Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(zinulė @ 2009 11 26, 17:25)
ko gero ten, kur buvo Dainavos prekybos centras

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 11 24, 15:57)
Nesiojasi puikiai  mirksiukas.gif

As ir isitaisiau beda. Pirkau Vernito per akcija Maximoj. prisiemiau tiek, kad maniau pakaks ne tik mano ilgai liemenei, bet ir vaikams liks ka nors nunarplioti. Ale  doh.gif  Zodziu pritrukau vieno motkelio, aplekiau visas maximas, ne vienoj ju nebera. sakot, Dainavos turgui reik ieskot?  O kur dar galima tokiu rast? Rimi irgi nera........ Man reikia pienisko sokolado rudumo... Ech, o taip stengiaus kuo skubiau nusimegzt... verysad.gif

dar Jonavoje maciau sviesios rudos medvines su akrilanu. sestadieni Kaunan vaziuoju jei ka gal paimt? tik brungesni jie pas mus verysad.gif
Atsakyti
labas vakaras.
atejau su klausimu, gal kuri zinot, kiek 100% mocheros 100g kainuoja dabar? g.gif
Atsakyti
už 50g mokėjau 12 lt, čia sakyčiau pigu
Atsakyti
Sveikutes ,o gal kas isduos kiek mazdaug kainuoja tie vernito siulai? Ir kiek reiktu ilgam moteriskam megztiniui? Aciu.
Atsakyti
kainos ivairios. priklauso nuo sudeties. ir turbut parduotuviu g.gif pas mus kaimukyje akrilanas 3.20, pusvilne maziau sukta ~3.50 daugiau sukta 4.40 pusmedvilne berods 3.7 g.gif visi matkeliai po 100gr. ilgis ivairus nuo 234 pusmedvilne iki 267 pusvilne
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 26, 21:17)
kainos ivairios. priklauso nuo sudeties. ir turbut parduotuviu g.gif pas mus kaimukyje akrilanas 3.20, pusvilne maziau sukta ~3.50 daugiau sukta 4.40 pusmedvilne berods 3.7 g.gif  visi matkeliai po 100gr. ilgis ivairus nuo 234 pusmedvilne iki 267 pusvilne

o vilna 100% ?
Atsakyti
100% neziurejau paciupinau bet ji man siurksti pasirode... buvo berods pries kelias sav ispardavimas tai naturalios spalvos ir juoda lyg ir 2.5 bet bijau pameluoti...
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 26, 21:30)
100% neziurejau paciupinau bet ji man siurksti pasirode... buvo berods pries kelias sav ispardavimas tai naturalios spalvos ir juoda lyg ir  2.5 bet bijau pameluoti...

Tai jei uz 45 lt. siulo 1kg.tai cia labai brangu g.gif
Atsakyti
nezinau g.gif man rodos nuo kokybes priklauso g.gif nes ABC sveriama kur gijom susukta tai ir ne tiek kainuoja.... sestadieni vaziuosiu pasizet parasysiu tiksliau mirksiukas.gif o gal Kaunietes anksciau pasizvalgys ten ax.gif
Atsakyti
dekuij visoms uz info apie mocheros kainas 4u.gif
klausiau, nes pardavimui turiu..
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 11 26, 21:33)
Tai jei uz 45 lt. siulo 1kg.tai cia labai brangu  g.gif

Argi brangu? blink.gif Pigiau nei Vernito mačiautik lietuviškus Lana siūlus, kas dar pigiau? g.gif
Atsakyti