Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(glossi @ 2009 11 26, 20:33)
Tai jei uz 45 lt. siulo 1kg.tai cia labai brangu  g.gif

45lt-tai labai pigu. Itarciau, kad ganetinai prastokas siulas.
Atsakyti
O gal kas zinote koki internetini puslapiuka, kur galima uzsisakyti siuliuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2009 11 27, 19:22)
45lt-tai labai pigu. Itarciau, kad ganetinai prastokas siulas.

Na, va ,tokie...
http://cgi.ebay.co.u...=item27ad5e6980
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 11 27, 19:23)
O gal kas zinote koki internetini puslapiuka, kur galima uzsisakyti siuliuku?  smile.gif

Aš žinau tik šį:
http://www.auksaranke.net/
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 11 27, 22:11)

Man jie labai panašūs į "teksrenos" siūlus. Jei jie tokie pat, tai juos pirkau po 2,5-3 Lt už 100 g.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 11 27, 21:11)

o čia lituvė paradvinėja, kiek supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 11 27, 22:10)
Man jie labai panašūs į "teksrenos" siūlus. Jei jie tokie pat, tai juos pirkau po 2,5-3 Lt už 100 g.

Tikrai, cia "Teksrenos" siulai. Vilniuje jie brangesni. As perku po 4 Lt. Man jie visai patinka.... Dabar prie ju dedu mocheros siuliuka ir mezgu suknele.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 27, 23:40)
o čia lituvė paradvinėja, kiek supratau g.gif

Taip,lietuve-vilniete mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės kur Kaune nupirkti pereinamų spalvų siūlų?Žinau, kad bazėj rasčiau, bet gal kas žino konkrečiau sandėlius, nes nenoriu blaškytis 4u.gif
Atsakyti
Soni, aš pereinamų spalvų perku visada Raudonoj rampoj, 10 sandėly (pagal kainą ir asortimentą -ten daugiausiai randu).

O šiaip, nuėjus į bazes, bet kuriam stende rasi Siūlai, verpalai ir parašyti snadėliai su sunumeruotom vietom. Nėra daug- gal kokios 5 veitos per visą Urmą.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 11 28, 12:03)
Soni, aš pereinamų spalvų perku visada Raudonoj rampoj, 10 sandėly (pagal kainą ir asortimentą -ten daugiausiai randu).

O šiaip, nuėjus į bazes, bet kuriam stende rasi Siūlai, verpalai ir parašyti snadėliai su sunumeruotom vietom. Nėra daug- gal kokios 5 veitos per visą Urmą.

Ačiū 4u.gif gal pamenat kainas ir sudėtį?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 11 28, 12:57)
Mergaitės kur Kaune nupirkti pereinamų spalvų siūlų?Žinau, kad bazėj rasčiau, bet gal kas žino konkrečiau sandėlius, nes nenoriu blaškytis  4u.gif

dainavos turguj yra kur naujai atsidare. ten kaikas pigiau nei bazese. jei nuvaziuosi tikrai rasi, nes gal tik poroj vietu siulu ten yra, o turgus nedidelis.
Atsakyti