlus mačiau siūlų parduotuvėje Kaune Zamenhofo kampas su Vilniaus gatve. Pabandyk paskambinti jiems, pasakysi kodą spalvos ir gal pavyks gauti ten.
Aciu,skambinau,bet ten nera BASIC siulais prekiauja tik Maximos.
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 01, 13:54)
Aciu,skambinau,bet ten nera BASIC siulais prekiauja tik Maximos.
O Maximos Bazej nebandei ieskot?
Kaip tik vakar su siulu pardaveja kalbejau apie tai-sake kad jie visus likucius suveza i Baze isparduot..