Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Soni, reikia vietoj apžiūrinėt. Nes kainos nuo 10 iki 12 Lt/vnt. Ir siūlai labai įvairūs, priklausomai, ko nori. Yra su moheriu, angora, vilna, medvilne. Procentai skiriasi. Storiai siūlų skiriasi. Yra Alize firmos, Linatte firmos. Įvairiausių.
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 11 28, 14:36)
dainavos turguj yra kur naujai atsidare. ten kaikas pigiau nei bazese. jei nuvaziuosi tikrai rasi, nes gal tik poroj vietu siulu ten yra, o turgus nedidelis.

o kur tas dainavos turgus? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 11 28, 14:44)
Soni, reikia vietoj apžiūrinėt. Nes kainos nuo 10 iki 12 Lt/vnt. Ir siūlai labai įvairūs, priklausomai, ko nori. Yra su moheriu, angora, vilna, medvilne. Procentai skiriasi. Storiai siūlų skiriasi.  Yra Alize firmos, Linatte firmos. Įvairiausių.

ačiū labai labai 4u.gif noriu keletą komplektų kalėdom numegzti- šalį ir riešines, kažkada mezgiau šalius su angora, tai nepasiteisino- labai plaukavosi doh.gif gal patarsit, jei daugiau mezgat iš tokių siūlų, nes mano stichija -vaikiški rūbeliai biggrin.gif
Atsakyti
Na, kioskelyje prie Saulėtekio turgelio ir parduotuvėje prie 25-mečio turgelio 6 - 8 lt kainuoja angoriniai, mocheriniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 28, 16:25)
Na, kioskelyje prie Saulėtekio turgelio ir parduotuvėje prie 25-mečio turgelio 6 - 8 lt kainuoja angoriniai, mocheriniai  4u.gif

Tu, kur po 6-8lt, sudetis prastoka. Labai geri tie, kur mocheros-70%, akrilano-30%, ju kaina 10-12lt
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 11 28, 10:30)
Tikrai, cia "Teksrenos" siulai. Vilniuje jie brangesni. As perku po 4 Lt. Man jie visai patinka.... Dabar prie ju dedu mocheros siuliuka ir mezgu suknele.

O kur Vilniuje po tiek siūliukus perkat?
Aš už pereinamų spalvų virš 7 lt. mokėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 28, 16:25)
Na, kioskelyje prie Saulėtekio turgelio ir parduotuvėje prie 25-mečio turgelio 6 - 8 lt kainuoja angoriniai, mocheriniai  4u.gif

Apie skirtingus siūlus kalbam. Aš ne apie moheriukus, o apie Alize, kur po 100 g matkeliai, metražas nuo 240 iki 350 juose.
Moheriniai irgi nuo sudėties priklauso kainos. Yra po 6, yra po 11-13 (su nailonu, poliamidu, šilku), yra po 21 (su šilku) smile.gif
Aš pigiųjų nesirenku būtent dėl pūkavimosi ir vėlimosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Merginos turiu klausimuką iš kokių siūlų mezgt vyrui šaliką , kad būtų minkštas malonus nenusipūkuotų blush2.gif Kažkaip vis mezgu sau ir vaikams tai net nežinau doh.gif

Atsakyti
Mergaites, praašau jūsų patarimo, kokie siūlai tiktų suknelei, norėčiau kad neišsitamputu ir neišsisėdėtų ir žinoma suknelė būtų šilta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 11 29, 10:20)
Sveikutės  4u.gif

Merginos turiu klausimuką iš kokių siūlų mezgt vyrui šaliką , kad būtų minkštas malonus nenusipūkuotų  blush2.gif  Kažkaip vis mezgu sau ir vaikams tai net nežinau  doh.gif

Geriausiai iš vaikiškos vilnelės, nes visi kiti vyrams paprastai baisiai kanda doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 11 29, 21:27)
Mergaites, praašau jūsų patarimo, kokie siūlai tiktų suknelei, norėčiau kad neišsitamputu ir neišsisėdėtų ir žinoma suknelė būtų šilta 4u.gif

Aš tai bandysiu iš Smyrna Platinum bandysiu
Atsakyti
Merginos, laaabai reikia atsakymo, gal kas zinot kur Vln yra pirkt Red Heart Livia siuliuku..itariu kad pritruksiu, o ten kur pirkau mano spalvos nera ir nebus unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 30, 11:25)
Merginos, laaabai reikia atsakymo, gal kas zinot kur Vln yra pirkt Red Heart Livia siuliuku..itariu kad pritruksiu, o ten kur pirkau mano spalvos nera ir nebus  unsure.gif ..

pabandyk čia, ne Vilnius, bet užsisakyti galima...
Atsakyti