Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Užsisakiau siūlus iš Auksarankės. Ar aš teisingai suprantu, kad 6 lt už pristatymą reikės sumokėti pašte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 23, 14:20)
Užsisakiau siūlus iš Auksarankės. Ar aš teisingai suprantu, kad 6 lt už pristatymą reikės sumokėti pašte? 4u.gif

Tau bus sąskaita atsiųsta į el.paštą. Ten matysi, kad siuntimo (6lt.) įskaičiuoti į visą kainą.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 08 23, 15:20)
Tau bus sąskaita  atsiųsta į el.paštą. Ten matysi, kad siuntimo (6lt.) įskaičiuoti į visą kainą.

Kad aš tik už siūlus užmokėjau,o už siuntimą ne blush2.gif Ką dabar daryti? Sąskaitoje buvo parašyta kaina už siūlus atskirai ir kainą už pristatymą atskirai, tai aš ir nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 23, 16:29)
Kad aš tik už siūlus užmokėjau,o už siuntimą ne  blush2.gif  Ką dabar daryti? Sąskaitoje buvo parašyta kaina už siūlus atskirai ir kainą už pristatymą atskirai, tai aš ir nesupratau  blush2.gif

Jei siunties už 100 Lt ir daugiau, tai man atrodo, kad už siuntimą nereikia mokėti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 23, 16:29)
Kad aš tik už siūlus užmokėjau,o už siuntimą ne  blush2.gif  Ką dabar daryti? Sąskaitoje buvo parašyta kaina už siūlus atskirai ir kainą už pristatymą atskirai, tai aš ir nesupratau  blush2.gif

Tai dabar sumokėk už siuntimą, nes kitaip nevykdys užsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 08 22, 18:51)
As nunerusi 5 VS sijona, padariau isvada, kad is storesniu siulu jis graziau atrodo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as panasiai Maxiu suneriau, irgi pagalvojau, kad is storesniu siuliuku graziau butu buve. Kazkaip is viso manes tie Maxiai per daug nesuzavejo blush2.gif
Gadget, o kur yra Vernito medvilnes babinom?
Atsakyti
laba. Gal zinot internetine kokia parduotuve kur butu galima rasti tokius ziedus?
[user posted image

arba tokius

user posted image

arba gal zinote kur Kaune yra pirkti? (pasimatyme ir redoj buvau, nera net nieko panasaus sad.gif )
Atsakyti
Labas.Gal zinote kur Kaune galima nusipirkti Almina siuliuku? blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 08 23, 16:33)
Jei siunties už 100 Lt ir daugiau, tai man atrodo, kad už siuntimą nereikia mokėti  g.gif  mirksiukas.gif

Kad mažiau, nei už 100 lt..

QUOTE(varna575 @ 2009 08 23, 16:55)
Tai dabar sumokėk už siuntimą, nes kitaip nevykdys užsakymo mirksiukas.gif

g.gif Man paskambino iš auksarankės ir pasakė, kad siūliukus išsiuntė. Reiškias, viskas tvarkoj g.gif Na, jei pašte paprašys,tai damokėsiu tuos 6 lt unsure.gif
QUOTE(saulemeile @ 2009 08 24, 12:17)
Labas.Gal zinote kur Kaune galima nusipirkti Almina siuliuku? blush2.gif Aciu 4u.gif

Galima siųstis iš auksarankės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 24, 14:21)
Galima siųstis iš auksarankės  biggrin.gif

Tai kad ten nera spalvu kokiu man reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal aš čia išlįsiu kaip Pilypas iš kanapių, bet Auksarankėj dabar 10 proc. nuolaida visoms prekėms 4u.gif Tiesiog retai į tą puslapį įlendu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 08 25, 20:01)
Gal aš čia išlįsiu kaip Pilypas iš kanapių, bet Auksarankėj dabar 10 proc. nuolaida visoms prekėms 4u.gif Tiesiog retai į tą puslapį įlendu ax.gif

Pagal parašymą - tai viskam thumbup.gif
Bandžiau dėtis į krepšelį - duoda nuolaidą.
Reiks palandžioti mirksiukas.gif
Atsakyti