Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Lusasita @ 2009 11 20, 18:37)
as ziurejau pas mus Gerosiose akyse Panevezyje, bet nera, tai klausiu kaunieciu pagalbos, gal kas kur matet  , tada prasyciau kad nupirktu is ten  mirksiukas.gif

pvz tokiu

Kaune yra bazėj, vakarinė galerija 6 ir 4 sandeliuose, raudonajam pasaže 10 . kaip ne kaunietė tai nežinosi, bet jei turi kauniečiu tai tikrai ras. dar yra "Reda" tokia siuvimo reikmenų parduotuvėlė, tai ten tokių panašių viskozės bet plonesnių yra. čia visa tai buvo vasarą, kai man reikėjo, bet turėtų būti ir dabar.
dar buvo 25mečio turgaus siūlu parduotuvėj, bet daugiau nesiveža, tipo nepatiko niekam, tai ten tik likučiai....
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 11 20, 16:37)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif help.gif

Gal kas uzmatete VERNITO siulu? 50% vilna 50% akrilinis juodas, siek tiek blizgus... Skelbiu paieska, del to, toks detalus aprasymas (chuckle) Ipusejau megztuka ir siulai pasibaige. Nebezinau, kaip suktis is padeties  g.gif Pirmaja puse siulu pirkau ABC prie baziu. Bet siandien nulekiau- neturi! Gal kas matet. Buciau dekinga uz pakalba.  wub.gif

Kartojuos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 11 20, 20:02)
Kartojuos...  verysad.gif

eisiu ryt i miesta pasizesiu ar Jonavoje yra. parasyk siulo daugiau matmenu bent jau kaina orentacine kad zinot nes pas mus keliais centais jie brangiau kainuoja. mirksiukas.gif

nes pirkau 50% vilna 50% akrilanasNm28/2/6 100g 267m po 4.40 tokia plonesne ir siulas susuktas labiau nei pusvilne po 3.50lt ir zinoma plonesne ax.gif

ai ir gal maisiuko neismetei tai kodas spalvos butu gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 20 lapkričio 2009 - 20:24
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 20, 20:16)
Kaune yra bazėj, vakarinė galerija 6 ir 4 sandeliuose, raudonajam pasaže 10 . kaip ne kaunietė tai nežinosi, bet jei turi kauniečiu tai tikrai ras. dar yra "Reda" tokia siuvimo reikmenų parduotuvėlė, tai ten tokių panašių viskozės bet plonesnių yra. čia visa tai buvo vasarą, kai man reikėjo, bet turėtų būti ir dabar.
dar buvo 25mečio turgaus siūlu parduotuvėj, bet daugiau nesiveža, tipo nepatiko niekam, tai ten tik likučiai....

dar prisiminiau kad ir mūsų 'gerose akyse yra' senamiestyje, vilniaus g.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 20, 19:16)

Man sakė, kad ne sezonas, parsivš vėl pavasarį g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 20, 19:01)
Lusasita, o pas jus turgaus nėra ? Pas mus bent tris dienas per savaitę turguj prekiauja siūliukais  ax.gif

Kuriam turguj??? 4u.gif Esu pirkus Tilžės turguj, bet ten tik šeštadieniais būdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 11 20, 18:21)
mergaites reikia viscozes siulu Kaune . Gal kas kur matet???

Gal zinot kur yra siulu TULIP kaune???

TULIP Kaune bent budavo Savanoriu prospekte (berods, netoli Mituvos sustojimo). Nedidute parduotuvele tokia...
Atsakyti
Kauno Akropolio Maximoj rusiški siūlai MOROZKO akcija, 5,99 lt. 100 g=200m. Bet tik raudonai spalvai ax.gif Sudėtis: 100 % vilna. Siūlai tai storoki tokie, spalva gan sodriai raudona.
Rašė kad akcija. Man reikėjo dviejų matkučių tai paėmiau, nes rašė, kad ankstesnė kaina virš 7 lt. O ar tai akcija ar ne, spręskit pačios, nes jų akcijom doh.gif
Atsakyti
o su kokiais siulais reiketu siuti?gal galetumet patarti
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 11 20, 18:21)
mergaites reikia viscozes siulu Kaune . Gal kas kur matet???

Gal zinot kur yra siulu TULIP kaune???

As pries kelis men. pirkau bazese.Tiksliau man nupirko,nes ir man truko.O tiksliai kokioj tai nzn.Ir tai pardaveja skambino i Vilniu i kazkokias bazes,tai atveze,o tas kas pirko lauke apie 2val.Spalvos nr. sutapo tik skyresi partijos nr. ir atspalvis buvo kitoks,bet zenkliai nesimate.Jei dar negavai tu siulu galesiu paklausti tiksliai kokioj pirko.
Atsakyti
Gal zinote, kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti mocheros su šilku? skubiai prisireikė, todėl neturiu laiko lakstyti po visas parduotuves, gal kuri užmatėte kur nors g.gif iki šiol pirkau po 16,5 Lt bet norisi dar pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 11 20, 21:02)
Kartojuos...  verysad.gif

šiandien vernito siūlų mačiau naujame Dainavos turguje Krėvės prospekte. Jei nerandi spalvos,per kelias dienas atveža, todėl patariu nusinešt pavyzduką. dabar važiuos trečiadienį.
Papildyta:
QUOTE(naf_naf @ 2009 11 22, 17:52)
Gal zinote, kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti mocheros su šilku? skubiai prisireikė, todėl neturiu laiko lakstyti po visas parduotuves, gal kuri užmatėte kur nors g.gif iki šiol pirkau po 16,5 Lt bet norisi dar pigiau  biggrin.gif

Kiek esu parduotuvių Kaune aplankiusi, tai pigiausia mochera su šilku vis tik užsisakant iš internetinių parduotuvių. Tik spalvą pasirinkti iš nuotraukos sunkoka.
Atsakyti